Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Βρες εξειδικευμένους γιατρούς για

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής Ζυγάκη Ασπασία

Ζυγάκη Ασπασία

2

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής Θεσσαλονίκη

Δες τον χάρτη
 • Κομνηνών 28, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Περιγραφή

Η Ζυγάκη Ασπασία είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική-Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων επίσης στο ΑΠΘ. Το 2017 ολοκλήρωσε το τετραετές πρόγραμμα σπουδών στην εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt στο Gestalt Foundation της Θεσσαλονίκης και από τον Νοέμβριο του 2016 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Ειδικεύεται στην ψυχοθεραπεία ενηλίκων με έμφαση στις διαδικασίες αυτογνωσίας, στις αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, φοβίες, κρίσεις πανικού, εξαρτητικές συμπεριφορές, διαταραχές ύπνου, διατροφής και όρεξης. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί επίσης σε διάφορα πεδία όπως η ειδική αγωγή, το προσφυγικό και η ενδοοικογενειακή βία.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Ζυγάκη Ασπασία

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Μεταπτυχιακό στο τμήμα Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων στο Τμήμα Ψυχολογίας, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 • Πτυχίο Ψυχολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
 • Ολοκλήρωση του τετραετούς προγράμματος σπουδών στην Εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη (διεθνώς πιστοποιημένο και μέλος των Εθνικών Εταιρειών Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής). Είναι πιστοποιημένο από την EAGT (European Association for Gestalt Therapy) και από την EAP (European Association of Psychotherapy). Ακόμα είναι μέλος της ΕΕΨΕ (Εθνική Εταιρία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος) και της ΕΕΣ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής).
 • Παρακολούθηση μαθημάτων στο Universitat de Barcelona,Facultat de Psicologia.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Ψυχολόγος, Ιδιωτικό Γραφείο, 2016- σήμερα.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του PSS Officer-Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικής Στήριξης (Δεκέμβριος 2016 έως Ιούλιο 2017 και στη θέση PSS Psychologist – Ψυχολόγος (Αύγουστος,2017 έως και σήμερα) για την εταιρεία του IFRC, Διεθνή Ερυθρού Σταυρού στα κέντρα φιλοξενίας για πρόσφυγες Κορδελιό και Νέα Καβάλα με δελτίο παροχής υπηρεσιών, 2016- σήμερα.
 • Επαγγελματική εμπειρία ως Ψυχολόγος στα πλαίσια εθελοντισμού για την XΕΝ Θεσσαλονίκης παρέχοντας συμβουλευτική και στήριξη γυναικών, 2015- σήμερα.
 • Παρατήρηση ομάδων στήριξης και αυτογνωσίας, και εποπτεία στην Ελληνική Εταρεία της Νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών, 2015- 2017.
 • Επαγγελματική εμπειρία ως Ψυχολόγος στα πλαίσια εθελοντισμού για το Καταφύγιο Γυναίκας-συμβουλευτική και υποστήριξη γυναικών-Ιανουάριος 2015 έως Νοέμβριο 2016 Θεσσαλονίκη.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του ΠΕ Ψυχολόγου στο 50 Ειδικό νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης- το οποίο εδράζεται στο χώρο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και λειτουργεί στην παιδοογκολογική κλινική του νοσοκομείου-από τις 14-1-2014 έως 21-6-2014.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του ΠΕ Ψυχολόγου στον Ειδικό Παιδικό Σταθμό που ανήκει στο Α’ κέντρο ολοκληρωμένης φροντίδας του δήμου Ηρακλείου από τις 4- 10-11 έως τις 31-7-2012.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του ΠΕ ψυχολόγου στην Παιδόπολη του δήμου Νεάπολης στο νομό Λασιθίου, από 9-9-2011 έως 30-9-2011.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • 19ο Τετραήμερο Workshop Ψυχοθεραπείας Gestalt με θέμα «Διαδικασία: Το Συνεχές στο χωροχρόνο» Βόλος, Valis Resort, 18-21 Μαΐου 2017.
 • Training about Sexual and Gender based Violence & Psychosocial Support, UNHCR, Θεσσαλονίκη, 2017
 • Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: «Κρίσεις πανικού και αγοραφοβία» Gestalt Foundation Θεσσαλονίκη, 2017
 • 18ο Τετραήμερο Workshop Ψυχοθεραπείας Gestalt, 2017
 • Διήμερο Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Δουλεύοντας με το άγχος σύμφωνα με τη θεραπεία Gestalt» 25-26 Ιανουαρίου 2014, Gestalt Foundation, Θεσσαλονίκη
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Αγγλικά

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Ζυγάκη Ασπασία

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι