Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Αναστοπούλου Μαριλίνα Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο, παρέχοντας ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη, στο Αίγιο. Οι ακαδημαϊκές της σπουδές ξεκινούν το 2007 στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Το 2011 και έχοντας αποκτήσει τις απαιτούμενες πανεπιστημιακές γνώσεις και το πτυχίο της, ξεκινά την ειδίκευση της στη "Ψυχοπαθολογία και Κλινική διάγνωση" στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Ξεκινώντας την προσωπική της περιήγηση στα διάφορα παρακλάδια της επιστήμης της ψυχολογίας, καταρτίζεται στη ψυχοθεραπεία. Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοθεραπεία - Υπνοθεραπεία, μέσω της οποίας γνώρισε τη δύναμη του επανασυνειρμού της εμπειρικής ζωής του ατόμου καθώς και τα διαφορετικά επίπεδα συνείδησης που διαθέτουμε. Αργότερα, συνέχισε την εκπαίδευση της στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Από το 2014 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια Συνέδρια Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας παρουσιάζοντας ερευνητικές εξελίξεις και προοπτικές του επιστημονικού αυτού μοντέλου. Το περιεχόμενο της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής της εκπαίδευσης, περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση καθώς και αντίστοιχη εποπτευόμενη κλινική πρακτική άσκηση. Κατά την διάρκεια των χρόνων αυτών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Αθήνα καθώς και την εθελοντική της διάθεση στον φορέα ΣΟΨΥ Υμηττού, στο οικοτροφείο Μελισσίων (Αθήνα) στα πλαίσια αποασυλοποίησης των ασθενών από ψυχιατρικά νοσοκομεία. Επίσης, έχει εργαστεί στο Π.Γ.Ν. Πατρών, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς προσερχόμενους και νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταμοσχεύσεων και μεσογειακής αναιμίας και στον Συμβουλευτικό Σταθμό νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η κλίση της προς την διδασκαλία και τη διάδραση με άλλους ανθρώπους αποτέλεσε αφορμή για την εργασία μου ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων για δύο χρόνια σε δημόσια ΙΕΚ, διδάσκοντας ψυχολογία και ψυχοπαθολογία. Παράλληλα, από τον Ιούνιο του 2017 παρέχει υπηρεσίες στο Σύλλογο για την ψυχική υγεία ΣΟΨΥ Πατρών, παρακολουθώντας, στα πλαίσια του Κέντρου Ημερήσιας φροντίδας και σε συνεργασία με διεπιστημονική ομάδα, ψυχιατρικούς ασθενείς και άτομα που χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης και αρθρογραφεί θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος. Τέλος, θεωρώντας υποχρέωση αλλά και ιδιαίτερη προσωπική απόλαυση την δια βίου μάθηση, συνεχίζει να παρακολουθεί εκπαιδεύσεις και να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις της επιστήμης της.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Γραφείου

 • Κανελλοπούλου 55, Αίγιο, Νομός Αχαΐας

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εξειδίκευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία
 • Δίπλωμα στην Κλινική Ψυχοθεραπεία - Υπνοθεραπεία
 • Ειδίκευση στην «Ψυχοπαθολογία και Κλινική διάγνωση», Αιγινήτειο Νοσοκομείο
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, ιδιωτικό γραφείο, Αίγιο
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, ΣΟΨΥ Πατρών
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Π.Γ.Ν. Πατρών
 • Εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε δημόσια ΙΕΚ - διδάσκοντας Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων
 • Σύλλογος Κλινικών Υπνοθεραπευτών
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει