Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Τύρου Τατιάνα είναι Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, έχοντας εκπονήσει την πτυχιακή της εργασία στο χώρο του Ψ.Ν.Α. Δαφνί και έχοντας διεκπεραιώσει την πρακτική της άσκηση στον Ψυχιατρικό Τομέα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά. Στη συνέχεια, εξειδικεύτηκε στη Συστημική θεραπεία παρακολουθώντας τον τετραετή κύκλο σπουδών στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΣΚΕΨΥΣ). Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στις Μ.Κ.Ο. PRAKSIS και ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ, στην Α.Μ.Κ.Ε. Babyfeat, σε δημόσιο σχολείο Ειδικής Αγωγής, καθώς και στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.). Υιοθετεί μια δια βίου προσέγγιση στην επιμόρφωση συμμετέχοντας τακτικά σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια, με έμφαση στον τομέα της ψυχικής υγείας και της συστημικής θεραπείας. Ταυτόχρονα από τα φοιτητικά της χρόνια ακόμη, φρόντιζε να διατηρεί και μια εθελοντική συνεργασία με πλαίσια ψυχικής υγείας. Έτσι, έχει συνεργαστεί ως εθελόντρια με την Α.Μ.Κ.Ε. Συνύπαρξη - Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης, το ΚΕ.Θ.Ε.Α. Νόστος, τους Γιατρούς του Κόσμου και το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας. Στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει στηρίξει ανθρώπους να αντιμετωπίσουν διάφορα θέματα όπως στρεσογόνα γεγονότα ζωής, μεταβάσεις ζωής, διαπροσωπικές δυσκολίες, χρόνιες δυσκολίες με τον εαυτό, προβλήματα γάμου και σχέσεων, σεξουαλικές διαταραχές, διατροφικές διαταραχές, θυμό, επιθετικότητα, άγχος, πανικό, φοβίες, κατάθλιψη, απομόνωση, μοναξιά, πένθος, απώλεια, τραύμα, ψυχοσωματικά προβλήματα.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Κρίτωνος 1, Παγκράτι , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εξειδίκευση στη Συστημική θεραπεία, Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΣΚΕΨΥΣ)
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, ιδιωτικό γραφείο, Αθήνα
 • Ψυχολόγος, Μ.Κ.Ο. PRAKSIS
 • Ψυχολόγος, Μ.Κ.Ο. ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ
 • Ψυχολόγος, Α.Μ.Κ.Ε. Babyfeat
 • Ψυχολόγος, Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.)

Μέλος συλλόγων

 • Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Τύρου Τατιάνα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Τύρου Τατιάνα?