Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η κα Γιαννοπούλου αναλαμβάνει την παροχή εξατομικευμένου ειδικού ψυχοπαιδαγωγικού προγράμματος και παρέμβασης για μαθητές όλων των ηλικιών με Μαθησιακές Δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ και ΔΑΔ (αυτισμός και σύνδρομο Asperger). Ατομικές και ομαδκές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας/ Συμβουλευτικής ενηλίκων, παιδιών και εφήβων καθώς και συμβουλευτική γονέων, ομαδική και ατομική. 

2

Εμπειρία - Γιαννοπούλου Μαρία

 • Εμπειρία σε παιδιά με με ΔΑΔ, ΔΕΠΥ Αυτισμό. Πολυετή εμπειρία στην ειδική αγωγή και συγκεκριμένα στην παράλληλη στήριξη παιδιών με ΔΑΔ και στη ψυχολογική υποστήριξη για προβλήματα συμπεριφοράς , συναισθήματος, άγχους και κοινωνικοποίησης με συνομηλίκους .

Βιογραφικό - Γιαννοπούλου Μαρία

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Φοίτηση στο τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτηση με βαθμό ‘’ Καλώς’’ (6.29).
 • Φοίτηση στο Μεταπτυχιακό τμήμα του School of Medicine, Cardiff University, Wales, με τίτλο ‘’MSc in Psychiatry’’. Αποφοίτηση με βαθμό 55/100.
 • Εκπαίδευση στην Gestalt ψυχοθεραπεια'.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Παράλληλη στήριξη σε δύο παιδιά με Δ.Α.Δ (2016- σήμερα)
 • Παροχή ατομικών συνεδριών σε ενήλικες , παιδιά και ζευγάρια και συντονισμός ομάδων αυτογνωσίας και ψυχοεκπαίδευσης σε ιδιωτικο επίπεδο, (2014 - Σήμερα).
 • Ψυχολόγος, στο ετήσιο προγραμμα 2011 του ΕυρωπαΪκού Ταμείου Επιστροφής, με κωδικό δράσης 3.1.3 του Υπουργείου Δημόσιας Ταξης και Προστασίας του Πολίτη. Παροχή ψυχολογικής υποστηριξης σε παρανόμως εισελθόντες αλλοδαπούς, οι οποίοι τελούν υπό καθεστώς επιστροφής στις χώρες προελευσής - καταγωγής τους, και κρατούνται σε Κέντρα προαναχωρησιακής Κράτησης αλλοδαπών ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο κράτησης της Ελληνικής Αστυνομίας, (2012 - 2013).
 • Παράλληλη στηριξη σε παιδι με ΔΑΔ, (2013 - 2014).
 • Ψυχολόγος στην Θεραπευτική Αντίληψη , εταιρία παροχής υπηρεσιών υγείας, ομοιοπαθητικό ιατρείο και κέντρο βιοανάδρασης. Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε ασθενείς και ιστοριολήπτρια. Συνεδρίες Βιοανάδρασης, (2014 - 2016).
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Μέλος του British Psychological Society (BPS)
 • Division of Clinical Psychology (MBPsS)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • Παρακολούθηση του1st international congress of Biopsychosocial approach in Health Treatment , 17-19 March, The
 • Παρακολούθηση του the 3rd international conference of Children and Youth in Changing societies, 2-4 December, Thessaloniki
 • Παρακολούθηση ημερίδας με θέμα το το Πρόγραμμα ‘’Σχολεία Συνεργατικής Μαθησης και Προληψης’’,Αριστοτέλειο Πανρπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Νεάπολης-Συκεών με συνεργασία του Κέντρου Προληψης ‘’Πυξίδα, 12 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη.
 • Παρακολούθηση του 4ο Πανελλήνιου Συνέδριου Συμβουλευτικής Ψυχολογίας με θέμα: Ο ρόλος της συμβουλευτικής ψυχολογίας σε συνθήκες κρίσης, Θεσσαλονίκη 1-4 Νοεμβρίου 2012
 • Παρακολούθηση ομιλίας από τον Εκαπαιδευτικό Οργανισμό <<Γραμμάτων Πολιτεία>>, του Δρ, Δημήτρη Δημητρίου- Παπαβασιλείου με θέμα: Σχολική ετοιμότητα στην εφηβεία, 8 Δεκεμβρίου 2012, Ρόδος
 • Παρακολούθηση του 1ο Πανελλήνιου Συνέδριου ψυχικής υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, Αθήνα 10-12 Οκτωβρίου 2013
 • Παρακολούθηση Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο: Νεώτερα δεδομένα στην προώθηση της ψυχικής υγείας, Α.Π.Θ, Α’και Β’ Ψυχιατρικές Κλινικές, Θεσσαλονίκη, 18 και 19 Οκτωβρίου 2013
 • Παρακολούθηση διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα: Δουλεύοντας με το άγχος σύμφωνα με την θεραπεία Gestalt. 25-26 Ιανουαρίου, Θεσσαλονίκη.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Αγγλικά, Άριστη γνωση (Certificate of Proficiency in English, University of Michigan) (IELTS 7, University of Cambridge).
 • Γερμανικά, Καλή γνώση (Deutsche Zertifikat).

Αξιολογήσεις ασθενών - Γιαννοπούλου Μαρία

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
9,9
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10,0
6 ασθενείς
προτείνουν τον ειδικό
6 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
2 2

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,8
3 2

Ηταν ολα πολυ καλα οπως θα επρεπε να ειναι..

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Η βοήθεια της ήταν πολύτιμη ώστε να μπορέσω να μιλήσω για το πρόβλημα μου ήδη από το πρωτο ραντεβού, αμέσως ένιωσα οικεία και αισιόδοξα,ενα ωραίο ταξίδι ξεκίνησε.Θα την συνιστούσα σιγουρα..

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ.ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Το περιβάλλον ήταν ευχάριστο και η συνεδρία πήγε πολύ καλά.Ένιωθα ασφάλεια. Έτσι άρχισα να μιλάω χωρίς να νιώθω άσχημα.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι