Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Γιώτα Γκουτζάνη είναι Ψυχολόγος με ειδίκευση στη Κλινική Ψυχολογία. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Μετά τις προπτυχιακές της σπουδές συνέχισε στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Κλινική Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Η μεταπτυχιακή της εκπαίδευση επικεντρώνεται στη ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση και στη ψυχολογική θεραπεία Ψυχοδυναμικής και Γνωστικής-Συμπεριφορικής κατεύθυνσης ενός μεγάλου εύρους ζητημάτων ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας. Έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση και στην ανάλυση ψυχομετρικών εργαλείων (WISC-V, WAIS-IV, MMPI-II, T.A.T, C.A.T., Rorschach-R PAS, άλλες προβολικές δοκιμασίες και νευροψυχολογικές δοκιμασίες) Ακόμη, έχει λάβει ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στην υπαρξιακή ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρία Υπαρξιακής ψυχολογίας «Γίγνεσθαι», αλλά και στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια από το Ελληνικό Κέντρο θεραπείας εστιασμένης στη Συμπόνια. Έχει συνεργαστεί με δομές ψυχικής υγείας ενηλίκων και παιδιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενδεικτικά, έχει συνεργαστεί με το 1 ο ειδικό δημοτικό σχολείο Αχαρνών, το Δίκτυο κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Συνύπαρξη», το Σύλλογο Οικογενειών για τη Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ) το Κέντρο υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ κ.α. Επίσης, ασχολείται ενεργά με την έρευνα στη ψυχολογία και πιο συγκεκριμένα στο παρόν με την επίδραση του χρόνιου πόνου στους ασθενείς και στους συντρόφους τους. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια, ενώ διαρκώς συνεχίζει την επιμόρφωση της πάνω στο κλάδο της Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας. Το 2022 συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα του βιβλίου «Το ψυχολογικό Αποτύπωμα της Πανδημίας» από τις εκδόσεις ΣΜΙΛΗ. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος με ενήλικο πληθυσμό.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Κλινική Ψυχολογία
1 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 Patient.Reviews.Patient
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Pigi C 14 Μαΐου 2022
Pigi C Μέλος από 10 Μαΐου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετική επαγγελματίας, συζητήσιμη και προσιτή, ένιωσα πολύ άνετα από τη πρώτη στιγμή. Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και εύκολα προσβάσιμος με τα ΜΜΜ.

Πρόσβαση

 • Μυλλέρου 18, Κεραμεικός , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Γκουτζάνη Γιώτα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Γκουτζάνη Γιώτα?