Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
10

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στην Λάρισα

Γραμματοπούλου Νικολέτα

Ψυχολόγος
Οικονόμου Εξ Οικονόμων 20, Λάρισα
10.0

Βαθμολογία από 1 χρήστη

Δες όλες τις τιμές των διαθέσιμων υπηρεσιών

ΑΙΤΗΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ
10.0

Βαθμολογία από 1 χρήστη

Εξαιρετική! Εμεινα πολύ ικανοποιημένη, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.

περισσότερα

16 Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στην Λάρισα χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές Λάρισα

Ο Ψυχολόγος ασχολείται με τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς (ψυχικές & διανοητικές λειτουργίες) και ειδικά με την αντιμετώπιση και τη θεραπεία διαφόρων ψυχολογικών διαταραχών & προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή του ατόμου (άγχος, φοβίες, προβλήματα συμπεριφοράς, δυσκολίες στην επικοινωνία κ.α.)
Κλείσε ραντεβου εύκολα & γρήγορα με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή στην Λάρισα με ασφάλιση Ιδιωτικό ραντεβού.

Σχετικό άρθρο από το Doctoranytime Blog
Η δύναμη της συγχώρησης

Στην καθημερινότητά μας συνηθίζουμε να λέμε τη λέξη «συγγνώμη» αρκετά συχνά, ενδεχομένως και καταχρηστικά. Εύκολα μπορεί να την πούμε όταν πρόκειται για θέματα που δεν μας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τι γίνεται, όμως  όταν έχουμε μέσα μας πληγές χρόνων; Όταν ανθρώπινες συμπεριφορές και καταστάσεις μας στοιχειώνουν;

Τι πραγματικά είναι η συγχώρηση; Είναι η συμμόρφωσή μας προς μια θρησκευτική εντολή; Αυτό σίγουρα αποτελεί διαστρέβλωση. Αν «πρέπει» να συγχωρούμε για να είμαστε συνεπείς προς μια σειρά θρησκευτικών κανόνων τότε ας το ξανασκεφτούμε.

Η συγχώρηση είναι αρετή. Και όπως κάθε αρετή για να την κατακτήσεις έχεις να περάσεις από προσωπική διεργασία, πολλές φορές επώδυνη. Να περάσεις από την συγχώρηση του εαυτού αναλαμβάνοντας την προσωπική σου ευθύνη, κατανοώντας παράλληλα και τους όρους που σε έχουν οδηγήσει στις προσωπικές σου αστοχίες. Αυτή η διεργασία μας οδηγεί στα μονοπάτια της αυτογνωσίας.

Μας επιτρέπει, ύστερα, αφενός να διαφωνήσουμε κάθετα με τις στάσεις και τις ενέργειες των ανθρώπων που μας έχουν πληγώσει, αφετέρου δε να δούμε με τρυφερότητα το πρόσωπο του άλλου. Να κατανοήσουμε την ανθρώπινη φύση και την οικουμενικότητα της ανθρώπινης ανεπάρκειας.

Συγχωρώ δεν σημαίνει ξεχνώ, περνώντας καταστάσεις που με πλήγωσαν στη σφαίρα της λήθης και της άρνησης. Η συγχώρηση δεν μου εγγυάται την απουσία πόνου που προκύπτει από την αναμόχλευση επώδυνων βιωμάτων. Έχουμε να κατεργαζόμαστε τα βιώματά μας ειδάλλως μας καταδικάζουμε σε συσσώρευση πόνου, πικρίας, σκληροκαρδίας και απουσία τρυφερότητας .

Για να συγχωρήσουμε έχουμε να μπούμε στην θέση του άλλου που μας έχει πληγώσει και να τον καταλάβουμε. Αυτό είναι η συγχώρηση, το να μεγαλώσουμε και να χωρέσουμε τον άλλο μέσα μας μα να μπορέσουμε και εμείς να μπούμε μέσα στους άλλους. Συγχωρώ δε σημαίνει «κάνω τα στραβά μάτια» ή «ρίχνω τον εγωισμό μου». Έτσι καταγράφομαι ως αδύναμος ή δειλός. Αυτός που συγχωρεί έχει δύναμη, βλέπει προς το μέλλον και δεν παραμένει καθηλωμένος στις αδικίες. Γιατί αν παραμείνει στην αδικία θα χάσει την χαρά της ζωής .

Η συγχώρηση είναι άνοιγμα, μπορεί να δώσει φτερά για να πάνε οι ζωές των ανθρώπων παραπέρα. Για να προχωρήσει η δική μας ζωή. Μας συμφέρει να συνασπιστούμε με το καλό. Όχι για να μας καταγράψουν οι γύρω μας ως καλούς, αλλά γιατί ειλικρινώς πιστεύουμε ότι το σκοτάδι δεν μπορεί να έχει υπόσταση στις ζωές μας. Αρκεί να ρίξουμε φως που θα φωτίσει όλες τις πλευρές της ψυχής μας.

Οι δημοφιλέστερες παθήσεις και υπηρεσίες

Βρες τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς για την πάθηση ή υπηρεσία που χρειάζεσαι
Δεν βρήκες τον γιατρό σου;
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει