Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
18

εξειδικευμένοι γιατροί για Εγχείρηση καταρράκτη

"Πολύ καλός επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος. Κατάλαβε με την πρώτη εξέταση το πρόβλημα και βρήκε γρήγορα τη λύση σε αυτό."

περισσότερα

"Εξαιρετικός... με ηρεμία, μου εξήγησε καθε λεπτομέρεια και απορία μου.. τον ευχαριστώ."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός επιστήμονας! Εξαιρετικός άνθρωπος! Τον συνιστώ για οποιονδήποτε θέλει να κάνει διεξοδικο οφθαλμολογικο έλεγχο."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 70 € η προεγχειρητική εξέταση. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί εάν χρειαστεί να γίνουν επιπρόσθετες εξετάσεις. Το κόστος θα εξαρτηθεί από τη χειρουργική μέθοδο και θα καθοριστεί μετά την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Επέμβαση καταρράκτη με Femtosecond Laser και Υπερήχους (η πιο σύγχρονη μέθοδος παγκοσμίως), φακοθρυψία με Υπερήχους. Ταυτόχρονα με την αφαίρεση καταρράκτη, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης της μυωπίας, της πρεσβυωπίας και του αστιγματισμού. Συγκεκριμένα, προτείνεται να διορθωθούν ταυτόχρονα όλες οι διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού για μια καλή όραση χωρίς εξάρτηση από γυαλιά ή φακούς επαφής.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός ήταν ιδιαιτέρως σχολαστικός και καθησυχαστικός με την περίπτωσή μου, ακριβής στο ραντεβού μας και το ιατρείο πολύ καθαρό και covid-free."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 700 € έως 800 € Το κόστος περιλαμβάνει την αμοιβή του ιατρού, του ιδιωτικού χειρουργικού κέντρου και όσους μετεγχειρητικούς ελέγχους απαιτηθούν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αφαίρεση του καταρράκτη με τη μέθοδο της φακοθρυψίας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται έκτακτα περιστατικά και εκτός του ωραρίου λειτουργίας του κατόπιν επικοινωνίας.

"Αρκετά σχολαστική, διερεύνησε σε βάθος την περίπτωση μου.Εμπειρη κ ευγενική."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 45 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογική εξέταση: λήψη οπτικής οξύτητας, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης και βυθοσκόπηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η Φακοθρυψία με ειδικό σύγχρονο μηχάνημα και χρήση οφθαλμολογικού χειρουργικού μικροσκοπίου. Αν απαιτηθεί γίνεται χρήση laser για χάραξη τομής και πραγματοποίηση της καψουλόρρηξης. Αν υπάρχει ένδειξη γίνεται ένθεση αστιγματικού ή πολυεστιακού ενδοφθάλμιου φακού. Αντιμετωπίζεται παθήσεις όπως πυρηνικό, οπίσθιο, υποκαψικό και φλοιώδη καταρράκτη. Επιπρόσθετα, η γιατρός χειρουργεί τραυματικό καταρράκτη και συγγενή καταρράκτη σε ενήλικο. Επίσης, πραγματοποιεί αλλαγή ενδοφθάλμιου φακού, εάν είναι απαραίτητο, και τέλος ασχολείται με την εξαίρεση του καταρράκτη με σκοπό τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού ή της υπερμετρωπίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός και πάνω από όλα ανθρώπους "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φακοθρυψία με ένθεση ενδοφακού οπισθίου θαλάμου. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως καταρράκτης, γλαύκωμα, διαθλαστικά προβλήματα και οφθαλμολογικές λοιμώξεις.

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολείται εις βάθος και εξηγεί τι σκέφτεται"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 60 € η εξέταση και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται Βιομικροσκόπηση και Βιομετρία. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει μαζί του τα γυαλιά του και να μη φοράει φακούς επαφής.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 1500€και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με φακοθρυψία, βιτρεκτομή, laser, υπέρηχους κλπ. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός το πρωί της εγχείρησης, ενώ προηγείται συνεννόηση σχετικά με την διαχείριση των γενικών φαρμάκων που παίρνει. Αντιμετωπίζονται όλες οι χειρουργικές παθήσεις του οφθαλμού και οι επιπλοκές τους.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Επαγγελματίας και ταυτόχρονα ανθρώπινος"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται Φακοθρυψία. Περιλαμβάνεται και υπολογισμός ισχύος ενδοφακού (Βιομετρία)

  περισσότερα λιγότερα

Δρ. Λασπιάς Γεώργιος MD, PhD, FEBO

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Έμεινα ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου. Πολύ καλός επαγγελματίας. Μου έκανε πλήρη οφθαλμολογική εξέταση και απάντησε στις ερωτήσεις μου αναλυτικά. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται ο προεγχειρητικός έλεγχος, η βυθοσκόπηση,η κερατομετρία-βιομετρία του ενδοφακού καθώς και η άμεση μεταγχειρητική παρακολούθηση του ασθενούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση γίνεται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ χρησιμοποιούνται σε όλες τις επεμβάσεις αναγνωρισμένοι συμβατικοί ή premium ενδοφακοί , ώστε να εξασφαλίζουν ταυτόχρονα την ασφαλή θεραπεία του καταρράκτη και την διόρθωση του αστιγματισμού ή της πρεσβυωπίας του ασθενούς. Το κ΄όστος της επέμβασης διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του καταρράκτη και τον τύπο του ενδοφακού (συμβατικός,αστιγματικός,πολυεστιακός) που θα επιλεγεί για το μάτι του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταρτισμένος γιατρός με εμπειρία. Πήγα για κάτι απλό αλλά επειδή προσωπικά φοβόμουν κ ειχα αγχωθεί αρκετά μου εξηγούσε τα πάντα και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 40 € η εξέταση. Ο ασθενής συνιστάται να μην οδηγήσει για τουλάχιστον 2 ώρες μετά την επέμβαση.Κόστος επέμβασης: 700€ έως 800€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με την τελευταία μέθοδο της φακοθρυψίας και Laser και γίνεται χρήση Αμερικανικών ενδοφακών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης δέχεται επείγοντα περιστατικά όλες τις ημέρες και ώρες.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ φιλική και ευγενική , όμορφο και οικείο περιβάλλον , εξαίρετη ιατρος με εμπειρία , συνιστώ ανεπιφύλακτα !"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 50 € η εξέταση και διαρκεί 30 - 60 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση γίνεται με χρήση σταγόνων και με μικρές τομές, αλλά και χωρίς τοπική αναισθησία. Ο ασθενής είναι σε θέσει να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του μετά την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα

"Μηδενικός χρόνος αναμονής. Η εξέταση ήταν σε βάθος και επαγγελματική. Η Ιατρός ήταν ευγενική με διάθεση να δώσει μια πλήρη κατανοητή εξήγηση της διάγνωσης."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 50 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει οπτική οξύτητα, ενδοφθάλμια πίεση, βυθοσκόπηση και μελέτη του καταρράκτη.Κόστος επέμβασης: 1000€Το κόστος εξαρτάται από τη περίπτωση, το είδος του ενδοφθάλμιου φακού και από το πού θα γίνει η εγχείρηση. Ενδεικτικό κόστος από 1000 το πακέτο. Οι οδηγίες της επέμβασης δίνονται γραπτώς και αφορούν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αντιμετώπιση της πάθησης σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Γίνεται φακοθρυψία με υπερήχους και χρήση ενδοφακών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών, μόνο με τη χρήση αναισθητικών σταγόνων. Χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αντιμετωπίζονται όλες οι καταστάσεις που περιλαμβάνουν καταρράκτη, είτε είναι παθολογικής αιτιολογίας, είτε είναι γεροντικός καταρράκτης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός και επιστήμονας"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 20 € έως 40 € η επίσκεψη. Στο κόστος περιλαμβάνεται προεγχειρητικός έλεγχος για την ύπαρξη καταρράκτη, βιομετρία για την επιλογή του ενδοφακού και 2 μεταγχειρητικές επισκέψειςΚόστος επέμβασης: 650€ έως 850€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ευγενικός, φιλικός και σχολαστικός. Μου έλυσε κάθε απορία. 100% recommended."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει αναλυτικό προεγχειρητικό έλεγχο και εξέταση OCT.Κόστος επέμβασης: 700€και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται καμία ειδική προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για τον έλεγχο και την επέμβαση καταρράκτη χρησιμοποιούνται σχισμοειδή λυχνία, διαθλασίμετρο, οπτότυπο, OCT και οπτικά πεδία.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικος γιατρός. Προτεινεται ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο απο 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται προεγχειρητικός έλεγχος για επέμβαση καταρράκτη και στη συνέχεια φακοθρυψία με υπερήχους

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 30 € η επίσκεψηΚόστος επέμβασης: 600€ έως 800€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Προσιτός, κατανοητός, με διάθεση να ερευνήσει ξανά και ξανά το θέμα ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα. "

περισσότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας.εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή!"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 40 € η εξέταση. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
182

Γιατροί για Εγχείρηση καταρράκτη

"Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος!"

περισσότερα
 • Εξέταση καταρράκτη: Περιλαμβάνεται στο κόστος επίσκεψης

"Κατατοπιστική και επαγγελματίας"

περισσότερα
 • Εξέταση καταρράκτη: Μαζί με πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει