Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Σκουμπουρδής Τσαμπίκος είναι Ψυχίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο του στον Πειραιά. Έκανε διαφορετικές ειδικότητες (ψυχοθεραπευτής, ομοιοπαθητικός, νευροεπιστήμονας) και επέλεξε την ειδικότητα της ψυχιατρικής ενώ διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία. Η ιπποκράτεια αρχή “το προλαμβάνειν εστί χαλεπώτερον του θεραπεύειν’’, επιβεβαιώνεται από την ίαση που επέρχεται χρονικά, όταν υπάρχει έγκυρη διάγνωση (μετράνε ακόμα και οι ώρες έναρξης της συμπτωματολογίας της διαταραχής, όταν προσέρχεται ο ασθενής). Μετά την ίαση, η θεραπεία ολοκληρώνεται, με την κοινωνική επανένταξη, την προνοιακή αποκατάσταση, την απομυθοποίηση της νόσου και τον αποστιγματισμό του ασθενούς και της οικογένειάς του. Στη γκάμα των υπηρεσιών του ιατρείου, περιλαμβάνονται η θεραπεία των ψυχικών διαταραχών (όπως κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, χρόνιες ψυχώσεις, σχιζοσυναισθηματικές διαταραχές), η αντιμετώπιση αυτοάνοσων νοσημάτων (Νευρο- ενδοκρινολογική, Αιτιολογική αντιμετώπιση αυτοάνοσων συμπτωμάτων, που συνήθως είναι σε συννοσηρότητα με ψυχικές διαταρές, είτε ψυχικές εκδηλώσεις που ανήκουν στο σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας), η θεραπεία απεξάρτησης ναρκωτικών ουσιών, η απεξάρτηση αλκοολισμού, η θεραπεία εγκεφαλοπάθειας και αυτισμού, η ψυχοθεραπεία (ατομική ψυχοθεραπεία ψυχαναλυτικού τύπου, με συμπληρωματική θεραπευτική των 12 ενεργειακών επιπέδων και προσωπικοτήτων, διαταραχές προσωπικότητας, διατροφής, ψυχοσωματικών εκδηλώσεων, διαχείριση πένθους και ψυχοπιεστικών καταστάσεων), η ομαδική ψυχοθεραπεία και θεραπεία ενεργειακών επιπέδων. Τέλος, παρέχει νευροενδοκρινολογική αντιμετώπιση τοξικοεξάρτησης και ανοσοανεπάρκειας.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Διπολική διαταραχή
 • Κατάθλιψη
 • Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

 • Λάμπρου Σπύρου 45, Πειραιάς , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Εκπαίδευση στην Ομαδική και Οικογενειακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία
 • Ειδικότητα Ψυχιατρικής, Πανεπιστημιακή κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο
 • Ειδικότητα Νευρολογίας, Νευροχειρουργικό τμήμα, Πολυκλινική Αθηνών
 • Πτυχίο Ιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχίατρος, ιδιωτικό ιατρείο, Πειραιάς
 • Υπηρεσία Υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στα χωριά της Ανατολικής Παρνασσίδας
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Σκουμπουρδής Τσαμπίκος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Σκουμπουρδής Τσαμπίκος τα ακολουθεί πιστά.


Αυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

Προστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

Καθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

Τήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Σκουμπουρδής Τσαμπίκος?