Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Μπαγέρη Τάνια είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Νέα Ιωνία. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του American College of Greece με σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Υπαρξιακή Συμβουλευτική στα University of East London και Regent’s College / City University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά και δημοτικά κέντρα παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε ενήλικες. Επίσης, έχει συνεργαστεί με το Balham Community Center, to Center for Better Health Psychiatric Rehabilitation Association και το Alderbrook Primary School. Στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων οργανισμών, έχει συνεργαστεί με την Α’ Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής, το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής, την Νευρολογική - Ψυχιατρική Κλινική "Αθηνά". Ακόμη, έχει συνεργαστεί με την ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική Παίδων Μητέρα, ιδιαιτέρως κατά τη δημιουργία του Αναπτυξιολογικού τμήματος, στο οποίο εργάζεται μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της Αθήνας, με σκοπό την προώθηση της ψυχικής υγείας των παιδιών, τον έγκαιρο εντοπισμό δυσκολιών και την πρόληψη αυτών. Ακόμη, υπήρξε υπεύθυνη ψυχολόγος για την προσχολική αγωγή της Σχολής Μωραΐτη, στο Littles Preschool Education και στο Owly καθώς και ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ψ-Δικτύου. Επιπλέον, αρθρογραφεί πάνω σε θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια ως ομιλήτρια και συντονίστρια σε θέματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ενηλίκων και παιδιών σε Ευρώπη και Αμερική. Κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα αποτελούν η μητρότητα, είτε ως θεσμός, είτε ως ρόλος και ο τρόπος που επηρεάζει/εξελίσσει μια γυναίκα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της, η διαδικασία αποχωρισμού μεταξύ μητέρας-παιδιού και η ψυχοθεραπεία ενηλίκων με ψύχωση δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο των παραισθήσεων. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, του British Psychological Society, του Health and Care Professions Council και του American Psychological Association. Στο γραφείο της αναλαμβάνει περιστατικά που σχετίζονται με όλο το φάσμα της ψυχολογίας και πιο συγκεκριμένα τη συμβουλευτική γονέων και οικογένειας, διαπροσωπικές σχέσεις, κατάθλιψη, άγχος, απώλεια, πένθος, δυσκολία αντιμετώπισης της καθημερινότητας και προσωπική ανάπτυξη. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει ψυχοθεραπεία ενηλίκων σε ιδιωτικά και δημοτικά κέντρα, αξιολόγηση και υποστήριξη παιδιών και εφήβων, συμβουλευτική θεραπεία ατόμου και οικογένειας καθώς και ψυχο-εκπαιδευτικές ομάδες γονέων.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Γραφείου

 • Πευκων 6, Νέα Ιωνία, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Ψυχολογία, American College of Greece
 • Συμβουλευτική Ψυχολογία & Υπαρξιακή Συμβουλευτική, University of East London & Regent’s College / City University, Λονδίνο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό Γραφείο, Νέα Ιωνία
 • Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, ιδιωτικά και δημοτικά κέντρα
 • Συνεργάτης, Balham Community Center
 • Συνεργάτης, Center for Better Health Psychiatric Rehabilitation Association
 • Συνεργάτης, Alderbrook Primary School
 • Συνεργάτης, Α’ Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Συνεργάτης, Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα-Καισαριανής
 • Συνεργάτης, Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής
 • Συνεργάτης, Νευρολογική-Ψυχιατρική Κλινική "Αθηνά"
 • Συνεργάτης, Αναπτυξιολογικό Τμήμα, Ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική Παίδων Μητέρα
 • Συνεργάτης, ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς & νηπιαγωγεία της Αθήνας
 • Υπεύθυνη Ψυχολόγος για την προσχολική αγωγή της Σχολής Μωραΐτη, στο Littles Preschool Education & στο Owly
 • Ιδρυτικό μέλος, Ψ-Δίκτυο

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)
 • British Psychological Society(BPS),
 • Health and Care Professions Council (HCPC)
 • American Psychological Association(APA)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια ως ομιλήτρια & συντονίστρια σε θέματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας ενηλίκων & παιδιών

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Άρθρα ψυχολογικού ενδιαφέροντος σε έντυπα & ηλεκτρονικά μέσα

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Μπαγέρη Τάνια τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ