Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
33

εξειδικευμένοι γιατροί για Laser μυωπίας

"Ηταν πολυ καλος γιατρος και μου ελυσε ολες τις αποριες μου . Θα τον ξανα επισκεπτω σιγουρα και για αλλα θεματα ! Τον συστηνω ανεπιφυλακτα "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 30 € έως 50 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Ο προεγχειρητικός έλεγχος παρέχεται δωρεάν. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει αφαιρέσει τους φακούς του πριν από την εξέταση.Κόστος επέμβασης: 1200€ έως 1500€και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με το μηχάνημα Femtosecond Laser. Ο ασθενής θα πρέπει να μην βάλει τους φακούς επαφής του για τουλάχιστον 10 - 12 ήμερες πριν την επέμβαση, να έχει φάει λίγο φαγητό το προηγούμενο βράδυ και την ημέρα της επέμβασης και να πάρει τα τυχόν φάρμακα που χρησιμοποιεί για διαφορά νοσήματα (υπέρταση, διαβήτη κ.α) κανονικά. Με την επέμβαση αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως μυωπία, υπερμετρωπία, στιγματισμός, πρεσβυωπία.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός, άμεσος και φιλικός."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 30 € έως 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1300€ έως 1600€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται Femtosecond Laser Technolas Perfect Vision, Allegretto Wavelight Laser System 400. Αντιμετωπίζεται η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός. Ο ασθενής συνιστάται να μην οδηγήσει για τουλάχιστον 2 ώρες μετά την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης δέχεται επείγοντα περιστατικά όλες τις ημέρες και ώρες.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα φιλικός κι ευχάριστος και προπάντων εξαίρετος επιστήμονας. Φάνηκε εξαρχής ότι έχει τεράστια εμπειρία με αποτέλεσμα η εξέταση να ολοκληρωθεί γρήγορα κι αποτελεσματικά. Ήδη τον συνέστησα σε άτομα του περιβάλλοντός μου. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την καλύτερη δυνατή μέτρηση του διαθλαστικού σφάλματος (μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού) σε ασθενείς που κάνουν χρήση φακών επαφής, καλό είναι να μη τους φορέσουν για περίπου 1 εβδομάδα πριν την εξέταση.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός. Συστηνεται ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 50 € η επίσκεψη. Ο προεγχειρητικός έλεγχος (οι εξετάσεις που γίνονται πριν το Laser Μυωπίας) διαρκεί περίπου 1 ώρα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Τελευταίας τεχνολογίας laser διόρθωσης υπερυψηλής ακρίβειας με σύστημα παρακολούθησης των κινήσεων του ματιού για απόλυτη ασφάλεια. Θεραπεύονται η μυωπία, η υπερμετρωπία, ο αστιγματισμός και η πρεσβυωπία .Συνιστάται ο ασθενής να έχει αφαιρέσει τους φακούς επαφής του (εάν χρησιμοποιεί) για 2 εβδομάδες πριν την εξέταση. Περισσότερες οδηγίες δίδονται κατά την εξέταση εξατομικευμένα, ανάλογα το περιστατικό.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή γιατρός και άψογη προσέγγιση στα παιδιά!!!"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 50 € έως 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται ο έλεγχος της οπτικής οξύτητας, η μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης, ο έλεγχος για ξηροφθαλμία και η κυκλοπληγία που είναι απαραίτητη για να γίνει βυθοσκόπηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός χρησιμοποιεί Excimer Laser και femptosecond Laser για να πραγματοποιήσει αντίστοιχα την φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή και το flap του κερατοειδούς. Η κυκλοπληγία που θα χρειαστεί να γίνει κατά την εξέταση θα στερήσει στον ασθενή τη δυνατότητα να έχει καλή κοντινή όραση τις πρώτες 12 με 18 ώρες μετά την ενστάλαξη των κολλυρίων. Με τις φωτοδιαθλαστικές επεμβάσεις επιτυγχάνεται διόρθωση τής μυωπίας, του αστιγματισμού και της υπερμετρωπίας. Έτσι ο ασθενής μπορεί να δραστηριοποιείται χωρίς να χρειάζεται τα γυαλιά του. Επίσης μπορεί να γίνει λείανση των ανωμαλιών του κερατοειδούς που προκλήθηκαν λόγω ασθένειας ή τραυματισμού. Η επέμβαση αυτή λέγεται φωτοθεραπευτική κερατετομή ή PTK και βοηθά πολύ στη βελτιστοποίηση της οπτικής οξύτητας.

  περισσότερα λιγότερα

"Επεξηγηματικός, αναλυτικότατος και πάνω απ' όλα Άνθρωπος!"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: ΔΩΡΕΑΝ ο προεγχειρητικός έλεγχος και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1700€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με Femtosecond Lasik - Trans PRK - LASik Xtra - PRK Xtra. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικό οφθαλμιατρείο με εξαιρετικούς ανθρώπους στον τομέα τους."

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται το Femtosecond Laser τελευταίας τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της πάθησης.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός ήταν άψογος από κάθε άποψη (συμπεριφορά, ιατρικές γνώσεις, αίσθημα εμπιστοσύνης). Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται η μέθοδος Femtosecond Laser με LDV-Z4 (LASIK με δημιουργία κρημνού χωρίς λεπίδα) και Transepithelial PRK.

  περισσότερα λιγότερα

"εξαιρετική επαγγελματίας, γιατρός και άνθρωπος, ο χώρος στέγασης του ιατρείου είναι αρχιτεκτονικά και αισθητικά πολύ ενδιαφέρον"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 50 € η επίσκεψη.Κόστος επέμβασης: 1800€Το κόστος ξεκινάει από 1800€ και διαφοροποιείται ανάλογα με την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Περιλαμβάνεται βυθοσκόπηση με μυδρίαση και θα ήταν καλύτερο να μην οδηγήσει ο ασθενής μετά την εξέταση.

  περισσότερα λιγότερα

"Ευγενής και πλήρως καταρτισμένος για την περίπτωσή μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1400€ έως 1600€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται είτε η επέμβαση LASIK, είτε η PRK με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα σε εξειδικευμένο κέντρο και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως μυωπία, αστιγματισμός και υπερμετρωπία. Ο ασθενής θα πρέπει πριν την επέμβαση να μην έχει φορέσει φακούς επαφής για 48 ώρες.

  περισσότερα λιγότερα

"πολυ κατατοπιστηκος με βοηθησε να καταλαβω ακριβωςτι συμβαινει τον προτεινω ανεπυφυλακτα "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 20 € έως 40 € η επίσκεψηΚόστος επέμβασης: 1600€ έως 2200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο Κάλτσος Κωνσταντίνος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική οφθαλμιατρική και στο laser μυωπίας. O γιατρός έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και το Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην εγχείρηση καταρράκτη και γλαυκώματος, στο laser διόρθωσης όρασης και στις παθήσεις ωχράς κηλίδας και αμφιβληστροειδούς. Τέλος, ο οφθαλμίατρος Κάλτσος Κωνσταντίνος είναι μέλος σημαντικών ιατρικών συλλόγων και και λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια και συνέδρια, ώστε να παραμείνει συνεχώς ενήμερος στις εξελίξεις του αντικειμένου του και να παρέχει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες στους ασθενείς του.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Βυθοσκόπηση, Διαθλαστικός έλεγχος & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC), Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών, Εκμάθηση εφαρμογής φακών επαφής, Έλεγχος οπτικών πεδίων, Εξέταση γλαυκώματος, Εξέταση καταρράκτη, Εξέταση ωχράς κηλίδας, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT), Τονομέτρηση, Τοπογραφία κερατοειδούς, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός ιατρός και άνθρωπος πάνω απ' όλα ! Εξαιρετικό περιβάλλον και τεχνική υποδομή."

περισσότερα

"Εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος, ευγενικός συνεπής καθως μελετά κάθε περίπτωση ανάλογως. Έχω εμπιστευτεί όλη την οικογένεια μου στα χέρια του. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 30 € έως 50 € Η επίσκεψη. Η εξέταση διαρκεί 15-30'. 50€ με οπτικά πεδία
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • FEMTO-LASIK, PRK, TRANS-PRK, Επεμβασεις Καταρράκτη/Γλαυκώματος Τοπογραφία Κερατοειδους PENTACAM, Οπτικά Πεδία, OCT (Οπτική Τομογραφία Συνοχής), Πλήρης Γενικός Οφθαλμολογικός Εξοπλισμός. Αντιμετωπίζονται περιστατικά: Διαθλαστικών Ανωμαλιών (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, πρεσβυωπία), καταρράκτη, γλαυκώματος, ηλικιακής εκφύλισης ώχρας, Διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας αλλά και όλων των γενικών οφθαλμολογικών παθήσεων.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός με σχολαστικότητα και επαγγελματισμό!"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 1300 € έως 1800 € Το κόστος αφορά και τα δύο μάτια και όσους μετεγχειρητικούς ελέγχους απαιτηθούν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Tranks PRK ή Femto Lasik χρησιμοποιώντας το excimer laser Amaris της Schwind και το femto laser Ziemer

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται έκτακτα περιστατικά και εκτός του ωραρίου λειτουργίας του κατόπιν επικοινωνίας.

"Εξαιρετικός γιατρός! Ήρεμος και υπομονετικός να σε ακούσει, σχολαστικός κατά την εξέταση. Προφανώς τον συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € Επίσκεψη: Οφθαλμολογικός έλεγχος και ΕνημέρωσηΚόστος επέμβασης: 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Πολύ προσεκτικός, βοηθητικός, εξηγεί στον ασθενή και είναι πάντα αποτελεσματικός. Εμπνεεί εμπιστισύνη και σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο γιατρός χρησιμοποιεί laser τελευταίας γενιάς: femtosecond laser με LDV-Z4 (Lasik με χρήση αποκλειστικά laser), transepithelial PRK Η επέμβαση κρατάει το πολύ 15 λεπτά και είναι ανώδυνη, καθώς προηγείται τοπική αναισθησία με σταγόνες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θα μπορείτε να βλέπετε καθαρά χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής. Πριν την επέμβαση, να μην φοράτε φακούς επαφής για 10 ημέρες.

  περισσότερα λιγότερα

"Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη δεύτερη επίσκεψή μου στον γιατρό."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 80 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο, τοπογραφία και παχυμετρία.Κόστος επέμβασης: 1400€ έως 2000€ανάλογα με τη μέθοδο θεραπείας που θα ακολουθηθεί και η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται μέθοδοι θεραπείας PRK, LASIK, FEMTO LASIK με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Στους χρήστες φακών επαφής συνιστάται η αποχή των φακών επαφής για 10 μέρες πριν την εξέταση.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταπληκτική γιατρός Έμπειρη, φιλική και το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας Τη συστήνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 0 € έως 0 € Ο συμβουλευτικός - Προεγχειρητικός έλεγχος
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • TransPRK ή FemtoLASIK . Οι πιο σύγχρονες τεχνολογικά μέθοδοι στη Διαθλαστική Χειρουργική, μόνο με τη χρήση LASER σε όλα τα στάδια της επέμβασης, χωρίς καθόλου νυστέρι. Αφορά διόρθωση Μυωπίας , Υπερμετρωπίας ή / και Αστιγματισμού Το τελικό κόστος της επέμβασης διαφοροποιείται ανάλογα με τη χειρουργική μέθοδο.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολλη καλή στην δουλειά της, ευγενική κι καλοσυνατη. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1500€ έως 1600€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοπιείται η επίσκεψη και ο προεγχειρητικός έλεγχος και κατόπιν προγραμματίζεται το χειρουργείο.

  περισσότερα λιγότερα

Δρ. Λασπιάς Γεώργιος MD, PhD, FEBO

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Άριστος επαγγελματίας,ευγενικός καταρτισμένος,επικοινωνιακός,με λίγα λόγια Άψογος!"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη.Περιλαμβάνει τον οφθαλμολογικό έλεγχο,την ενημέρωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας του ασθενούς.Κόστος επέμβασης: 1500€ έως 1700€ ανάλογα με την επιλεγόμενη μέθοδο.Περιλαμβάνεται η άμεση μετεγχειρητική παρακολούθηση του ασθενούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Transepithelial PRK, Femto-LASIK (με δημιουργία κρημνού χωρίς νυστέρι), Cross linking (CXL) για θεραπεία κερατόκωνου, Lasik-XTRA, Διαθλαστική χειρουργική με ένθεση κατάλληλου premium ενδοφακού.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ