Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
1

Φυσικοθεραπευτής στην Νέα Αλικαρνασσός

12

Φυσικοθεραπευτές κοντά στην Νέα Αλικαρνασσός

"Η καλύτερη εξυπηρέτηση με τους πιο ευχάριστους ανθρώπους "

περισσότερα
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Οι Πρεβεζάς Ιωάννης - Εργαζάκης Νικόλαος είναι Φυσικοθεραπευτές και διατηρούν ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου αναλαμβάνουν ορθοπεδικά, ρευματολογικά, νευρολογικά και αναπνευστικά περιστατικά. Αναλυτικότερα, ο Πρεβεζάς Ιωάννης σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Αθηνών και εργάζεται ως Φυσικοθεραπευτής από το 1987. Έχει ειδικευτεί στη μέθοδο Mckenzie, Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία (ΜΔΘ) και είναι πτυχιούχος της μεθόδου από το 2003. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Mckenzie και συμμετέχει ενεργά στις επιστημονικές εξελίξεις του χώρου. Για πάρα πολλά χρόνια διετέλεσε προϊστάμενος στο φυσικοθεραπευτήριο της Παγκρήτιας Υγείας του Ομίλου Euromedica, στο κέντρο του Ηρακλείου. Επίσης, έχει εργαστεί στην Εθνική ομάδα στίβου, στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στην ομάδα μπάσκετ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Επιπλέον, είναι εξωτερικός συνεργάτης της σχολής χορού "Χορός και Τέχνη" της Μαρίας Σωμαράκη. Τέλος, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα καθώς και βιβλίο. Ο Εργαζάκης Νικόλαος σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Λαμίας και εργάζεται ως Φυσικοθεραπευτής από το 2016. Έχει ειδικευτεί στη μέθοδο Mckenzie, Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία (ΜΔΘ) και είναι πτυχιούχος της μεθόδου από το 2019. Τέλος, έχει πραγματοποιήσει την εξάμηνη πρακτική του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και από το 2018 είναι υπεύθυνος για την Φυσικοθεραπεία στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Παναγία η Γοργοεπήκοος".

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Η πρώτη επίσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Στo Κέντρο Κτησίας Αποκατάσταση πεποίθηση μας είναι ότι ο ασθενής δικαιούται να λαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας. Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η ιδιωτική υγεία, αλλά πάνω απ΄ όλα οι ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας δεν αποτελούν προνόμιο λίγων, αλλά δικαίωμα και ανάγκη όλων των πολιτών , δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση σε όσους το επιθυμούν. Το Πρότυπο Κέντρο Κτησίας Αποκατάσταση με τη χρήση της τεχνολογίας, αλλά και με φυσικά μέσα θεραπείας υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας, προσφέρει λύσεις, με μετρήσιμα αποτελέσματα. Παρακολουθώντας σταθερά και αδιάλειπτα τις τελευταίες ερευνητικές- επιστημονικές εξελίξεις παγκοσμίως, έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να βοηθήσουμε. Έχουμε υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και συνεργαζόμαστε με άλλους επιστήμονες υγείας, προκειμένου να επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ένα υψηλότερο επίπεδο φυσικής λειτουργίας και να ζήσετε μια ζωή με λιγότερους πόνους. Στο κέντρο Κτησίας Αποκατάσταση καλύπτονται όλες οι μυοσκελετικές, νευρολογικές, ρευματολογικές, ουρολογικές  & καρδιοαναπνευστικές παθήσεις: Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία, Νευρολογική Φυσικοθεραπεία, Καρδιοαναπνευστική Φυσικοθεραπεία, Αθλητική Φυσικοθεραπεία - Sport Rehabilitation, Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία στην Υγεία των Γυναικών, Θεραπευτική Μάλαξη, Κατ' οίκον Φυσικοθεραπεία.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Ο Παπουτσάκης Κωνσταντίνος είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό κέντρο φυσικοθεραπείας στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσιοθεραπείας της National Sports Academy (NSA) Σόφιας και της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Ειδικεύεται σε αθλητικές κακώσεις, μυοσκελετικά προβλήματα και σε νευρολογικές παθήσεις, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια εκμάθησης διαφόρων μεθόδων φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης (OMT, Mulligan, PNF, Kinesiotaping κ.α.). Έχει εργαστεί στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (Β.Γ.Ν.Η.). Από το 2006 ως το 2011 εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εργοτέλη και έχει σε άλλες ομάδες του Ηρακλείου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο. Από το 2009 έχει αναλάβει και την ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη. Στον χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου εφαρμόζονται μέθοδοι φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης που έχουν σαφή επιστημονική τεκμηρίωση και μέγιστη κλινική αποτελεσματικότητα. Τέλος, παρέχονται υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης σε ένα πλήθος παθήσεων και κακώσεων, όπως αθλητικές κακώσεις, νευρομυοσκελετικά προβλήματα, νευρολογικές διαταραχές, καρδιοαναπνευστικές παθήσεις κ.α..

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα

"Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος."

περισσότερα
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: κλινική εξέταση και θεραπεία
 • Ο Πιτσικάκης Γεώργιος είναι Φυσικοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικεύεται στη μυοσκελετική και φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και αποκατάσταση καθώς και στις αθλητικές κακώσεις. Στο ιδιωτικό του θεραπευτήριο παρέχει φυσικοθεραπεία και εναλλακτικές θεραπείες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τεχνικές.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ