Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
10

Φυσικοθεραπευτές κοντά στον Άγιο Αθανάσιο

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Βράκας Γιώργος

Φυσικοθεραπευτής
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: αναλόγως το περιστατικό και τα μέσα θεραπείας.
 • Ο Βράκας Γιώργος είναι φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παρέχονται υπηρεσίες αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης, θεραπεία με βεντούζες, θεραπευτική μάλαξη, υπέρηχοι, Laser, TECAR therapy, συνδυαστικά με τεχνικές ενεργοποίησης μυών και τεχνικές παθητικής κινητοποίησης, intramuscular stimulation (ξηρής βελόνας). Η εικοσαετής εμπειρία, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους φυσικοθεραπείας, εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση όλων των νευρομυϊκών παθήσεων και των νευρολογικών διαταραχών, που εμφανίζονται στο ανθρώπινο σώμα.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Ο Κακάλας Αναστάσιος είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό θεραπευτήριο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Στο θεραπευτήριο παρέχονται υπηρεσίες αποκατάστασης ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων με τεχνικές και μεθόδους αποκατάστασης, όπως Manual therapy, μέθοδο Mulligan και P.N.F. Με 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φυσικοθεραπείας και πάντα με τις πιο πρόσφατες τεχνικές και μεθόδους της επιστήμης της φυσικοθεραπείας μπορεί να αποκαταστήσει πληθώρα ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα

"Εξαιρετικός, άκουσε προσεκτικά την περίπτωσή μου. Πρώτα Θεός θα ξαναεπισκεφθώ τον φυσικοθεραπευτή σύντομα. Τον συνιστώ."

περισσότερα
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Ο Λεπτουργόπουλος Θεόδωρος είναι Φυσικοθεραπευτής, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙΘ και διατηρεί το ιδιωτικό του Φυσικοθεραπευτήριο στον Εύοσμο. Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αποκατάστασης προάγει σταθερά την ενεργό συμμετοχή του ασθενή, ενημερώνοντάς τον σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ ασθενή και φυσικοθεραπευτή αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Φυσικοθεραπευτικών αναγκών του πρώτου. Στο ιδιωτικό του Φυσικοθεραπευτήριο, αξιοποιώντας την εμπειρία του, αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών. Αναφέρονται ενδεικτικά: Αυχενικό, Οσφυαλγία, Δισκοκοίλη, Ισχιαλγία, Τενοντοπάθεια, Πόνος στον ώμο, Επικονδυλίτιδα, Αρθροπλαστική, Τραυματισμοί γόνατος, Άκρος πόδας, Μυϊκοί τραυματισμοί, Αθλητικοί τραυματισμοί, Διάστρεμμα, Χιαστοί κ.α.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα

"Όλα πολύ καλά γενικά. Το πρόβλημα που είχα λύθηκε."

περισσότερα
 • Ο Καρούσος Αλέξανδρος & Συνεργάτες ασχολείται με τη φυσικοθεραπεία από το 1998 και διατηρεί ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ). Οι πολυετείς σπουδές του εντός και εκτός Ελλάδος σε συνδυασμό με τις μεταπτυχιακές σπουδές του και την πολυετή εμπειρία του σε ορθοπεδικά και νευρολογικά περιστατικά τον καθιστούν ικανό να φέρει εις πέρας πολύ δύσκολα και περίπλοκα περιστατικά με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας όσον αφορά την αποκατάστασή τους. Η μη επεμβατική θεραπεία για αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, γοναλγίες, τενοντίτιδες και κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με: Tesla (ηλεκτρομαγνητικός διεγέρτης), Human Tecar, Κρουστικό Υπέρηχο νέας γενιάς, Laser υψηλής συχνότητας (ανώδυνο), Αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης DTS TRITON (νέας τεχνολογίας) και φυσικά τα κλασικά μηχανήματα φυσικοθεραπείας και την εξατομικευμένη κινησιοθεραπεία.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
 • Η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποιείται στη ρεσεψιόν από τους Συνεργάτες - Φυσικοθεραπευτές.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ