Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
4

Φυσικοθεραπευτές κοντά στον Μαραθώνα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Ο Λάμπρος Μιχαήλ είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο στον Ωρωπό. Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με κύρια εξειδίκευση στις νευρολογικές παθήσεις. Μεταπτυχιακά ειδικεύτηκε στην Ρεφλεξολογία ενώ έχει λάβει εκπαίδευση στην θεραπευτική άσκηση στο νερό (aqua therapy) και στο aqua aerobic. Έχει διατελέσει Καθηγητής σε ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας ενώ στο ιδιωτικό του εργαστήριο Φυσικοθεραπείας, σ' ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο, αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών ασχολούμενος με ορθοπεδικές - τραυματολογικές - νευρολογικές και αθλητικές παθήσεις - κακώσεις

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: η κάθε συνεδρία.
 • Η Παπουτσάκη Νεκταρία είναι Φυσικοθεραπεύτρια και δημιουργός του Κέντρου Φυσικοθεραπείας στον Ωρωπό. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της Ιατρικής σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι πτυχιούχος κλινικός του προγράμματος μετεκπαίδευσης στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία από το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie. Εκπαιδεύτηκε στον Βιοιατρικό Βελονισμό για τη διαχείριση του μυοσκελετικού πόνου από την Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας και είναι επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Otago του ProFouND. Την πρακτική της άσκηση την πραγματοποίησε στο Γενικό Νοσοκομείο Ατυχημάτων Άγιος Παύλος - ΚΑΤ και, στη συνέχεια, για 2 χρόνια έκανε κατ’ οίκον φυσικοθεραπείες. Ακόμα, υπήρξε εξωτερική συνεργάτης σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο. Έχει εκπαιδευτεί σε μία πληθώρα σεμιναρίων με στόχο την επιμόρφωση της. Επιπροσθέτως, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, της Ελληνικής Φυσιοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας καθώς και του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική. Τέλος, στο κέντρο της αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται σε όλο το φάσμα της φυσικοθεραπείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στην νευρολογική αποκατάσταση, την μυοσκελετική αποκατάσταση και τις αθλητικές κακώσεις.

  Υπηρεσίες: Manual Therapy, Βελονισμός, Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης
 • Η Κατσουλάκη Μαριάννα - PHYSIODRASIS είναι Φυσικοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό φυσικοθεραπευτικό κέντρο στη Ραφήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος των Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νευρολογική Αποκατάσταση από το Brunel University του Λονδίνου, καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης, όπως και σε ιδιωτικά εργαστήρια φυσικοθεραπείας, ενώ από το 2013 εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια με κατ’ οίκον θεραπείες και ως καθηγήτρια φυσικοθεραπείας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έχει εξειδικευτεί και έχει εμπειρία στη νευρολογική και μυοσκελετική αποκατάσταση καθώς και στη φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και αποκατάσταση. Ακόμα, έχει παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια σε Ελλάδα και Αγγλία σχετικά με τις καινούριες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη φυσικοθεραπεία σε συνδυασμό με τις κλασικές θεραπείες, ενώ έχει συμμετάσχει και ως ομιλήτρια σε παγκόσμια και πανελλήνια συνέδρια ιατρικού περιεχομένου. Επιπροσθέτως, δραστηριοποιείται ενεργά στην επιστημονική κοινότητα μέσω ελληνικής και ξενόγλωσσης αρθρογραφίας σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, ενώ άξιο αναφοράς είναι η μετάφραση του πρώτου ελληνικού βιβλίου για το λεμφοίδημα με τίτλο «Λεμφοίδημα: Διαχείριση και ολοκληρωμένη φυσική αποσυμφορητική θεραπεία«. Τέλος, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ελλάδος (ΠΣΦ) από το 2011, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιστημονικού τμήματος Φυσικοθεραπείας για την Υγεία των Γυναικών και μέλος του Επιστημονικού τμήματος Νευρολογικής Φυσικοθεραπείας.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ