Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
6

εξειδικευμένοι γιατροί για Ωχρά κηλίδα

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ αξιόλογος γιατρός και με κατανόηση. Ασχολήθηκε με ενδιαφέρον και σε βάθος με το πρόβλημά μου και την αντιμετώπισή του. "

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • OCT ωχράς κηλίδας & ΟCT οπτικών νεύρων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις σχετιζόμενες με την ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, με αυτοάνοσα νοσήματα των οφθαλμών, τον διαβήτη και τον οφθαλμό, οφθαλμικές φλεγμονές, ραγοειδίτιδες, Πραγματοποιείται έλεγχος ωχράς κηλίδας με ΟCT για βλάβες από φάρμακα, όπως η υδροξυχλωροκίνη και ειδικός έλεγχος γλαυκώματος με ΟCT νευρικών ινών.

  περισσότερα λιγότερα

"Ευγενέστατος,σου εμπνέει εμπιστοσύνη.Ασχολήθηκε εκτενώς με τις μετρήσεις.Θα γίνει ο οφθαλμίατρός μου σίγουρα και τον συστήνω ανεπιφύλακτα"

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 40 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ενδέχεται ο ασθενής να υποβληθεί σε εξέταση Οπτικής Τομογραφίας Συνοχής (OCT) με ένα επιπλέον κόστος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται κλινική εξέταση που περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, καταγραφή οπτικής οξύτητας, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης και βυθοσκόπηση, με έγχρωμη απεικόνιση Βυθού του Οφθαλμού καθώς και οπτική τομογραφία Συνοχής (OCT), Αγγειογραφία, Αυτοφθορισμό. Επιπλέον, γίνεται θεραπεία με Ενδοϋαλοειδικές Ενέσεις - LASER (micro-pulse). Η επέμβαση διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός γιατρός, μου έδωσε αναλυτική επεξήγηση για την πάθηση μου και αφιέρωσε χρόνο."

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Θεραπεία με ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις - φωτοδυναμική θεραπεία ή laser φωτοπηξία. Τεχνολογικός εξοπλισμός: οπτική τομογραφία συνοχής (oct), φλουοροαγγειογραφία, αυτοφθορισμός, κάμερα βυθού. Αντιμετωπίζεται η εκφύλιση ωχράς κηλίδας, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, η κεντρική και κλαδική θρόμβωση αμφιβληστροειδοκης φλέβας, η απόφραξη αμφιβληστροειδικής αρτηρίας, οι αγγειωειδείς ταινίες.

  περισσότερα λιγότερα

"Μηδενικός χρόνος αναμονής. Η εξέταση ήταν σε βάθος και επαγγελματική. Η Ιατρός ήταν ευγενική με διάθεση να δώσει μια πλήρη κατανοητή εξήγηση της διάγνωσης."

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: Από 50 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει οπτική οξύτητα, ενδοφθάλμια πίεση, βυθοσκόπηση και φωτογραφίες βυθού.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ανάλογα με την περίπτωση χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τη διερεύνηση και θεραπεία των παθήσεων της ωχράς κηλίδας.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Πόλη καλός γιατρός. Ευγενικός. "

περισσότερα
 • OCT(Οπτική τομογραφία)-Φλουοραγγειογραφία-Αυτοφθορισμός-Ηλεκτροφυσιολογία οπτικής οδού-Ενδοβολβικές ενέσεις-Φωτοδυναμική θεραπεία(PDT)

  περισσότερα λιγότερα

"Πήγα πολυ τρομοκρατημενη καθώς το προβλημα μου ήταν ξαφνικό και επηρέασε τη δουλειά μου. Έφυγα με απαντήσεις με επιστημονικό βάθος. Ηρέμησα και μπόρεσα να προγραματησω την συνέχεια με ηρεμία και ασφάλεια.Φυσικά και ανθρώπινα συζητήσαμε και το οικονομικό κόστος και ο γιατρός προτεινε την άριστη λυση σε λογικά οικονομικά επίπεδα. Είμαι ποκυ ευχαριστημένη"

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα: Από 70 € έως 100 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-60 λεπτά. Επιπλέον κόστος για διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις (π.χ OCT) και θεραπευτικές πράξεις(π.χ laser, ενέσεις)Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 2500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Θεραπεία με Argon laser φωτοπηξία, YAG laser καψουλοτομή, ενδουαλοειδικές ενέσεις, υαλοειδεκτομή 25g, ένθεση σκληρικού μοσχεύματος. Ο εξοπλισμός ιατρείου περιλαμβάνει Heidelberg Spectralis OCT-HRA, Υπερηχος Ellex eyecubed V4 (A-scan, B-scan, UBM), Keeler σχισμοειδης λυχνία, Reichert φορόπτερο, Διαθλασιμετρο/κερατομετρο Righton Speedy K2. Μετά τη μυδρίαση η όραση είναι θολή για περίπου 2-4 ώρες και το μάτι ευαίσθητο στο φως. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως: καταρράκτης, αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, οπή ωχρά κηλίδας, επιαμφιβληστροειδική μεμβράνη, μυωπία, διαθλαστικές ανωμαλίες, πρεσβυωπία, υπερμετροπία, αστιγματισμός, αποκόλληση υαλοειδούς, αιμορραγία υαλοειδους, φλεβική και αρτηριακή απόφραξη αμφιβληστροειδούς, ηλικιακή εκφύλιση ωχρά κηλίδας, ραγοειδίτιδα, φλεγμονές του ματιού.

  περισσότερα λιγότερα
163

Γιατροί για Ωχρά κηλίδα

"Γνώστης του αντικειμένου, ευγενική και προσιτή."

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Μαζί με πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο

"Εξαιρετική γιατρός. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και θα την ξαναεπισκεφτώ όταν το χρειαστώ. "

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Μαζί με την επίσκεψη.

"Πολύ καλός γιατρός! Ασχολήθηκε πάρα πολύ με την περίπτωση μου, μου εξήγησε τα πάντα και με φοβερή αντιμετώπιση και συμπεριφορά. Σε ευχαριστώ γιατρέ! "

περισσότερα

"Πολύ καλός, ενδελεχής, δεν αφήνει τίποτα που να μην ψάξει. Ευγενικός και κοντά στον ασθενή, με μεγάλη εμπειρία."

περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο γιατρός είναι πολύ ανθρώπινος, αναλυτικός, και λεπτομερής.Εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή!"

περισσότερα

"ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ."

περισσότερα

"Εξαιρετικός γιατρός με μεγάλη εμπειρια .Ανθρωπος προσιτός και ευγενικός έτσι ώστε ο ασθενής να είναι πολύ ανετος κατα την διαρκεια της εξέτασης. Η γραμματεας εξισου πολύ καλη κ ο χώρος του ιατρειου όμορφος κ πολυ καθαρός.Σας ευχαριστώ πολυ"

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Μαζί με την επίσκεψη

"Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Ενημερωμένος , σύγχρονος και προσεκτικός (όσο αφορά την ειδικότητά του ) Άριστη εξυπηρέτηση και συνέπεια στο ιατρείο του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα

"Απολύτως ικανοποιημένη."

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας

"Λεπτομερής εξέταση , ευγενικός , με άκουσε προσεκτικά σχετικά με όποιον προβληματισμό είχα. Θα τον πρότεινα σε καποιον δικό μου σίγουρα."

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας: Περιλαμβάνεται στο κόστος επίσκεψης.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ ευγενικός και προσιτός άνθρωπος και εξαιρετικός γιατρός! Με βοήθησε να καταλάβω το πρόβλημα μου! Σίγουρα θα τον επισκεφτώ ξανά και θα τον προτείνω και σε γνωστούς μου! "

περισσότερα
 • Ωχρά κηλίδα

"Πολύ καλή γιατρός έκανε εξονυχιστικό έλεγχο. Μην το σκέφτεσαι!"

περισσότερα
 • Εξέταση ωχράς κηλίδας
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει