Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στην Πάτρα

Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

11 Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στην Πάτρα χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές Πάτρα

Ο Ψυχολόγος ασχολείται με τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς (ψυχικές & διανοητικές λειτουργίες) και ειδικά με την αντιμετώπιση και τη θεραπεία διαφόρων ψυχολογικών διαταραχών & προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή του ατόμου (άγχος, φοβίες, προβλήματα συμπεριφοράς, δυσκολίες στην επικοινωνία κ.α.)
Διάλεξε τον καλύτερο γιατρό για σένα από τους παρακάτω και εκμεταλλεύσου την ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ που έχουμε εξασφαλίσει για εσένα.

Σχετικό άρθρο από το Doctoranytime Blog
Θεραπεία Ζεύγους

«Οι σχέσεις είναι δύσκολες», λέγεται συχνά ως συμπέρασμα για τα προβλήματα μίας συντροφικής σχέσης.

Οι δυσκολίες σε ένα ζευγάρι συνήθως εντοπίζονται στον τρόπο επικοινωνίας, στην ύπαρξη καυγάδεων, στην απουσία τρυφερότητας, στην ασυμφωνία στη λήψη αποφάσεων αναφορικά με τη συμβίωση και την ανατροφή των παιδιών, στον σεξουαλικό τομέα ή σε σχέση με ένα άτομο εκτός του ζευγαριού με το οποίο είναι εμπλεγμένος ο ένας εκ των δύο συντρόφων, όπως ένα πρόσωπο από την οικογένεια καταγωγής ή μία παράλληλη ερωτική σχέση.

Μία κρίση μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια μίας συντροφικής σχέσης. Ωστόσο, ένα συμβάν που προκαλεί μία κρίση, μπορεί να αποτελέσει ταυτόχρονα μία ευκαιρία για αλλαγή, δηλαδή για επαναπροσδιορισμό του τρόπου αλληλεπίδρασης μεταξύ δύο ατόμων.

Μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τη σχέση (π.χ. «αν αγαπάς κάποιον, δε χρειάζεται να μιλάτε, η συνεννόηση γίνεται με τα μάτια» ή «όταν βρω τον άνθρωπο μου, δε θα αντιμετωπίζω μαζί του προβλήματα») λειτουργούν επιβαρυντικά για το ζευγάρι, καθώς η διάψευση των προσδοκιών προκαλεί συχνά θυμό, απογοήτευση ή θλίψη στους συντρόφους.

Συχνά, ένα ζευγάρι έρχεται για θεραπεία ζεύγους αναζητώντας «ποιος φταίει», δηλαδή ποιος εκ των δύο έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την κρίση που έχει δημιουργηθεί. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι σε μία ψυχοθεραπευτική διαδικασία η αλλαγή μπορεί να συμβεί ανακαλύπτοντας όχι το ποιος φταίει, αλλά το τι συμβαίνει στη σχέση  και αναζητώντας τρόπους μετακίνησης από ένα δύσκολο σημείο προς μία λύση.

Σε Θεραπεία Ζεύγους μπορούν να εμπλακούν ζευγάρια παντρεμένα ή μη, ετερόφυλα ή ομόφυλα.

Οι δημοφιλέστερες παθήσεις και υπηρεσίες

Βρες τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς για την πάθηση ή υπηρεσία που χρειάζεσαι
Δεν βρήκες τον γιατρό σου;
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει