Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
4

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας κοντά στα Φάρσαλα

Γαλάνη Τζένη MSc

Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή Θεραπεύτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Επαγγελματίας. Παρά πολύ καλη. "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Γαλάνη Τζένη MSc είναι Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Λάρισα και στην Κατερίνη. Έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατόπιν έχει εκπαιδευτεί στο τετραετές πρόγραμμα της Συστημικής Προσέγγισης στην Ψυχοθεραπεία από το Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων στην Αθήνα. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο ειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό παιδιών και ενηλίκων, ώστε να προσφέρει επιπλέον βοήθεια σε ανθρώπους που αναζητούν στήριξη. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με την Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και σε προγράμματα Συμβουλευτικής Γονέων του Υπουργείου Παιδείας. Μέχρι και σήμερα, διατηρεί συνεργασία με το ΠΜΣ Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως θεραπεύτρια και επόπτρια εκπαιδευόμενων φοιτητών. Στο ιδιωτικά της γραφεία παρέχει ψυχοθεραπευτική βοήθεια, συμβουλευτική και γενικότερα στήριξη σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική ζεύγους

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Στη διάρκεια της πρώτης μας συνάντησης με την κα Μπακόλα, μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Η Ευαγγελία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κατανόηση στα θέματα που μοιράστηκα μαζί της και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να με βοηθήσει το επόμενο διάστημα."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Μπακόλα Ευαγγελία είναι Ψυχολόγος MSc, PhD και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Στη διατριβή της πραγματεύτηκε το θέμα της επίδρασης των πρόδρομων συμπτωμάτων και της ψυχοκοινωνικής λειτουργικότητας στην εξέλιξη των ψυχωτικών διαταραχών. Από το 2000 κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος του ψυχολόγου και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες. Είναι εκπαιδευόμενη στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και παρακολουθεί το τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: συστημική συμβουλευτική, συμβουλευτική και θεραπεία ζεύγους και οικογένειας, ψυχοεκπαίδευση στη διπολική διαταραχή, εξαρτήσεις, ψυχοκοινωνική υποστήριξη χρονίως πασχόντων, δημιουργική γραφή κλπ. Κάθε χρόνο στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, παρακολουθεί και συμμετέχει με ανακοινώσεις σε σεμινάρια και επιστημονικά συνέδρια ψυχολογίας και ψυχιατρικής. Από το 2002 έως σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνη Ψυχολόγος στη Ψυχιατρική κλινική της Λάρισας «Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο», όπου παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης, αξιολόγησης, συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε άτομα και ομάδες που παρουσιάζουν ψυχωτικές, συναισθηματικές, αγχώδεις και άλλες διαταραχές. Συντονίζει θεραπευτικές ομάδες, ομάδες γνωστικής ενδυνάμωσης ατόμων με ήπια γνωστική εξασθένηση και άνοια, ενώ συμμετέχει σε θεραπευτική ομάδα δραματοθεραπείας. Επιπλέον, από το 2005 έως το 2008 εργάστηκε ως στέλεχος συμβουλευτικής σε πρόγραμμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας, ενώ παρείχε εθελοντικά υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ασθενείς με AIDS στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κατά τα έτη 2001-2002. Στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής της εξειδίκευσης εκπαιδεύτηκε σε θέματα απώλειας, πένθους και απειλητικών για τη ζωή ασθενειών, ενώ πραγματοποίησε την κλινική της άσκηση στο Ψυχολογικό Τμήμα της Ψυχιατρικής κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου, όπου συμμετείχε στη χορήγηση, αξιολόγηση και ερμηνεία ψυχομετρικών δοκιμασιών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

" Επιστημονική κατάρτιση Σαφής επικοινωνία και Ανταπόκριση Ασφαλές περιβάλλον συνύπαρξης και συνομιλίας"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Ο Μανουλάκας Βασίλης είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Λάρισα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης κι αντιμετώπισης ψυχολογικών διαταραχών, όπως το άγχος, οι φοβίες, η κατάθλιψη, οι εμμονές, οι διαταραχές πρόσληψης τροφής, οι διαταραχές προσωπικότητας, τα προβλήματα ζευγαριών, παιδιών και εφήβων. Από το 2011 διοργανώνει το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων ''Σκέφτομαι και Πράττω" και δίνει δωρεάν ομιλίες σε συνεργασία με παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και σχολεία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων, όπως "ψυχοεκπαίδευση στη διπολική διαταραχή", "θεραπεία αγχωδών διαταραχών σε παιδιά και εφήβους", "τεχνικές συμβουλευτικής διαχείρισης της σταδιοδρομίας" και άλλα. Τέλος, συνεχίζει να επιμορφώνεται, συμμετέχοντας κάθε χρόνο σε σεμινάρια, workshop και συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ