Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Dr Μαρκάκη Χαρά Nd Dr Μαρκάκη Χαρά Nd

Dr Μαρκάκη Χαρά Nd

Ιριδολογία Μοσχάτο

 • auto-confirmation icon Όποια ώρα και να κλείσεις το ραντεβού σου θα επιβεβαιωθεί άμεσα
 • real-hours icon Πραγματική διαθεσιμότητα για ραντεβού
 • Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Dr. Μαρκάκη Χαρά ND είναι Γεροντολόγος, Φυσιοπαθητικός - Βελονίστρια Ομοιοπαθητικός – Ιριδολόγος και δραστηριοποείται ιδιωτικά στο Μοσχάτο. Έχει σπουδάσει Γεροντολογία (B.sc - The University of America) με ειδίκευση στην Αντιγήρανση και την εξισορρόπηση ορμονικών διαταραχών, Φυσιοπαθητική – Κυτταρική Ιατρική (Adv. Professional Diploma – Neohippocrates School)και Ιριδολογία (Centro Dorimo in Microseeiotica Oftalmica – Padova, Italy). Στα πλαίσια της Ολιστικής Ιατρικής εφαρμόζει Βελονισμό, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Κινέζικη Βοτανοθεραπεία, Δυτική Βοτανοθεραπεία, Ομοιοπαθητική, Ορθομοριακή, Ιπποκρατική Ιατρική – Διατροφοπαθητική, Αγιουβέρδικη Ιατρική καθώς και Πόσιμη Αρωματοθεραπεία. Την περίοδο 2004 - 2005, προσέφερε τις επιστημονικές της υπηρεσίες, στο πρότυπο νοσοκομείο GLOBAL HOSPITAL AND RESEARCH CENTER- MOUNT ABU, Ινδία, όπου απέκτησε σημαντική κλινική εμπειρία και ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή, στην φιλοσοφία και ιστορία της Ιπποκρατικής και Αγιουβέρδικης ιατρικής και την αντιμετώπιση των διαφορετικών τύπων του διαβήτη, με εφαρμογές μεθόδων φυσιοπαθητικής προσέγγισης ενώ αξίζει να αναφερθεί πως βραβεύτηκε ως η αποδοτικότερη ιατρός φυσιοπαθητικής σε θεραπευτικά αποτελέσματα. Με την επιστροφή της από την Ινδία, ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών της, στο GLOBAL RETREAT CENTER OF OXFORD U.K (SPIRITUAL UNIVERSITY). To 2006 συμμετείχε ενεργά στις προσπάθειες του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού στις Κυκλάδες, δίνοντας διαλέξεις στο Βαρδάκειο νοσοκομείο Σύρου και εφαρμόζοντας ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Έχει συνεργαστεί με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο καθώς επίσης και με ερευνητικά κέντρα του Ισραήλ σε θέματα κυτταρικής και κβαντικής ιατρικής. Μέχρι σήμερα δίνει δημόσιες διαλέξεις, σε θέματα προληπτικής ιατρικής, ιατρικής νανοτεχνολογίας (νανοβελονισμός) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά και ιστοσελίδες, ενώ το βιογραφικό της συμπεριλαμβάνεται στην διεθνή εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών, WHO IS WHO. Τέλος, έχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με θέμα την ολιστική υγεία.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

 • Λεωφόρος Ποσειδώνος 45, Μοσχάτο , Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Γεροντολογία (B.sc - The University of America) με ειδίκευση στην Αντιγήρανση και την εξισορρόπηση ορμονικών διαταραχών.
 • Φυσιοπαθητική – Κυτταρική Ιατρική (Adv. Professional Diploma – Neohippocrates School)
 • Ιριδολογία (Centro Dorimo in Microseeiotica Oftalmica – Padova, Italy)
 • Διδακτορική διατριβή, Φιλοσοφία και Ιστορία της Ιπποκρατικής και Αγιουβέρδικης ιατρικής και την αντιμετώπιση των διαφορετικών τύπων του διαβήτη, με εφαρμογές μεθόδων φυσιοπαθητικής προσέγγισης.

Επαγγελματική εμπειρία

 • Προσέφερε τις επιστημονικές της υπηρεσίες, στο πρότυπο νοσοκομείο GLOBAL HOSPITAL AND RESEARCH CENTER- MOUNT ABU, Ινδία,
 • Συνεργάστηκε με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο καθώς επίσης και με ερευνητικά κέντρα του Ισραήλ σε θέματα κυτταρικής και κβαντικής ιατρικής
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Dr Μαρκάκη Χαρά Nd έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Dr Μαρκάκη Χαρά Nd?