Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο κος Κιούσης Γεώργιος είναι Οφθαλμίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Πατρών ενώ έλαβε τίτλο ειδικότητας Οφθαλμολογίας στην Αθήνα. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας, όπου εξειδικεύτηκε στη χειρουργική γλαυκώματος και στην παιδοφθαλμολογία και χειρουργική στραβισμού (παίδων και ενηλίκων). Έχει συνολικά πάνω από 10 έτη εμπειρίας στο Βρετανικό σύστημα υγείας. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στη Μεγάλη Βρετανία, εξειδικεύτηκε σε: Παιδοοφθαλμολογία και χειρουργική στραβισμού (Paediatric Ophthalmology Fellowship), Χειρουργική καταρράκτη (Cataract Fellowship, Moorfields Eye Hospital, London, UK), Χειρουργική γλαυκώματος (2 Glaucoma Fellowships: Bristol Eye Hospital and Cheltenham & Gloucestershire Royal Hospital) και Παθολογία παθήσεων ωχράς και αμφιβληστροειδούς (Medical Retina Fellowship, King’s College Hospital, London, UK). Έχει εργαστεί ως έμμισθος επιμελητής στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας: Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο, King’s College Hospital στο Λονδίνο και Bristol Eye Hospital στο Μπρίστολ. Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού διπλώματος Οφθαλμολογίας (Παρίσι, 2014), κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στη διαθλαστική χειρουργική laser (Πανεπιστήμιο Ulster Μεγάλης Βρετανίας) και μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (General Medical Council). Τέλος, ο ιατρός αναλαμβάνει περιστατικά από όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας ενηλίκων και παίδων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη χειρουργική γλαυκώματος, στη χειρουργική στραβισμού και στην παιδοφθαλμολογία. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική καταρράκτη (μονοεστιακοί, τορικοί και πολυεστιακοί ενδοφακοί).

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Παιδο-οφθαλμολογία
 • Στραβισμός
 • Χειρουργική Γλαυκώματος

Πρόσβαση

 • Θυατείρων 3, Νέα Σμύρνη , Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εξειδίκευση, Παιδοοφθαλμολογία και χειρουργική στραβισμού (Paediatric Ophthalmology Fellowship)
 • Εξείδικευση, Χειρουργική καταρράκτη (Cataract Fellowship, Moorfields Eye Hospital, London, UK)
 • Εξειδίκευση, Χειρουργική γλαυκώματος (2 Glaucoma Fellowships: Bristol Eye Hospital and Cheltenham & Gloucestershire Royal Hospital)
 • Εξειδίκευση, Παθολογία παθήσεων ωχράς και αμφιβληστροειδούς (Medical Retina Fellowship, King’s College Hospital, London, UK)
 • Κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στη διαθλαστική χειρουργική laser (Πανεπιστήμιο Ulster Μεγάλης Βρετανίας)
 • Κάτοχος του Ευρωπαϊκού διπλώματος Οφθαλμολογίας
 • Πτυχίο, Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Πατρών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό ιατρείο, Νέα Σμύρνη
 • Έμμισθος επιμελητής στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας: Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο, King’s College Hospital στο Λονδίνο και Bristol Eye Hospital στο Μπρίστολ

Μέλος συλλόγων

 • Μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (General Medical Council).
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Κιούσης Γεώργιος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κιούσης Γεώργιος?