Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
9

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο

"Ο σεβασμός,το γνήσιο ενδιαφέρον της και η ευρεία επιστημονική γνώση συνιστούν μια ολοκληρωμένη επαγγελματια που με συντροφεύει σε αυτό το ταξίδι με ασφάλεια ,τιμιοτητα και αποτελεσματικότητα!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Συνεδρία
 • Η Καραθανάση Μαίρη είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Ρέθυμνο, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί συνεδρίες μέσω διαδικτύου. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο και έχει πραγματοποιήσει σπουδές Δημοσιογραφίας και Δημοσίων σχέσεων στην Ακαδημία Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Γερμανίας. Διαθέτει κλινική εμπειρία έχοντας εργαστεί, στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης, σε διάφορες δομές, και πιο συγκεκριμένα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων των Χανίων όπου ασχολήθηκε με άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και στο στο τμήμα φυσιοθεραπείας του Γ.Ν νοσοκομείου Ρεθύμνου απασχολούμενη με την παιγνιοθεραπεία με παιδιά με ειδικές κινητικές ικανότητες. Επίσης, έχει εργαστεί ως εθελόντρια Ψυχολόγος στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου από το 2010 - 2018 και συνεχίζει ως σήμερα. Το 2014 ξεκίνησε το τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης στη "Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία" στο Ινστιτούτο Οικογένειας Συστημικής Συμβουλευτικής και Θεραπείας στα Χανιά. Τέλος, παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια, προγράμματα προαγωγής της υγείας και συνέδρια, συνεχίζοντας αλλά και εφαρμόζοντας στην πράξη την δια βίου εκπαίδευση, έχοντας ως στόχο την συνεχή επιστημονική της εξέλιξή και την προσφορά στον συνάνθρωπο, ενώ δε σταματά να ενημερώνεται συνεχώς τις εξελίξεις της επιστήμης της.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εμεινα πολυ ευχαριστημένη. Ένιωσα πολύ γρήγορα άνετα και η κατεύθυνση του ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας ρεντεβού. Μου δημιούργησε αίσθημα ασφάλειας γεγονός που από μόνο του βοήθησε πολύ. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: κλινική αξιολόγηση και θεραπεία
 • Ο Αγγελίδης Ιωάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας, της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πραγματοποίησε την πρακτική άσκησή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου ασχολήθηκε με περιστατικά ψυχώσεων και διαταραχών της διάθεσης (σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή, κατάθλιψη κ.α). Επίσης, εργάστηκε ως ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μυλοποτάμου, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Εκεί παρείχε υπηρεσίες υποστηρικτικής και συμβουλευτικής θεραπείας σε δημότες καθώς επίσης συμμετείχε σε παρεμβάσεις για ευάλωτες ομάδες (ομάδες ατόμων τρίτης ηλικίας στο πλαίσιο του Κ.Α.Π.Η του δήμου). Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε ιδιωτικό κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε πλήθος κλινικών περιστατικών που αφορούσαν διαταραχές της διάθεσης, αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές διατροφής, συμβουλευτική ζεύγους κ.α. Σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό του γραφείο. Η ψυχοθεραπευτική του ειδίκευση βασίζεται στο Γνωσιακό Συμπεριφορικό μοντέλο θεραπείας.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Αντιμετώπιση ψυχοσωματικών διαταραχών, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας, Ατομική Συνεδρία, Ατομική ψυχοθεραπεία, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Διαζυγίου, Θεραπεία Ζεύγους, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συνεδρία μέσω skype, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων , Ψυχολογική υποστήριξη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Από τη πρώτη κιόλας συνεδρία ένιωσα ότι βοηθήθηκα. Εξαιρετικός!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Αφορά την κάθε συνεδρία και το κόστος τροποποιείται ανάλογα το κάθε περιστατικό. Συνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης
 • Ο Μυλωνάκης Εμμανουήλ είναι Διδάκτωρ Ψυχολογίας, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Ρέθυμνο. Είναι κάτοχος Bachelor of arts in Psychology καθώς και Διδακτορικού διπλώματος Phd με σπουδές στη Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωστική & Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία καθώς και την Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης. Σταχυολογώντας σταθμούς από την πλούσια καριέρα του, διετέλεσε Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογία του North College, στο Department of Business Administration, MBA, του Abertay Dundee University στη Σκωτία καθώς και Επισκέπτης Καθηγητής του Department of Psychology του Nottingham Trent University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αξίζει να αναφερθεί πως έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείο Κρήτης ενώ διετέλεσε και Ερευνητής Συνεργάτης του Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Κρήτης. Αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών με γνώμονα την εγνωσμένη άρτια επιστημονική του γνώση και σύμβουλο τον αναμφισβήτητο επαγγελματισμό του, ανταποκρινόμενος, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σηφάκη Ελισάβετ

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: Συνεδρία- Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης
 • Η Σηφάκη Ελισάβετ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Ρέθυμνο. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας καθώς και Επιστημών Αγωγής Υγείας από το University of East London και το Πανεπιστήμιο Κρήτης αντίστοιχα. Έχει εργαστεί στο ΚΕΣΥ του Υπουργείου Παιδείας, στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στο ιδιωτικό κέντρο Pavlidis Center αλλά και τη Σχολική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου, αξιοποιώντας την επιστημονική της αρτιότητα με σύμβουλη την πολυετή της πείρα και τον επαγγελματισμό. Αξιοσημείωτη είναι η εξειδίκευσή της στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, τη Συμβουλευτική και την Κλινική Ψυχολογία.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ΔΕΠΥ, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής, Αντιμετώπιση εθισμών, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Αντιμετώπιση ψυχοσωματικών διαταραχών, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Θεραπεία Διαζυγίου, Θεραπεία Ζεύγους, Θεραπεία οικογένειας, Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, Συμβουλευτική για θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους, Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών, Συνεδρία μέσω skype, Σχολική ψυχολογία, Ψυχολογική υποστήριξη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ζουρμπάκης Τζων (WU-WEI)

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: η συνεδρία διάρκειας 1 ώρας
 • Ο Ζουρμπάκης Τζων είναι Ψυχολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στο Ρέθυμνο. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία με ειδικότητα στην Ψυχογλωσσολογία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Walton Hall στο Milton Keynes τις Αγγλίας. Έκανε την πρακτική του άσκηση στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων “ΆΡΣΙΣ”, Υπηρεσία Υποστήριξης Ευπαθών Ομάδων ενώ ακολούθως δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Κωνσταντινούπολη, οπού και εργάστηκε ως υπεύθυνος συμβουλευτικής και ψυχικής υγείας σε διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως to ‘Dogus University’ ( πανεπιστήμιο τις Ανατολής), ΄Ozel Sezin Koleji’ (Κολέγιο Σεζιν), και ‘Irmak Okullari’ (Κολέγιο Ιρμακ). Έχει λάβει την Ειδικότητα CBT με εστίαση στον χρόνιο πόνο αλλά και εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία με τη μέθοδο RTT (Μεταμορφωτική Υπνοθεραπεία). Στο ιδιωτικό του γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, αξιοποιώντας την πείρα του και την επιστημονική του αρτιότητα, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εξατομικευμένων αναγκών του εκάστοτε θεραπευόμενου.

  Υπηρεσίες: Yπνοθεραπεία, Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Βλέπει τον άνθρωπο πάνω απ' όλα κι όχι την τσέπη του."

περισσότερα
 • Ο Καργάκης Εμμανουήλ είναι Κλινικός Ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο La Salle University of Philadelphia και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Tuebingen. Με τους Συνεργάτες του διατηρούν τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας Internus σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Αθήνα. Η θεραπευτική προσέγγιση των Κέντρων, στηρίζεται στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT).

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους, Συμβουλευτική ζεύγους, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων , Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
 • Στο γραφείο της Αθήνας εξυπηρετεί αποκλειστικά ο κος Καργάκης.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Αχυροπούλου Ιωάννα

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία
 • Η Αχυροπούλου Ιωάννα είναι Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Ρέθυμνο. Κατέχει πτυχίο από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου από όπου αποφοίτησε το 1999. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχελμ Ράιχ" και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.) στην Αθήνα και τα Χανιά. Από το 2004 αποτελεί Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια, ενώ από το 2006 άρχισε να εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολόγος στο Ρέθυμνο. Τέλος, στο ιατρείο της παρέχει πλήθος εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως Ατομική Ψυχοθεραπεία, Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Σωματική Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική Ζευγαριών και αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού και φοβιών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
3

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ