Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Ζυγάκη Ασπασία είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική-Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων επίσης στο ΑΠΘ. Το 2017 ολοκλήρωσε το τετραετές πρόγραμμα σπουδών στην εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt στο Gestalt Foundation της Θεσσαλονίκης και από τον Νοέμβριο του 2016 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Ειδικεύεται στην ψυχοθεραπεία ενηλίκων με έμφαση στις διαδικασίες αυτογνωσίας, στις αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, φοβίες, κρίσεις πανικού, εξαρτητικές συμπεριφορές, διαταραχές ύπνου, διατροφής και όρεξης. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί επίσης σε διάφορα πεδία όπως η ειδική αγωγή, το προσφυγικό και η ενδοοικογενειακή βία.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Διάβασε πώς διασφαλίζεται η αξιοπιστία
10,0

από 1 αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία από 1 ασθενή
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (1)
 • Υψηλές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
10
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Φ 23 Οκτωβρίου 2019
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Φ Μέλος από 22 Φεβρουαρίου 2019 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 4 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η κα.Ζυγάκη είναι μία εξαιρετική επαγγελματίας υγείας.Ασχολείται σε βάθος με την περίπτωση του θεραπευόμενου,είναι ήρεμη,σου εμπνέει εμπιστοσύνη.Προσωπικά,ήδη σε 2 θεραπείες με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πράγματα και καταστάσεις που έως τώρα δεν ερμήνευα σωστά..Με κάποιον τρόπο μου έδωσε ξανά την ελπίδα.Θα συνεχίσω σίγουρα μαζί της..κ τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Γραφείου

 • Κομνηνών 28, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Μεταπτυχιακό στο τμήμα Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων στο Τμήμα Ψυχολογίας, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 • Πτυχίο Ψυχολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
 • Ολοκλήρωση του τετραετούς προγράμματος σπουδών στην Εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη (διεθνώς πιστοποιημένο και μέλος των Εθνικών Εταιρειών Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής). Είναι πιστοποιημένο από την EAGT (European Association for Gestalt Therapy) και από την EAP (European Association of Psychotherapy). Ακόμα είναι μέλος της ΕΕΨΕ (Εθνική Εταιρία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος) και της ΕΕΣ (Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής).
 • Παρακολούθηση μαθημάτων στο Universitat de Barcelona,Facultat de Psicologia.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος, Ιδιωτικό Γραφείο, 2016- σήμερα.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του PSS Officer-Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικής Στήριξης (Δεκέμβριος 2016 έως Ιούλιο 2017 και στη θέση PSS Psychologist – Ψυχολόγος (Αύγουστος,2017 έως και σήμερα) για την εταιρεία του IFRC, Διεθνή Ερυθρού Σταυρού στα κέντρα φιλοξενίας για πρόσφυγες Κορδελιό και Νέα Καβάλα με δελτίο παροχής υπηρεσιών, 2016- σήμερα.
 • Επαγγελματική εμπειρία ως Ψυχολόγος στα πλαίσια εθελοντισμού για την XΕΝ Θεσσαλονίκης παρέχοντας συμβουλευτική και στήριξη γυναικών, 2015- σήμερα.
 • Παρατήρηση ομάδων στήριξης και αυτογνωσίας, και εποπτεία στην Ελληνική Εταρεία της Νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών, 2015- 2017.
 • Επαγγελματική εμπειρία ως Ψυχολόγος στα πλαίσια εθελοντισμού για το Καταφύγιο Γυναίκας-συμβουλευτική και υποστήριξη γυναικών-Ιανουάριος 2015 έως Νοέμβριο 2016 Θεσσαλονίκη.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του ΠΕ Ψυχολόγου στο 50 Ειδικό νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης- το οποίο εδράζεται στο χώρο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και λειτουργεί στην παιδοογκολογική κλινική του νοσοκομείου-από τις 14-1-2014 έως 21-6-2014.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του ΠΕ Ψυχολόγου στον Ειδικό Παιδικό Σταθμό που ανήκει στο Α’ κέντρο ολοκληρωμένης φροντίδας του δήμου Ηρακλείου από τις 4- 10-11 έως τις 31-7-2012.
 • Επαγγελματική εμπειρία στη θέση του ΠΕ ψυχολόγου στην Παιδόπολη του δήμου Νεάπολης στο νομό Λασιθίου, από 9-9-2011 έως 30-9-2011.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • 19ο Τετραήμερο Workshop Ψυχοθεραπείας Gestalt με θέμα «Διαδικασία: Το Συνεχές στο χωροχρόνο» Βόλος, Valis Resort, 18-21 Μαΐου 2017.
 • Training about Sexual and Gender based Violence & Psychosocial Support, UNHCR, Θεσσαλονίκη, 2017
 • Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: «Κρίσεις πανικού και αγοραφοβία» Gestalt Foundation Θεσσαλονίκη, 2017
 • 18ο Τετραήμερο Workshop Ψυχοθεραπείας Gestalt, 2017
 • Διήμερο Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Δουλεύοντας με το άγχος σύμφωνα με τη θεραπεία Gestalt» 25-26 Ιανουαρίου 2014, Gestalt Foundation, Θεσσαλονίκη

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει