Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Προκάκη Αριάγνη Αύρα είναι κλινική ψυχολόγος. Διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Νέα Λέσβο Αμαρουσίου Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κεντ (University of Kent – BSc in Psychology) στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree – American College of Greece, MSc in Counseling Psychology and Psychotherapy). Έχει ολοκληρώσει μετεκπαίδευση στο Trauma Research Foundation των ΗΠΑ σχετικά με τη διαχείριση του μετατραυματικού στρες σε ενήλικες και παιδιά όπου και επικεντρώνεται το κλινικό της ενδιαφέρον (Certificate in Traumatic Stress Studies). Είναι μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (British Psychological Society). Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε εφήβους και ενήλικες, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων. Τα ψυχοθεραπευτικά μοντέλα που εφαρμόζει στις συνεδρίες της στηρίζονται στην υπαρξιακή και συστημική προσέγγιση. Συνεχίζει τη μετεκπαίδευσή της ως υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια στην «Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας – Γίγνεσθαι». Συνεδρίες παρέχονται στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα. Online συνεδρίες παρέχονται κατόπιν συνεννόησης. Συμβεβλημένη με Ασφαλιστικό Ταμείο ΕΟΠΥΥ για Συνεδρίες Εφήβων & Ενηλίκων με γνωμάτευση και παραπεμπτικό ψυχιάτρου

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Διαταραχές Προσωπικότητας
 • Διαπροσωπικές σχέσεις
 • Αντιμετώπιση τραυματικών εμπειριών
 • Ενδοοικογενειακή βία
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης
 • Υπαρξιακή - Ανθρωπιστική Ψυχοθεραπεία
 • Ψυχοθεραπεία online

Σχετική εμπειρία

Η Αριάγνη Αύρα Προκάκη διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι ως κλινική ψυχολόγος. Παράλληλα, προσφέρει εθελοντική εργασία με την ίδια ιδιότητα στις Kοινωνικές Yπηρεσίες του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Επίσης, διδάσκει Ψυχολογία στο CLC Educational Institute, προετοιμάζοντας στο πλαίσιο του International Baccalaureate υποψήφιους φοιτητές για την εισαγωγή τους σε διεθνή πανεπιστήμια. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην κατασκήνωση «Χαρούμενο Χωριό», καθώς και σε διάφορες δομές ψυχικής υγείας στην Αθήνα (ΕΠΑΨΥ, ΕΛΕΠΑΠ, Συμβουλευτικό Κέντρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος).

Σπουδές και κατάρτιση

«Γίγνεσθαι - Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας», Μετεκπαίδευση στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία. Trauma Research Foundation (ΗΠΑ), Certificate in Traumatic Stress Studies. Deree - The American College of Greece, MSc in Counseling Psychology & Psychotherapy. University of Kent, BSc in Psychology

3 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

9.8

Από 3 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 3 ασθενείς
9.8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.7
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.3
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (3)
 • Θετικές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
30 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Εξαιρετική επαγγελματίας με υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Προσεγγίζει τον συνομιλητή της με υπευθυνότητα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
10.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
30 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μετά από αρκετές αλλαγές ψυχολόγων επιτέλους βρήκα αυτό που μου ταιριάζει. Εξαιρετική επαγγελματίας που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και άνεση από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και φιλόξενος. Ευχαριστώ για όλα!!
9.4
Επιβεβαιωμένος χρήστης
29 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9.4
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η Αριάγνη έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο να σε ακούει και να σε κάνει να νιώθεις άνετα και ήρεμα στην παρουσία της. Είναι ένα πολύ ανοιχτόμυαλο και συμπονετικό άτομο και είμαι πολύ ευγνώμων για τον χρόνο μου μαζί της.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Αριάγνη Αύρα Προκάκη - Κλινική Ψυχολόγος , Μυτιλήνης 23, Μελίσσια , Αττική
  Πρόσβαση για ΑμεΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
  Parking
  • Υπάρχει εύκολο parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

  Ασφάλειες

  ΕΟΠΥΥ Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Γίγνεσθαι - Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας , Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία (2023 - Σήμερα)
 • Certificate, Trauma Research Foundation (ΗΠΑ), Τραύμα και Μετατραυματικό Στρες (2022 - 2023)
 • Master, Deree - The American College of Greece, Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας (2018 - 2022)
 • Bachelor's, University of Kent, Ψυχολογία (2014 - 2017)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Κλινική Ψυχολόγος , Ιδιωτικό Γραφείο , Ελλάδα (2023 - Σήμερα)
 • Κλινική Ψυχολόγος , Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Νέου Ηρακλείου, Νέο Ηράκλειο, Αττικής (2023 - Σήμερα)
 • Ψυχολόγος, Παιδική Κατασκήνωση 'Το Χαρούμενο Χωριό', Βαρυμπόμπη (2022)
 • Ψυχολόγος - Μονάδα Νευροαποκατάστασης Ενηλίκων , ΕΛΕΠΑΠ, Παγκράτι, Αττικής (2021)
 • Ψυχολόγος, Συμβουλευτικό Κέντρο Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, Αγία Παρασκευή, Αττικής (2020 - 2022)
 • Ψυχολόγος, ΕΠΑΨΥ, Μαρούσι, Αττικής (2020 - 2021)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Creating Healthy Workspaces, Mentally and Physically , Deree - The American College of Greece (2021)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Άγχος και Στρες

  Καλησπέρα σας. Ξεκίνησα νομίζοντας ότι έχω παλινδρόμηση και τελικά βρέθηκα με άσθμα και υπνική άπνοια (αν και αυτό δεν είναι ακόμη αποδεδειγμένο).. Όμως πριν μάθω για το άσθμα μια μέρα με έπιασε ξαφνικό τρέμουλο, άγχος να διαπερνά όλο μου το σώμα, δύσπνοια....και όταν προσπαθούσα να κοιμηθώ ένιωθα ότι δεν μπορώ να πάρω αναπνοή σωστά σαν να κόβεται... Παίρνω κορτιζόνη σε χάπια και εισπνεόμενα, όμως από χθες νιώθω πολύ σφιγμένο το σώμα μου, πέτρα και το στομάχι μου όλη μέρα με διακοπές μικρές, σφίγγεται δυνατά σαν να κατεβαίνω απότομα κατηφόρα και ένα συνεχόμενο βάρος μπροστά. Αυτό όμως δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Πήγα σε καρδιολόγο είπε δεν έχω κάτι. Μου είπε είναι άγχος ότι με έχει κυριεύσει και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και τι γίνεται.

  • Καλησπέρα σας! Ακούγεται μια αρκετά δύσκολη περίοδος στη ζωή σας η συγκεκριμένη με αρκετή ένταση και άγχος να κυριεύουν τη καθημερινότητα σας. Εφόσον έχετε επισκεφθεί γιατρό και έχετε αποκλείσει το όποιο παθολογικό αίτιο των συμπτωμάτων σας, ίσως θα είχε νόημα για εσάς να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ψυχικής υγείας, ώστε να διερευνήσετε σε μεγαλύτερο βάθος τι θα μπορούσε να έχει πυροδοτήσει αυτά τα συμπτώματα. Μέσα από τη συζήτηση και τη θεραπεία θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη κατανόηση των συμπτωμάτων σας αλλά και το πότε πυροδοτούνται, κάτι που μέσα σε βάθος χρόνου θα σας βοηθήσει στη καλύτερη διαχείρηση της κατάστασης.

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

 • Άγχος και Στρες

  Γεια σας! Ειμαι 22 ετών και εδώ και 6 μήνες πάνω κάτω νιώθω μονίμως σαν να κουνιέμαι ολόκληρη (ενώ οι γύρω μου μου λένε πως δεν ισχύει ), σαν να ζαλίζομαι και αγχώνομαι μονίμως μη πάθω κάτι. Εκεί που ειμαι χαλαρή ξαφνικά μου έρχονται σκέψεις τύπου «αν ειμαι μόνη και πάθω κάτι τι θα γίνει». Όταν τυχαίνει να φεύγω μονοήμερες εκδρομές σκέφτομαι «θα έχει κάποιο νοσοκομείο κοντά μήπως πάθω κάτι». Έχω πάει στο νοσοκομείο αρκετές φορές, δεν μου βρήκαν κάτι, έχω πάει σε ιδιώτη παθολόγο μου είπε οι εξετασεις μου είναι μια χαρά, έχω πάει σε νευρολόγο όλα καλά. Μέχρι και αξονική στο κεφάλι έχω κάνει μια χαρά κι αυτή. Η παθολόγος μου είπε οτι είναι από το άγχος αυτό που νιώθω. Επίσης πολλές φορές νιώθω ταχυκαρδία. Ότι δεν μπορω να αναπνεύσω και μου κόβεται ο αέρας. Επίσης ώρες ώρες νιώθω σαν να δονουμαι εσωτερικά και αν βάλω το χέρι μου πχ στο στήθος μου τη νιώθω την δόνηση. Συγγνώμη για το σεντόνι που έγραψα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποιοι μου λένε πως αν πάω σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο θα καταστρέψω τη ζωή μου αν ξεκινήσω αγωγή.

  • Καλησπέρα σας! Ευχαριστούμε πολύ για το μοίρασμα των σκέψεων και των συναισθημάτων σας μαζί μας.
   Ακούγεται μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για εσάς, με αρκετή αβεβαιότητα, φόβο και άγχος.
   Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί πως η διαδικασία της ψυχοθεραπείας αλλά και μιας επίσκεψης σε έναν ψυχίατρο δεν σημαίνει αυτομάτως πως ο ενδιαφερόμενος θα ξεκινήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή. Το αν χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιον ψυχίατρο για μια εκτίμηση είναι κάτι που το συζητάτε με τον ψυχολόγο σας και το διερευνάτε μαζί. Εάν εν τέλη χρειαστεί μια ψυχιατρική εκτίμηση, πάλι δεν σημαίνει ότι ο θεραπευόμενος ξεκινάει αναγκαστικά μια φαρμακευτική
   ... Διάβασε περισσότερα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

 • Κατάθλιψη

  Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, χάνω σταδιακά το ενδιαφέρον μου για τα πάντα, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι σκέψεις μου έχουν γίνει ανυπόφορες. Μισώ την ζωή μου, έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το οτιδήποτε. Θέλω να κοιμάμαι όλη την ημέρα. Όσο είμαι ξύπνιος είμαι αυτοκαταστροφικός επαγγελματικά, συναισθηματικά και σωματικά. Έχω ανθρώπους που εξαρτώνται από εμένα. Άνδρας, 35.

  • Καλησπέρα σας! Διανύεται μια αρκετά δύσκολη περίοδος όπως καταλαβαίνω και θα ήθελα να σας αφήσω εδώ κάποιες πηγές αναφοράς που ίσως σας φανούν χρήσιμες. Για αρχή εάν νιώθετε άνετα θα ήταν αρκετά βοηθητικό για εσάς να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία εάν δεν κάνετε ήδη, ώστε να αρχίσετε να χτίζετε την αίσθηση της ασφάλειας πως κάθε εβδομάδα θα έχετε την μέρα και την ώρα σας που θα είναι αφιερωμένη σε εσάς για να εκφραστείτε και να την αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε, σε συνεργασία με τον/την θεραπευτή/ρια σας. Σχετικά με την αυτοκαταστροφική σας τάση, κυρίως τη σωματική που θα μπορούσε να είναι και επικίνδυνη για εσάς τον ίδιο σε πρώτη φάση σας παρα... Διάβασε περισσότερα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • ‘The Effects of Galvanic Vestibular Stimulation on Induced DayTime Fatigue’ , University of Kent (2017)
 • ‘The Role of Adult Attachment Orientations in Post-Traumatic Stress Disorder Symptomatology in Frontline Healthcare Professionals of the COVID-19 Outbreak in Greece’, Deree - The American College of Greece (2022)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Προκάκη Αριάγνη Αύρα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Προκάκη Αριάγνη Αύρα?