Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
5

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στην Καρδίτσα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Γαλάνη Μαρία

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Απλή συνεδρία: ανά συνεδρία. Διάρκεια 50'
 • Η Γαλάνη Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικά γραφεία στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, ενώ ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Υγείας Θεσσαλονικης. Αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών δημιουργώντας τις απαραίτητες εκείνες συνθήκες που εξασφαλίζουν ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, έχοντας ως γνώμονα την άρτια επιστημονική της γνώση και σύμβουλο την πολυετή της πείρα. Αξιοσημείωτη η εξειδίκευσή της στην Κλινική Ψυχολογία και την Ψυχολογία της Υγείας.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση εθισμών, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Θεραπεία Ζεύγους, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους, Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών, Συνεδρία μέσω skype, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Αξιόπιστη επιστήμονας, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Θα ξαναπήγαινα σίγουρα!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: θεραπευτική συνεδρία 50'-60'
 • H Βογιατζή Γεωργία είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καρδίτσα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στο Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.. Επίσης, έχει μετεκπαιδευτεί στην Ανθοθεραπεία και στη Βιοφυσική θεραπεία-Βιοσυντονισμό. Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΑΡΩΓΗ Καρδίτσας, στον Ο.ΚΑ.ΝΑ (Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών) και στο Κέντρο Ημέρας για τις Ψυχικές Διαταραχές "ΚΛΙΜΑΚΑ". Επιπλέον, παρείχε ψυχολογική υποστήριξη σε θύματα τροχαίων ατυχημάτων σε δικηγορική εταιρεία. Τέλος, εξειδικευεται σε θέματα που αφορούν Ψυχοσωματικά Συμπτώματα, Κρίσεις Πανικού - Φοβίες και Διαταραχές άγχους και διάθεσης.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση εθισμών, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Διακοπή Καπνίσματος, Θεραπεία Διαζυγίου, Κατ' οίκον επίσκεψη, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους, Συμβουλευτική ζεύγους, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Παπαβαρσάμη Ευθαλία

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία
 • Η Παπαβαρσάμη Ευθαλία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καρδίτσα. Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας από τη σχολή Ψυχολογικών και Παιδαγωγικών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών (Universite Libre de Bruxelles), καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο "DEA en Cliniques Psychothérapeutiques" από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται η λειτουργία ομάδων και οργανισμών και ασχολείται με την αντιμετώπιση συγκρούσεων στο σχολικό και εργασιακό περιβάλλον. Από τον Ιούλιο του 2015 είναι Διαμεσολαβήτρια πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με ενδιαφέρον κυρίως στην εξωδικαστική επίλυση οικογενειακών διαφορών. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ασθενών της. Τέλος, είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, της European Federation of Family Therapy και της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπευτών Οικογένειας και Ζεύγους.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομική Συνεδρία, Θεραπεία Ζεύγους, Οικογενειακή θεραπεία, Ομαδική θεραπεία (group therapy)

  περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Απλή συνεδρία
 • Η Καραγεώργου Χρυσούλα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καρδίτσα. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο State University of New York. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ειδική Αγωγή στις δυσκολίες στη γλώσσα και τα μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας στον Βόλο. Επίσης, εκπαιδεύτηκε και επιμορφώθηκε σε θέματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής, προπονητική ζωής, στη σχολική και κλινική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Κλινική Υπνοθεραπεία από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε ως ψυχολόγος σε δημόσια και ιδιωτικά ΔΙΕΚ, στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο ενώ από το 2017 ως σήμερα εργάζεται στην Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ - Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ. Στο γραφείο της αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται στην ψυχική υγεία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, στη συμβουλευτική και στην κλινική υπνοθεραπεία.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
1

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας κοντά στην Καρδίτσα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σκαπέτης Ευάγγελος

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • O Σκαπέτης Ευάγγελος είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος από το Canterburry Christ Church University (CCCU) του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί ως Ψυχολόγος σε διάφορους ιδιωτικούς φορείς. Στο γραφείο του παρέχει εξειδικευμένο πρόγραμμα CBT για τη διαχείριση του στρες και των διαταραχών άγχους, την αντιμετώπιση της Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού, της κοινωνικής φοβίας, του άγχους, της μελαγχολίας και της κατάθλιψης, συμβουλευτική οικογένειας, καθοδήγηση σε θέματα ψυχoλογικής υγείας, διαχείριση συναισθηματικών δυσκολιών, επίλυση συγκρούσεων σχέσεων, βελτίωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης, υποστήριξη για ανάπτυξη ψυχολογικής ανθεκτικότητας και θετικής στάσης ζωής και διαχείρισης χρόνου, συμβουλευτική στη λήψη αποφάσεων και Life Coaching.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Απλή συνεδρία

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ