Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
Έχεις πάρει όλες τις βεβαιώσεις για τη νέα χρονιά ή τις αθλητικές σου δραστηριότητες; Εξασφάλισέ τις με €10 από τους γιατρούς του doctoranytime!
Βεβαιώσεις με €10 για παιδιά & ενήλικες
ΔΕΣ ΠΩΣ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στην Κόρινθο

1 Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής κοντά στην Κόρινθο

2 Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στην Κόρινθο χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές Κόρινθος

Ο Ψυχολόγος ασχολείται με τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς (ψυχικές & διανοητικές λειτουργίες) και ειδικά με την αντιμετώπιση και τη θεραπεία διαφόρων ψυχολογικών διαταραχών & προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή του ατόμου (άγχος, φοβίες, προβλήματα συμπεριφοράς, δυσκολίες στην επικοινωνία κ.α.)
Κλείσε ραντεβου εύκολα & γρήγορα με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή στην Κόρινθο με ασφάλιση Ιδιωτικό ραντεβού.

Σχετικό άρθρο από το Doctoranytime Blog
Γνωριμία με την βιβλιοθεραπεία

Η ζωή μας είναι σαν ένα βιβλίο: Έχει χαρακτήρες, πλοκή, ανατροπές, δράση. Πολλές φορές, όμως, μας είναι δύσκολο να γυρίσουμε σελίδα. Να κλείσουμε παλιά κεφάλαια και να προχωρήσουμε στα επόμενα. Κάτι μας δυσκολεύει. Κάτι φαίνεται να μας κρατάει πίσω.Θα μπορούσε η λογοτεχνία να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια;

Η βιβλιοθεραπεία είναι η χρήση λογοτεχνικών κειμένων με στόχο την επίλυση προβλημάτων. Με τη βιβλιοθεραπεία αξιοποιούμε τα λογοτεχνικά κείμενα για να μιλήσουμε για θέματα που μας αφορούν και που θέλουμε να διαχειριστούμε. Ένα καλό κείμενο μπορεί να μας ταξιδέψει, να μας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και σκέψεις, να μας βοηθήσει να καταλάβουμε και να μας δώσει ώθηση για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις στην ζωή μας.

Πώς βοηθάει η βιβλιοθεραπεία;
  1. Γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον βοηθάμε να εκφραστεί. Ποτέ δυο άνθρωποι δεν διαβάζουν το ίδιο σε ένα βιβλίο. Όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο είναι σαν να το ξαναγράφουμε για τον εαυτό μας. Να του δίνουμε ένα νόημα προσωπικό. Γι’ αυτό άλλωστε κάποια βιβλία μας αγγίζουν και μας μιλούν και κάποια άλλα όχι. Κάτι κινητοποιούν μέσα μας. Η βιβλιοθεραπεία μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε επίγνωση για κάποιο δικό μας ζήτημα.
  1. Συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε μια πρόκληση που μπορεί να βιώνουμε. Ένα βιβλίο βοηθάει όχι μόνο να καταλάβουμε, αλλά και να μας καταλάβουν.
  1. Βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους να διαχειριστούμε μια κατάσταση. Ξεφεύγουμε από τον δικό μας υποκειμενικό τρόπο αντίληψης μιας κατάστασης και βλέπουμε πως κάποιος άλλος μπορεί να την έχει ερμηνεύσει. Ανιχνεύουμε ιδέες και λύσεις.

Οι δημοφιλέστερες παθήσεις και υπηρεσίες

Βρες τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς για την πάθηση ή υπηρεσία που χρειάζεσαι
Δεν βρήκες τον γιατρό σου;
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει