Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Μανουσιάδου Νατάσα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Πεδίο του Άρεως. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Η μετεκπαίδευσή της είναι στην συνθετική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Εργάζεται ιδιωτικά από το 2018 αναλαμβάνοντας ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και μετέπειτα ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. Διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση συναισθηματικών διαταραχών (κατάθλιψη), διαταραχές εικόνας σώματος, διαταραχών άγχους – πανικού, συμβουλευτικής γονέων, προσωπικής ανάπτυξης – βελτίωσης της αυτοεκτίμησης, διαχείριση σχέσεων γονέων με τα παιδιά τους. Έχει εργαστεί από το 2013-2017 σε πλαίσια θεραπειών για παιδιά με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, ήπια νοητική υστέρηση και διαταραχές λόγου.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Συναισθηματικές Διαταραχές
 • Συνθετική Ψυχοθεραπεία
 • Κατάθλιψη
 • Κρίσεις Πανικού - Φοβίες
 • Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης
 • Ψυχοθεραπεία online

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

  Ασφάλειες

  Ιδιωτικό ραντεβού

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ψυχολογίας (2015 - 2021)
 • Δίπλωμα στη Συνθετική Συμβουλευτική, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Συνθετική Συμβουλευτική (2017 - 2020)
 • Diploma in Personal Life Coaching, Athens Coaching Institute, Personal Life Coaching (2013 - 2014)
 • Πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας, ΑΤΕΙ Αθήνας, Κοινωνικής Εργασίας (2005 - 2011)
 • Συνθετική Ψυχοθεραπεία, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Συνθετική Ψυχοθεραπεία (2022 - Σήμερα)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος - Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Αυτοαπασχολούμενη, Ελλάδα (2022)
 • Κοινωνική Λειτουργός - Υπεύθυνη Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου , ΕΔΡΑ, Ελλάδα (2013 - 2016)
 • Κοινωνική λειτουργός – βοηθός ομάδας ψυχοκοινωνικού προγράμματος Λέσχης Φιλίας εφήβων με ΔΑΦ, Κέντρο Ηλίανθος, Ελλάδα (2016 - 2017)
 • Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια Κοινωφελούς Έργου της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών, Πετρουπόλεως, ΜΚΟ Αλέξανδρος – Φορέας Κοινωνικής Μέριμνας και Εκπαίδευσης, Ελλάδα (2012 - 2013)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Κατάθλιψη

  Ο σύντροφός μάλλον περνάει κατάθλιψη αυτο παίζει ρόλο και στην σχέση ??? Πα συμπτώματα τις κατάληψης ποια είναι??

  • H συμπτωματολογία της κατάθλιψης βάσει του DSM-5 έχει τα παρακάτω συμπτώματα: Καταθλιπτική διάθεση, Μειωμένο ενδιαφέρον ή ευχαρίστησης, αύξηση ή μείωση σωματικού βάρους, αϋπνία ή υπερυπνία, ψυχοκινητική διέγερση ή επιβράδυνση, κόπωση ή μείωση της ενεργητικότητας, αισθήματα αναξιότητας ή ενοχής, μειωμένη ικανότητα σκέψης ή συγκέντρωσης ή αναποφασιστικότητα, σκέψεις θανάτου. Θα πρέπει να διερευνήσετε το κατά πόσο αυτό μπορεί να ευθύνεται για τις αλλαγές στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας.

   Μανουσιάδου Νατάσα

   Μανουσιάδου Νατάσα

 • Άγχος και Στρες

  Γειά σας.Κοντεύω 30.Για κάποιους λόγους δεν θέλω,αν όχι για πάντα,σίγουρα για πολλά χρόνια ακόμα,γάμο και παιδιά.Έχω και τους δύο γονείς μου άρρωστους,η μάνα καρκίνο,ο πατέρας ανάπηρος.Δεν έχω κάνει κάποια πράγματα που κάνουν οι νέοι πχ ταξίδια και θέλω να τα κάνω από εδώ και πέρα.Αν μπουν στη μέση γάμοι και παιδιά,είτε θα γίνουν κάποια στιγμή αλλά με δυσκολίες είτε δεν θα γίνουν ποτέ.Τα παιδιά νομίζω πως είναι εμπόδια σε αυτά.Δεν μπορώ και να τα αφήνω στους γονείς μου με τα προβλήματα που έχουν.Όσοι νέοι/ες ξέρω που παντρεύτηκαν,μετά από το πολύ 2-3 χρόνια πήραν διαζύγιο και όσοι κάναν και παιδιά,βρέθηκαν να μεγαλώνουν με τον ένα γονέα.Εκτός από κάτι άτομα με προβλήματα,που τακίμιασαν με όμοιους τους,έκαναν παιδιά και ζουν όπως πριν,χωρίς εξόδους,διακοπές κλπ.Δεν θέλω να μην βγει υγιές το παιδί,ακόμα και 1 στις 100 πιθανότητες να υπάρχει δεν το ρισκάρω.Τράβηξα τόσα πολλά με τους γονείς μου που δεν θέλω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο.Επιπλέον,είναι κάτι το οποίο δεν με εκφράζει.Δεν μπορώ να είμαι με τον ίδιο άνθρωπο επι χρόνια,όταν υπάρχουν τόσες επιλογές έξω,λες και με έχει δέσει κάποιος.Πιστεύω ότι αν αλλάζω συντρόφους ανά διαστήματα για πάντα,χωρίς γάμους και παιδιά θα είμαι ευτυχισμένος,ενώ αν κάνω οικογένεια θα είμαι δυστυχισμένος και θα κάνω άθελά μου και άλλους ανθρώπους δυστυχισμένους.Ειναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ.Η πραγματική μου επιθυμία είναι να το αποφύγω.Πρόσφατα μετακόμισα εκτός Αθηνών,όπου οι πιο πολλοί/ες είναι παντρεμένοι/ες με 2-3 παιδιά.Δεν ξέρω πως θα το πάρουν οι ελεύθερες.Μήπως θα με κάνουν πέρα?Είναι καλό αυτό να το ξεκαθαρίζω από την αρχή μιας γνωριμίας ή να αφήσω να περάσει λίγος καιρός?Είδα παρόμοια περίπτωση εδώ με άτομο 29 ετών που έχει ίδια προβλήματα,άρρωστοι γονείς,δεν έχει κάνει κάποια πράγματα που κάνουν οι νέοι,δεν θέλει οικογένεια γιατί πιστεύει ότι τα όνειρα θα μείνουν όνειρα και παρόλο που είδα τις απαντήσεις ειδικών,επειδή η δική μου περίπτωση είναι πιο εξειδικευμένη,αποφάσισα να γράψω μπας και βρω μια λύση.

  • Γειά σας, καταλαβαίνω ότι έχετε βιώσει έντονο στρες στο σπίτι σας λόγω των χρόνιων προβλημάτων των γονέων σας, αλλά αυτό που αισθάνομαι διαβάζοντας το μήνυμά σας είναι ότι υπάρχει μια σύγκρουση συναισθημάτων μέσα σας, δηλαδή από τη μία θέλετε σε ένα βαθμό θα αιτιολογήσετε για ποιο λόγο δεν θέλετε γάμο και παιδιά και από την άλλη θέλετε να ζήσετε ελεύθερα χωρίς να σκέφτεστε το ενδεχόμενο του γάμου, διότι λαμβάνεται μια ασφάλεια από το να μη δεσμευτείτε με υποχρεώσεις ή ευθύνες που δεν ξέρετε από πριν τη κατάληξη θα έχουν. Θα πρότεινα να διερευνήσετε τους λόγους που σας δημιουργούν αυτό το άγχος, διότι φαινομενικά αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ορ... Διάβασε περισσότερα

   Μανουσιάδου Νατάσα

   Μανουσιάδου Νατάσα

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Manousiadou, A. (2022). Low Emotional Self-regulation of Children and Adolescents with Traumatic Experiences Impacts on Their Life Quality. Open Journal of Psychology, 2(1), 1-16. DOI: 10.31586/ojp.2021.199 (2022)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Μανουσιάδου Νατάσα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μανουσιάδου Νατάσα?