Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
8

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας κοντά στα Βραχναίικα

"Ειναι καλη στην δουλεια της. Σε κανει να νιωθεις ανετα απο την πρωτη στιγμη,θες να ξανα πας χωρις δεύτερη σκεψη."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Μητρακοπούλου Βασιλική είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, και έχει εξειδικευτεί στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, στη Μονάδα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών της Πάτρας. Επιπρόσθετα, διαθέτει πτυχίο στην "Ολοκληρωμένη Θεραπεία Σωματοσυναισθηματικής Απελευθέρωσης και προσωπικής ανάπτυξης" από το Κέντρο μη Κατευθυντικής Ψυχολογίας Πάτρας, και έχει αποκτήσει επιπλέον εξειδικευμένες γνώσεις στη Συμβουλευτική και στις Αγχώδεις Διαταραχές. Παράλληλα καταμετρά στην πορεία της καριέρας της πλούσιο εθελοντικό έργο, ενώ απέκτησε και εμπειρία εκπαιδευτικού σε τεχνολογικό ίδρυμα της Πάτρας, ενώ σήμερα στο ιδιωτικό της ιατρείο, παρέχει θεραπεία και συμβουλευτική για προβλήματα όπως άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και φοβίες. Ακόμη, βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης και πραγματοποιεί συμβουλευτική εφήβων, οικογενείας και σε ομάδες γονέων. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία την έχουν εξοπλίσει με τις γνώσεις που κατέχει σήμερα.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Μαντζάνα Φωτεινή

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
 • Η Μαντζάνα Φωτεινή είναι Ψυχολόγος MSc, Υπαρξιακής Συστημικής προσέγγισης, εκπαιδευόμενη Σχολική Ψυχολόγος. Ειδικότερα, είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει αριθμό άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, εκπαιδεύεται στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Επίσης, εκπαιδεύεται ως Σχολική Ψυχολόγος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι απόφοιτη του Ανώτατου Μεταπτυχιακού Σεμιναρίου Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Οργάνωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος βιωματικών σεμιναρίων στα πλαίσια της συνεχόμενης εκπαίδευσης των Στελεχών και των Ψυχολόγων του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, που αφορούν στη νομική και ψυχολογική πλαισίωση θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Εισηγείται σεμινάρια πάνω σε θεματικές που άπτονται των ενδιαφερόντων της και έχει παρακολουθήσει, πλήθος ημερίδων, διημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και συμποσίων αναγνωρισμένων φορέων στο χώρο της ψυχικής υγείας. Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.). Τέλος, αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό ψυχολογίας "Ψυχογραφήματα".

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Θεραπεία Ζεύγους, Συμβουλευτική γονέων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ήταν άψογη, ευγενική, μας άκουσε με προσοχή και υπομονή και το κυριότερο ήταν πως νιώσαμε σα να μιλάμε σε ένα φίλο."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: ψυχοθεραπεία
 • Η Τσούρτη Γεωργία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (CBT) και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Εξειδικεύεται στις Αγχώδεις Διαταραχές και τις Κρίσεις Πανικού. Πραγματοποίησε σπουδές στην Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών - Deree και, ακολούθως, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με γνωστικό αντικείμενο τη Ψυχολογία της Υγείας στο Cardiff Metropolitan University. Είναι ιδρυτικο μελος σε Σωματείο με σκοπό την προαγωγή της ψυχιατρικής και συναφών επιστημών, την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου αναφορικά με τη σημασία της ψυχοκοινωνικής υγείας, με έρευνα και μελέτη και διάδοση των αποτελεσμάτων τους, με στόχο τη προώθηση της σωστής φροντίδας ψυχικής υγείας και προώθηση της πρωτογενούς πρόληψης και έγκαιρης ανίχνευσης ψυχικών διαταραχών. Εχει διατέλεσει Σύμβουλος Υπουργών σε Υπουργεία της Ελλάδας, ενώ αξίζει να αναφερθεί πώς στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πληθος περιστατικών συνδυάζοντας την επιστημονική της αρτιότητα, με την πολυετή της πείρα και εξατομικεύοντας την ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: Το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.
 • Η Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ σε μεταπτυχιακό επίπεδο εκπαιδεύτηκε στην Μη Κατευθυντική – Παρεμβατική ψυχοθεραπεία και εμψύχωση ομάδων και αργότερα στην Σωματο-συναισθηματική απελευθέρωση και Κρανιοϊερή θεραπεία. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της σφαιρικής επιστημονικής πληρότητάς της, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολλών θεραπευτικών σχολών (Gestalt, Art therapy, focus therapy, person-centered therapy ,dramatherapy). Εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και από το 2003 και σαν κράνιοθεραπεύτρια σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Είναι επιστημονική σύμβουλος στο Κέντρο εκπαίδευσης και θεραπείας “Χρυσαλλίδα” και υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος Κρανιοϊερής θεραπείας και σωματικής ψυχοθεραπείας μη κατευθυντικής προσέγγισης- ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση N.D.S.P-S.E.R. ενώ έχει συνεργαστεί και με την ψυχιατρική κλινική του Π.Π.Ν.Π. Είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του διεθνούς συμποσίου N.D.I. Έχει αρκετές παρουσιάσεις σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά συνέδρια. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως είναι η μοναδική ψυχοθεραπεύτρια στην Ελλάδα που συνδυάζει τις δύο θεραπευτικές μεθόδους με αποτέλεσμα να προσφέρει την σωματική ψυχοθεραπεία N.D.C.S.T.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Έδειξε επαγγελματισμο και γνώση του αντικειμένου της... Ευχάριστη και φιλική. "

περισσότερα
 • Η Τσίτου Τερψιθέα MSc είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στον Πολιτισμό & την Ανθρώπινη Ανάπτυξη: Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι εκπαιδεύτρια στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360ᵒ. Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε Συλλόγους και Διεπιστημονικά Κέντρα που προάγουν την ψυχική υγεία σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, σε προγράμματα απασχόλησης, εύρεσης και προσφοράς εργασίας σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και παράλληλα έχει κάνει συμβουλευτική γονέων, διαζυγίου και ζεύγους. Έχει εκπονήσει εργασίες με θεματική το "Στρες ως αντιλαμβανόμενη απειλή και οι επιπτώσεις του στην ψυχική υγεία" και την "κακοποίηση των εφήβων στο Διαδίκτυο μέσα από την οικοσυστημική προσέγγιση". Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια και ειδικά σεμινάρια με στόχο τη συνεχή κατάρτιση στον τομέα εξειδίκευσής της και είναι μέλος των Ελλήνων Ψυχολόγων.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Ατομική Συνεδρία, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Καταπληκτική, συζητάει αρκετά, εμπνέει εμπιστοσύνη. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!"

περισσότερα
 • Η Σκούντζου Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικά γραφεία σε Πάτρα και Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Durham και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Lancashire της Μεγάλης Βρετανίας. Διαθέτει 5ετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών - δυσλεξίας και προβλημάτων συμπεριφοράς, όπως και στη συμπεριφορική θεραπεία οικογένειας με μέλος που πάσχει από σχιζοφρένεια, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή διπολική διαταραχή. Έχει διατελέσει Εξωτερική Επιστημονική Συνεργάτης στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας, καθώς και Εκπαιδεύτρια γνωσιακής - συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Πογιατζή Αρχοντούλα

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Απλή συνεδρία: Kλινική Aξιολόγηση και Ψυχοθεραπεία
 • Η Πογιατζή Αρχοντούλα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών με γνωστικό αντικείμενο τη Δημόσια Υγεία. Επίσης, εξειδικεύεται στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής. Διαθέτει εμπειρία έχοντας διατελέσει Επιστημονικά Υπεύθυνη στο Κέντρο Ημέρας του Συλλόγου για τη Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας και συνεργάζεται με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στα Παιδικά Χωριά SOS ως Ψυχολόγος.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ