Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
8

εξειδικευμένοι γιατροί για Ωχρά κηλίδα

"Πολύ καλός, ειδήμων, αναλυτικός, απλός, επεξηγηματικός, ειλικρινής, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • OCT(Οπτική τομογραφία)-Φλουοραγγειογραφία-Αυτοφθορισμός-Ηλεκτροφυσιολογία οπτικής οδού-Ενδοβολβικές ενέσεις-Φωτοδυναμική θεραπεία(PDT)

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός ιατρός. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Ασχολήθηκε σχολαστικά με την περίπτωση μου και μου έλυσε κάθε απορία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Θεραπεία με ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις - φωτοδυναμική θεραπεία ή laser φωτοπηξία. Τεχνολογικός εξοπλισμός: οπτική τομογραφία συνοχής (oct), φλουοροαγγειογραφία, αυτοφθορισμός, κάμερα βυθού. Αντιμετωπίζεται η εκφύλιση ωχράς κηλίδας, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, η κεντρική και κλαδική θρόμβωση αμφιβληστροειδοκης φλέβας, η απόφραξη αμφιβληστροειδικής αρτηρίας, οι αγγειωειδείς ταινίες.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας με αριστη γνώση του αντικειμένου του"

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 50 € Περιλαμβάνεται κλινικός έλεγχος - βυθοσκόπηση. Το OCT είναι με επιπλέον χρέωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"'Εμεινα πολυ ευχαριστημένη.Σύγχρονος εξοπλισμός.Διεξοδική εξέταση.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 40 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ενδέχεται ο ασθενής να υποβληθεί σε εξέταση Οπτικής Τομογραφίας Συνοχής (OCT) με ένα επιπλέον κόστος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται κλινική εξέταση που περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, καταγραφή οπτικής οξύτητας, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης και βυθοσκόπηση, με έγχρωμη απεικόνιση Βυθού του Οφθαλμού καθώς και οπτική τομογραφία Συνοχής (OCT), Αγγειογραφία, Αυτοφθορισμό. Επιπλέον, γίνεται θεραπεία με Ενδοϋαλοειδικές Ενέσεις - LASER (micro-pulse). Η επέμβαση διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ωχρά κηλίδα: Από 90 € έως 120 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 250€και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται οπτική τομογραφία συνοχής OCT και βυθοσκόπηση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως εκφύλιση ωχράς κηλίδας, μεμβράνη ωχράς κηλίδας και οπή ωχράς κηλίδας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Ωχρά κηλίδα: 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • OCT ωχράς κηλίδας & ΟCT οπτικών νεύρων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις σχετιζόμενες με την ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, με αυτοάνοσα νοσήματα των οφθαλμών, τον διαβήτη και τον οφθαλμό, οφθαλμικές φλεγμονές, ραγοειδίτιδες, Πραγματοποιείται έλεγχος ωχράς κηλίδας με ΟCT για βλάβες από φάρμακα, όπως η υδροξυχλωροκίνη και ειδικός έλεγχος γλαυκώματος με ΟCT νευρικών ινών.

  περισσότερα λιγότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Ωχρά κηλίδα: Από 70 € έως 100 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-60 λεπτά. Επιπλέον κόστος για διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις (π.χ OCT) και θεραπευτικές πράξεις(π.χ laser, ενέσεις)Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 2500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Θεραπεία με Argon laser φωτοπηξία, YAG laser καψουλοτομή, ενδουαλοειδικές ενέσεις, υαλοειδεκτομή 25g, ένθεση σκληρικού μοσχεύματος. Ο εξοπλισμός ιατρείου περιλαμβάνει Heidelberg Spectralis OCT-HRA, Υπερηχος Ellex eyecubed V4 (A-scan, B-scan, UBM), Keeler σχισμοειδης λυχνία, Reichert φορόπτερο, Διαθλασιμετρο/κερατομετρο Righton Speedy K2. Μετά τη μυδρίαση η όραση είναι θολή για περίπου 2-4 ώρες και το μάτι ευαίσθητο στο φως. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως: καταρράκτης, αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, οπή ωχρά κηλίδας, επιαμφιβληστροειδική μεμβράνη, μυωπία, διαθλαστικές ανωμαλίες, πρεσβυωπία, υπερμετροπία, αστιγματισμός, αποκόλληση υαλοειδούς, αιμορραγία υαλοειδους, φλεβική και αρτηριακή απόφραξη αμφιβληστροειδούς, ηλικιακή εκφύλιση ωχρά κηλίδας, ραγοειδίτιδα, φλεγμονές του ματιού.

  περισσότερα λιγότερα

Κουμουκέλη Νάσια

Οφθαλμίατρος
 • loading
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Η κυρία Κουμουκέλη διαθέτει επεξηγηματικές ικανότητες που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλον ιατρό, οποιασδήποτε ειδικότητας. Η εξέταση ήταν σχολαστικότατη και η ανάλυση της πολύπλευρη: μου εξήγησε λεπτομερώς και με ενσυναισθηματικό τρόπο όλα τα χαρακτηριστικά της πάθησής μου, τα αίτια της και τη θεραπεία της. Το ιατρείο είναι καλαίσθητο, καθαρό και σε κεντρικό σημείο. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ο ασθενής δεν θα μπορεί να οδηγήσει για 4 ώρες μετά την εξέταση, άρα να αποφύγει να έρθει οδηγώντας και να φέρει μαζί του γυαλιά ηλίου.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται ενδουαλοειδικές ενέσεις, λέιζερ φωτοπηξία. Γίνεται επίσης έλεγχος όρασης, βιομικροσκόπηση, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση, έλεγχος με πινάκα Amsler. Αντιμετωπίζεται η ηλικιακή εκφύλιση ώχρας κηλίδας, αποφράξεις φλέβας και αρτηρίας αμφιβληστροειδούς, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, τοξικές ωχροπάθειες, γενετικές παθήσεις αμφιβληστροειδούς.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά την είσοδο στο ιατρείο επιβάλλεται η χρήση μάσκας από τους ασθενείς.

167

Γιατροί για Ωχρά κηλίδα

"Καταρτισμένος επαγγελματίας που θα ερευνήσει σε βάθος την κατάσταση και θα σου την εξηγήσει σε γλώσσα κατανοητή και με τρόπο που δείχνει το ενδιαφέρον του. Η ευγενέστατη και πλήρως κατατοπιστική συνεργάτης του ιατρού, ολοκληρώνει την πολύ καλή συνολική εικόνα! "

περισσότερα

"Παρά πολύ καλή."

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Μαζί με πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο

"Εμεινα πολύ ευχαριστημένη με τη γιατρο. Αναλυτική, προσχαρη και προσιτή, τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Μαζί με την επίσκεψη.

"Φιλικός,πρόθυμος,αποπνέει εμπιστοσύνη "

περισσότερα

"Εξυπηρετικοτατος! Ασχολήθηκε με το θέμα άμεσα και καίρια. Επίσης με το οικονομικό ότι γράφει το doctor anytime ήταν σωστός."

περισσότερα

Δρ. Λασπιάς Γεώργιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος

"Πρωτη επισκεψη, εμεινα πολυ ικανοποιημενη. Εμπνεει εμπιστοσυνη&φαινεται οτι εχει εμπειρια. Σιγουρα θα υπαρξει κ συνεχεια."

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: (περιλαμβάνεται στην βασική οφθαλμολογική επίσκεψη)

" Τον συστήνω χωριά δεύτερη σκέψη "

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Μαζί με βυθοσκόπηση και φωτογραφία βυθού

"Πολύ καλός γιατρός. Επεξηγηματικός με γνώση στο αντικείμενο και ευγενέστατος "

περισσότερα

"Θα τον προτιμήσω ξανά στο μέλλον. Φιλικός και με κατανόηση στο πρόβλημα. "

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Περιλαμβάνει βυθοσκόπηση οπτική οξύτητα και τονομέτρηση

"Έμπειρος και διερεύνησε το πρόβλημα μου σε βάθος"

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα

"Εξαιρετική επιστήμονας! Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει με σφαιρική και σωστή φροντίδα! Αντιμετωπίζει τον ασθενή σαν να ξέρει ακριβώς πως αισθάνεται! "

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Περιλαμβάνει: Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος, διαθλαστική εξέταση, τονομέτρηση, τομογραφία οφθαλμού και ωχράς κηλίδας, βυθοσκόπηση κατόπιν μυδρίασης και συνταγογράφηση εφόσον χρειαστεί
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00

Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει