Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Καζανάς Γεώργιος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει εκπαιδευτεί επί τέσσερα έτη στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Η πρακτική του άσκηση διενεργήθη στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ εργάστηκε εθελοντικά και στους κύκλους του Κέντρου Υποστήριξης Νέων της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "ΑΡΣΙΣ". Παράλληλα, έχει εργαστεί στο Ψυχολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Καθοδήγησης Ατόμων με προβλήματα "Αικατερίνη Αλεξάκη" και στο τμήμα θεραπειών του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου και συνεργάζεται με Κέντρα Θεραπειών με αρμοδιότητα τη θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική γονέων και τη διάγνωση με ψυχομετρικά εργαλεία. Τέλος, ενημερώνεται για όλα τα νέα δεδομένα της επιστήμης της Ψυχολογίας, καθώς και της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής, μέσω σεμιναρίων και πανελλήνιων συνεδρίων που διοργανώνονται από πιστοποιημένους φορείς.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Τομείς που εξειδικεύεται

 • Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πληροφορίες Γραφείου

 • Κηφισίας 38, Αμπελόκηποι, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Τετραετής εκπαίδευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων - Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (ΕΓΣΣ)
 • Πτυχίο, τμήμα Ψυχολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχοθεραπευτής, Ιδιωτική άσκηση
 • Ψυχοθεραπευτής, Τμήμα θεραπειών, Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς
 • Ψυχολόγος, Κέντρο Αποκατάστασης και Καθοδήγησης Ατόμων με προβλήματα «Αικατερίνη Αλεξάκη», Ίλιον Αττικής
 • Ψυχολόγος, Ψυχολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας
 • Ψυχολόγος, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου
 • Ψυχολόγος, Εθελοντική εργασία στους κύκλους του Κέντρου Υποστήριξης Νέων της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΑΡΣΙΣ», Θεσσαλονίκη

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Ομιλητής στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Προσεγγίσεων σε Παιδιά & Εφήβους: Νέες προσεγγίσεις – Κλινική πράξη, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (ΙΕΘΣ, 2019)
 • Παρακολούθηση των εργασιών του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γνωσιακών/Συμπεριφοριστικών Προσεγγίσεων σε Παιδιά και Εφήβους που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (ΙΕΘΣ) (2016)
 • Παρακολούθηση των εργασιών του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (2014)
 • Παρακολούθηση των εργασιών του 3ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Εξελικτικής Ψυχολογίας με θέμα: «Από τη σχέση στις σχέσεις» που συνδιοργανώθηκε από τον Κλάδο Εξελικτικής Ψυχολογίας της ΕΛ.Ψ.Ε. και το Τμήμα Ψυχολογίας Α.Π.Θ. και πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ. (2012)
 • Παρακολούθηση του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Κλάδου της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας της ΕΛ.Ψ.Ε με θέμα: «Ο ρόλος της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας σε συνθήκες κρίσης» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ. (2012)

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει