Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
21

εξειδικευμένοι γιατροί για Εγχείρηση καταρράκτη

" Αψογος ο γιατρος το συνεθτο πολυ εμπειρος"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο καταρράκτης θεραπεύεται μόνο χειρουργικά, με μια μέθοδος με υπερήχους, που λέγεται φακοθρυψία. Η μέθοδος αυτή είναι σύντομη και τελείως ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να γυρίσει στις συνηθισμένες του δραστηριότητες την επόμενη, συνήθως, ημέρα. Σε αντίθεση με ότι γινόταν παλαιότερα, σήμερα η επέμβαση αφαίρεσης του καταρράκτη πρέπει να γίνεται νωρίτερα, πολύ πριν την "ωρίμανση" του καταρράκτη. Αυτό εξασφαλίζει πιο γρήγορη ανάρρωση και ελαχιστοποίηση της πιθανότητας επιπλοκών. Η όραση μετά την επέμβαση του καταρράκτη είναι άριστη, εφόσον δεν υπάρχει άλλου είδους πρόβλημα στο μάτι.

  περισσότερα λιγότερα

Δρ. Λασπιάς Γεώργιος MD, PhD, FEBO

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τον γιατρό. Αφιέρωσε αρκετό παραπάνω χρόνο σε σχέση με άλλους και έκανε πολλαπλά τεστ έτσι ώστε να βγει σωστή διάγνωση για τον μικρό μας."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 50 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται ο προεγχειρητικός έλεγχος, η βυθοσκόπηση,η κερατομετρία-βιομετρία του ενδοφακού καθώς και η άμεση μεταγχειρητική παρακολούθηση του ασθενούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση γίνεται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ χρησιμοποιούνται σε όλες τις επεμβάσεις αναγνωρισμένοι συμβατικοί ή premium ενδοφακοί , ώστε να εξασφαλίζουν ταυτόχρονα την ασφαλή θεραπεία του καταρράκτη και την διόρθωση του αστιγματισμού ή της πρεσβυωπίας του ασθενούς. Το κ΄όστος της επέμβασης διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του καταρράκτη και τον τύπο του ενδοφακού (συμβατικός,αστιγματικός,πολυεστιακός) που θα επιλεγεί για το μάτι του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Μετά από την πρώτη επίσκεψη είναι πλέον ο οκοιγενειακός μας γιατρός "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετική γιατρός, φιλική, συνεπής και πλήρως καταρτισμένη! "

περισσότερα
 • Η επέμβαση γίνεται με χρήση σταγόνων και με μικρές τομές, αλλά και χωρίς τοπική αναισθησία. Ο ασθενής είναι σε θέσει να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του μετά την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα

"Λεπτομερής εξέταση είμαι πολύ ευχαριστημένη"

περισσότερα

"Πολύ καλή εμπειρία. Έγινε πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος και ο γιατρός ήταν επεξηγηματικός και κατανοητός. Το προσωπικό πολύ ευγενικό και το περιβάλλον ευχάριστο. Τηρούν όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid19."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 70 € η προεγχειρητική εξέταση. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί εάν χρειαστεί να γίνουν επιπρόσθετες εξετάσεις. Το κόστος θα εξαρτηθεί από τη χειρουργική μέθοδο και θα καθοριστεί μετά την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Επέμβαση καταρράκτη με Femtosecond Laser και Υπερήχους (η πιο σύγχρονη μέθοδος παγκοσμίως), φακοθρυψία με Υπερήχους. Ταυτόχρονα με την αφαίρεση καταρράκτη, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης της μυωπίας, της πρεσβυωπίας και του αστιγματισμού. Συγκεκριμένα, προτείνεται να διορθωθούν ταυτόχρονα όλες οι διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού για μια καλή όραση χωρίς εξάρτηση από γυαλιά ή φακούς επαφής.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 700€ έως 1500€αναλόγως του τύπου της επέμβασης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ ευγενικός άνθρωπος διερεύνησε με λεπτομέρεια την περίπτωσή μου. Συνεπής στην ώρα του ραντεβού και άρτια εξοπλισμένος χώρος. "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει πιθανή εξέταση OCT.Κόστος επέμβασης: 850€(με δημόσια ασφάλιση) και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για τον έλεγχο και την επέμβαση καταρράκτη χρησιμοποιούνται σχισμοειδής λυχνία, ηλεκτρονικό οπτότυπο, OCT και οπτικά πεδία και αντιμετωπίζεται κάθε είδους καταρράκτης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εχει εμπειρία στο αντικείμενό του είναι συνεπής, κατανοητός και ευγενής"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο απο 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται προεγχειρητικός έλεγχος για επέμβαση καταρράκτη και στη συνέχεια φακοθρυψία με υπερήχους

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος σε όλα, τον προτείνω με "κλειστά μάτια " :)"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 40 € η εξέταση. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο Στεφάνου Γεώργιος είναι Οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Άνω Πατήσια. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Ιατρικής - Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Bologna στην Ιταλία. Απέκτησε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η Παμμακάριστος" και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακού". Έχει διατελέσει συνεργάτης σε οφθαλμολογικό ιατρείο και στο οφθαλμολογικό τμήμα του Πολυϊατρείου "Καρδιολογικό Αθηνών". Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στο γλαύκωμα, στην παιδο-οφθαλμολογία και στον καταρράκτη. Τέλος, ο ιατρός έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης, Βυθοσκόπηση, Διαθλαστικός έλεγχος & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών, Εκμάθηση εφαρμογής φακών επαφής, Εξέταση καταρράκτη, Τονομέτρηση

  περισσότερα

"Απλά τέλειος. Σχολαστικός, χαλαρός, πολύ καλή γνώση του αντικειμένου του "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φακοθρυψία με ένθεση ενδοφακού οπισθίου θαλάμου. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως καταρράκτης, γλαύκωμα, διαθλαστικά προβλήματα και οφθαλμολογικές λοιμώξεις.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός άνθρωπος -πολύ καλός γιατρός"

περισσότερα
 • Φακοθρυψία, Yag Laser, χρήση ειδικών ενδοφακών σκληρικής στήριξης σε περίπτωση επιπλοκής ή αφακίας. Το χειρουργείο πραγματοποιείται με τοπική νάρκωση με σταγόνες και μέθη. Το κόστος της επέμβασης εξαρτάται από τον ασφαλιστικό φορέα του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας. Έμπειρος και ακριβής στη διάγνωσή του. Τυπικός στο ραντεβού. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"He is the best doctor I ever visited including Hungary. He is kind/talkative and checks everything"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 40 € Η επίσκεψη. Ο ασθενής είναι καλό να φέρει μαζί του γυαλιά αν φοράει και κάποιον να τον οδηγήσει πίσω γιατί δεν θα μπορεί να εστιάσει για περίπου 2 ώρες μετά την εξέταση. Αν έχει κάνει προηγούμενη επέμβαση στα μάτια να φέρει ότι έγγραφα έχει..
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Φακοθρυψία. Αντιμετωπίζονται Καταρράκτης, Ανταλλαγή Κρυσταλλοειδή Φακού. Κόστος επέμβασης από 1100€ (αναλόγως τον τύπο του Ενδοφακού που θα χρησιμοποιηθεί.)

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή γιατρός με μεγάλη εμπειρία!!!"

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 45 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογική εξέταση: λήψη οπτικής οξύτητας, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης και βυθοσκόπηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η Φακοθρυψία με ειδικό σύγχρονο μηχάνημα και χρήση οφθαλμολογικού χειρουργικού μικροσκοπίου. Αν απαιτηθεί γίνεται χρήση laser για χάραξη τομής και πραγματοποίηση της καψουλόρρηξης. Αν υπάρχει ένδειξη γίνεται ένθεση αστιγματικού ή πολυεστιακού ενδοφθάλμιου φακού. Αντιμετωπίζεται παθήσεις όπως πυρηνικό, οπίσθιο, υποκαψικό και φλοιώδη καταρράκτη. Επιπρόσθετα, η γιατρός χειρουργεί τραυματικό καταρράκτη και συγγενή καταρράκτη σε ενήλικο. Επίσης, πραγματοποιεί αλλαγή ενδοφθάλμιου φακού, εάν είναι απαραίτητο, και τέλος ασχολείται με την εξαίρεση του καταρράκτη με σκοπό τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού ή της υπερμετρωπίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογη επαγγελματίας, εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 50 € η εξέταση και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φακοθρυψία και ο ασθενής θα ήταν καλό να μην οδηγήσει μετά την επέμβαση λόγω θολής όρασης.

  περισσότερα λιγότερα

"Από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ όσο και ο γιος μου αισθανθήκαμε πολυ ομορφα σε έναν ωραία διακοσμημένο χώρο, με πολυ ευγενικούς και εξυπηρετικούς ανθρώπους, πεντακάθαρα και με σύγχρονο εξοπλισμο. Ο γιατρός πολυ σχολαστικά εξετάζει, ειναι άμεσος, κατανοητός κι ευγενικός με διάθεση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στον προεγχειρητικό έλεγχο πραγματοποιείται πλήρης οφθαλμολογικής εξέταση (εκτίμηση οπτικής οξύτητας, διαθλαστικός έλεγχος, μέτρηση πίεσης οφθαλμών και βυθοσκόπηση).
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο καταρράκτης αντιμετωπίζεται χειρουργικά με την τεχνική της φακοθρυψίας. Χρησιμοποιείτε εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας (μικροσκόπιο LUMERA ZEISS, μηχάνημα φακοθρυψίας CENTURION ALCON) και χρήση των πιο σύγχρονων ενδοφακών (ALCON ACRYSOF IQ, ALCON CLAREON, ALCON ACRYSOF IQ TORIC, PANOPTIX, EDOF ενδοφακοί). Με την επέμβαση του καταρράκτη αντιμετωπίζεται ο καταρράκτης, δηλαδή η θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού και επίσης η μυωπία, ο αστιγματισμός, η υπερμετρωπία και η πρεσβυωπία (ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες του ασθενούς). Συμβουλές και οδηγίες δίνονται στον προεγχειρητικό έλεγχο.

  περισσότερα λιγότερα

"Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος και τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Καταρράκτης: Από 20 € έως 40 € η επίσκεψη. Στο κόστος περιλαμβάνεται προεγχειρητικός έλεγχος για την ύπαρξη καταρράκτη, βιομετρία για την επιλογή του ενδοφακού και 2 μεταγχειρητικές επισκέψειςΚόστος επέμβασης: 650€ έως 850€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Έχει εμπειρία και κατάρτιση στο αντικείμενο. Συνέπεια στην ώρα του ραντεβού. "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 30 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Πολύ ευγενικός και προσιτός, εξηγεί τα πάντα με απλά λόγια. "

περισσότερα
 • Καταρράκτης: 50 € η εξέταση. Ο ασθενής συνιστάται να μην οδηγήσει για τουλάχιστον 2 ώρες μετά την επέμβαση.Κόστος επέμβασης: 700€ έως 800€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με την τελευταία μέθοδο της φακοθρυψίας και Laser και γίνεται χρήση Αμερικανικών ενδοφακών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης δέχεται επείγοντα περιστατικά όλες τις ημέρες και ώρες.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ