Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Σαντοριναίος Ιάκωβος είναι κλινικός φυσικοθεραπευτής, διευθυντής και επιστημονικός υπεύθυνος του Πρότυπου Κέντρου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης i-physio, με ειδικό αντικείμενο την ορθοπαιδική – μυοσκελετική φυσικοθεραπεία. Φοίτησε στο Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε την άσκησή του το 2007 στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε ως βοηθός φυσικοθεραπευτής στις ομάδες της β΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου «ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας» και «ΠΑΕ Μακεδονικός». Με την απόκτηση του τίτλου σπουδών του, εργάστηκε ως υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στην ομάδα «ΚΑΕ Μακεδονικός». Τον Μάρτιο του 2008 παρείχε τις υπηρεσίες του ως επιστημονικός υπεύθυνος μεγάλου κέντρου φυσικοθεραπείας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Τον Ιανουάριο του 2010 ίδρυσε την πρώτη εταιρία κατ’ οίκον φυσικοθεραπείας στην Αθήνα με την επωνυμία «[email protected]». Τον Δεκέμβριο του 2012 ίδρυσε το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης i-physio, έχοντας κλείσει συμφωνία με τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για πανελλαδική αποκλειστικότητα μηχανημάτων. Το 2016 πραγματοποίησε μετεκπαίδευση με γνωστικό αντικείμενο τη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία στην τεχνική Mulligan και Mckenzie, ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκε από την Ιταλία ως ο πρώτος Pagani application specialist σε τεχνολογίες Te.C.A.R , ESWT και Laser στην Ελλάδα. Το 2018 πιστοποιήθηκε ως ειδικός θεραπευτής μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης με την τεχνική Ergon Technique και εν συνεχεία πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με γνωστικό αντικείμενο τη Manual Therapy. Το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης i-physio είναι πρωτοπόρο, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας με πανελλαδικές αποκλειστικότητες χρήσης, όσο και σε επίπεδο σύγχρονων τεχνικών, στεγάζεται δε σε χώρο επιφάνειας 250 τ.μ. με δέκα αυτόνομες αίθουσες θεραπείας και υποστηρίζεται από ανθρώπινο δυναμικό απολύτως ικανό και άρτια καταρτισμένο.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Μυοσκελετική αποκατάσταση
 • Αθλητικές κακώσεις
 • Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και αποκατάσταση

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

 • Ιασωνίδου 18 & Αργοναυτών 34, Ελληνικό , Αττική
  Μετρό
  • 346m ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  • 1,30km ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
  • 2,96km ΑΛΙΜΟΣ
  Λεωφορείο
  • 39m ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ
  • 54m ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ
  • 128m ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ
  Parking
  • 410m 33I 13 PARKING
  • 412m ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • 426m SOUTHPARK PARKING
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Φυσικοθεραπείας, Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Φυσικοθεραπείας

Επαγγελματική εμπειρία

 • Κλινικός Φυσικοθεραπευτής, Διευθυντής & Επιστημονικός υπεύθυνος, Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης i-physio
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Σαντοριναίος Ιάκωβος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Σαντοριναίος Ιάκωβος?