Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
8

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στην Πάτρα

"Ειναι καλη στην δουλεια της. Σε κανει να νιωθεις ανετα απο την πρωτη στιγμη,θες να ξανα πας χωρις δεύτερη σκεψη."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Μητρακοπούλου Βασιλική είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, και έχει εξειδικευτεί στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, στη Μονάδα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών της Πάτρας. Επιπρόσθετα, διαθέτει πτυχίο στην "Ολοκληρωμένη Θεραπεία Σωματοσυναισθηματικής Απελευθέρωσης και προσωπικής ανάπτυξης" από το Κέντρο μη Κατευθυντικής Ψυχολογίας Πάτρας, και έχει αποκτήσει επιπλέον εξειδικευμένες γνώσεις στη Συμβουλευτική και στις Αγχώδεις Διαταραχές. Παράλληλα καταμετρά στην πορεία της καριέρας της πλούσιο εθελοντικό έργο, ενώ απέκτησε και εμπειρία εκπαιδευτικού σε τεχνολογικό ίδρυμα της Πάτρας, ενώ σήμερα στο ιδιωτικό της ιατρείο, παρέχει θεραπεία και συμβουλευτική για προβλήματα όπως άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και φοβίες. Ακόμη, βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης και πραγματοποιεί συμβουλευτική εφήβων, οικογενείας και σε ομάδες γονέων. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία την έχουν εξοπλίσει με τις γνώσεις που κατέχει σήμερα.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
 • Η Μαντζάνα Φωτεινή είναι Ψυχολόγος MSc, Υπαρξιακής Συστημικής προσέγγισης, εκπαιδευόμενη Σχολική Ψυχολόγος. Ειδικότερα, είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει αριθμό άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, εκπαιδεύεται στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Επίσης, εκπαιδεύεται ως Σχολική Ψυχολόγος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι απόφοιτη του Ανώτατου Μεταπτυχιακού Σεμιναρίου Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Οργάνωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος βιωματικών σεμιναρίων στα πλαίσια της συνεχόμενης εκπαίδευσης των Στελεχών και των Ψυχολόγων του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, που αφορούν στη νομική και ψυχολογική πλαισίωση θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Εισηγείται σεμινάρια πάνω σε θεματικές που άπτονται των ενδιαφερόντων της και έχει παρακολουθήσει, πλήθος ημερίδων, διημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και συμποσίων αναγνωρισμένων φορέων στο χώρο της ψυχικής υγείας. Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.). Τέλος, αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό ψυχολογίας "Ψυχογραφήματα".

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Θεραπεία Ζεύγους, Συμβουλευτική γονέων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Έδειξε επαγγελματισμο και γνώση του αντικειμένου της... Ευχάριστη και φιλική. "

περισσότερα
 • Η Τσίτου Τερψιθέα MSc είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στον Πολιτισμό & την Ανθρώπινη Ανάπτυξη: Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι εκπαιδεύτρια στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360ᵒ. Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε Συλλόγους και Διεπιστημονικά Κέντρα που προάγουν την ψυχική υγεία σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, σε προγράμματα απασχόλησης, εύρεσης και προσφοράς εργασίας σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και παράλληλα έχει κάνει συμβουλευτική γονέων, διαζυγίου και ζεύγους. Έχει εκπονήσει εργασίες με θεματική το "Στρες ως αντιλαμβανόμενη απειλή και οι επιπτώσεις του στην ψυχική υγεία" και την "κακοποίηση των εφήβων στο Διαδίκτυο μέσα από την οικοσυστημική προσέγγιση". Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια και ειδικά σεμινάρια με στόχο τη συνεχή κατάρτιση στον τομέα εξειδίκευσής της και είναι μέλος των Ελλήνων Ψυχολόγων.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Ατομική Συνεδρία, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα σε έναν ψυχολόγο "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: ψυχοθεραπεία
 • Η Τσούρτη Γεωργία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (CBT) και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Εξειδικεύεται στις Αγχώδεις Διαταραχές και τις Κρίσεις Πανικού. Πραγματοποίησε σπουδές στην Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών - Deree και, ακολούθως, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με γνωστικό αντικείμενο τη Ψυχολογία της Υγείας στο Cardiff Metropolitan University. Είναι ιδρυτικο μελος σε Σωματείο με σκοπό την προαγωγή της ψυχιατρικής και συναφών επιστημών, την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου αναφορικά με τη σημασία της ψυχοκοινωνικής υγείας, με έρευνα και μελέτη και διάδοση των αποτελεσμάτων τους, με στόχο τη προώθηση της σωστής φροντίδας ψυχικής υγείας και προώθηση της πρωτογενούς πρόληψης και έγκαιρης ανίχνευσης ψυχικών διαταραχών. Εχει διατέλεσει Σύμβουλος Υπουργών σε Υπουργεία της Ελλάδας, ενώ αξίζει να αναφερθεί πώς στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πληθος περιστατικών συνδυάζοντας την επιστημονική της αρτιότητα, με την πολυετή της πείρα και εξατομικεύοντας την ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: Το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.
 • Η Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πάτρα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ σε μεταπτυχιακό επίπεδο εκπαιδεύτηκε στην Μη Κατευθυντική – Παρεμβατική ψυχοθεραπεία και εμψύχωση ομάδων και αργότερα στην Σωματο-συναισθηματική απελευθέρωση και Κρανιοϊερή θεραπεία. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της σφαιρικής επιστημονικής πληρότητάς της, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολλών θεραπευτικών σχολών (Gestalt, Art therapy, focus therapy, person-centered therapy ,dramatherapy). Εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και από το 2003 και σαν κράνιοθεραπεύτρια σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Είναι επιστημονική σύμβουλος στο Κέντρο εκπαίδευσης και θεραπείας “Χρυσαλλίδα” και υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος Κρανιοϊερής θεραπείας και σωματικής ψυχοθεραπείας μη κατευθυντικής προσέγγισης- ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση N.D.S.P-S.E.R. ενώ έχει συνεργαστεί και με την ψυχιατρική κλινική του Π.Π.Ν.Π. Είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του διεθνούς συμποσίου N.D.I. Έχει αρκετές παρουσιάσεις σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά συνέδρια. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως είναι η μοναδική ψυχοθεραπεύτρια στην Ελλάδα που συνδυάζει τις δύο θεραπευτικές μεθόδους με αποτέλεσμα να προσφέρει την σωματική ψυχοθεραπεία N.D.C.S.T.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Καταπληκτική, συζητάει αρκετά, εμπνέει εμπιστοσύνη. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!"

περισσότερα
 • Η Σκούντζου Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικά γραφεία σε Πάτρα και Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Durham και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Lancashire της Μεγάλης Βρετανίας. Διαθέτει 5ετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών - δυσλεξίας και προβλημάτων συμπεριφοράς, όπως και στη συμπεριφορική θεραπεία οικογένειας με μέλος που πάσχει από σχιζοφρένεια, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή διπολική διαταραχή. Έχει διατελέσει Εξωτερική Επιστημονική Συνεργάτης στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας, καθώς και Εκπαιδεύτρια γνωσιακής - συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο

  περισσότερα
2

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας κοντά στην Πάτρα

"με βοήθησε πάρα πολύ"

περισσότερα
 • Η Θεοδωρακοπούλου Χαρίκλεια είναι ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Αίγιο. Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, και κατέχει δίπλωμα εκπαίδευσης στις συμβουλευτικές δεξιότητες συνθετικής προσέγγισης από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Natural Health of Science. Παράλληλα, είναι στο 2ο έτος εκπαίδευσης στην ομαδική ψυχανάλυση της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας. Στο γραφείο της πραγματοποιεί ατομικές, ομαδικές συνεδρίες, συνεδρίες ζεύγους καθώς και συμβουλευτική γονέων. Έχει συνεργαστεί με το παράρτημα Πατρών του Συλλόγου Οικογενειών για τη Ψυχική Υγεία, παρέχοντας ψυχολογική θεραπεία σε ψυχικά πάσχοντες και τις οικογένειές τους. Σήμερα, οργανώνει ομιλίες σε διάφορους κοινωνικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής στην οποία ζει με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε κοινωνικά-ψυχολογικά θέματα, ενώ άρθρα της έχουν φιλοξενηθεί σε φύλλα τοπικών εφημερίδων του τόπου της. Τέλος, συμμετέχει σε σεμινάρια και ομάδες για τη προσωπική και επαγγελματική της εξέλιξη.

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός. Ασφαλές περιβάλλον. Προτείνω ανεπιφύλακτα την κ. Αναστοπούλου. "

περισσότερα
 • Η Αναστοπούλου Μαριλίνα Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο, παρέχοντας ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη, στο Αίγιο. Οι ακαδημαϊκές της σπουδές ξεκινούν το 2007 στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Το 2011 και έχοντας αποκτήσει τις απαιτούμενες πανεπιστημιακές γνώσεις και το πτυχίο της, ξεκινά την ειδίκευση της στη "Ψυχοπαθολογία και Κλινική διάγνωση" στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Ξεκινώντας την προσωπική της περιήγηση στα διάφορα παρακλάδια της επιστήμης της ψυχολογίας, καταρτίζεται στη ψυχοθεραπεία. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοθεραπεία - Υπνοθεραπεία, μέσω της οποίας γνώρισε τη δύναμη του επανασυνειρμού της εμπειρικής ζωής του ατόμου καθώς και τα διαφορετικά επίπεδα συνείδησης που διαθέτουμε. Αργότερα, συνέχισε την εκπαίδευση της στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Από το 2014 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια Συνέδρια Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας παρουσιάζοντας ερευνητικές εξελίξεις και προοπτικές του επιστημονικού αυτού μοντέλου. Το περιεχόμενο της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής της εκπαίδευσης, περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση καθώς και αντίστοιχη εποπτευόμενη κλινική πρακτική άσκηση. Κατά την διάρκεια των χρόνων αυτών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Αθήνα καθώς και την εθελοντική της διάθεση στον φορέα ΣΟΨΥ Υμηττού, στο οικοτροφείο Μελισσίων (Αθήνα) στα πλαίσια αποασυλοποίησης των ασθενών από ψυχιατρικά νοσοκομεία. Επίσης, έχει εργαστεί στο Π.Γ.Ν. Πατρών, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς προσερχόμενους και νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταμοσχεύσεων και μεσογειακής αναιμίας και στον Συμβουλευτικό Σταθμό νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η κλίση της προς την διδασκαλία και τη διάδραση με άλλους ανθρώπους αποτέλεσε αφορμή για την εργασία μου ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων για δύο χρόνια σε δημόσια ΙΕΚ, διδάσκοντας ψυχολογία και ψυχοπαθολογία. Παράλληλα, από τον Ιούνιο του 2017 παρέχει υπηρεσίες στο Σύλλογο για την ψυχική υγεία ΣΟΨΥ Πατρών, παρακολουθώντας, στα πλαίσια του Κέντρου Ημερήσιας φροντίδας και σε συνεργασία με διεπιστημονική ομάδα, ψυχιατρικούς ασθενείς και άτομα που χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης και αρθρογραφεί θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος. Τέλος, θεωρώντας υποχρέωση αλλά και ιδιαίτερη προσωπική απόλαυση την δια βίου μάθηση, συνεχίζει να παρακολουθεί εκπαιδεύσεις και να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις της επιστήμης της.

  Υπηρεσίες: Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο

  περισσότερα
1

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στην Πάτρα

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ