Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
24

εξειδικευμένοι γιατροί για Laser μυωπίας στην Αττική

"Καταπληκτική γιατρός Έμπειρη, φιλική και το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας Τη συστήνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 0 € έως 0 € Ο συμβουλευτικός - Προεγχειρητικός έλεγχος
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • TransPRK ή FemtoLASIK . Οι πιο σύγχρονες τεχνολογικά μέθοδοι στη Διαθλαστική Χειρουργική, μόνο με τη χρήση LASER σε όλα τα στάδια της επέμβασης, χωρίς καθόλου νυστέρι. Αφορά διόρθωση Μυωπίας , Υπερμετρωπίας ή / και Αστιγματισμού Το τελικό κόστος της επέμβασης διαφοροποιείται ανάλογα με τη χειρουργική μέθοδο.

  περισσότερα λιγότερα

"Ακριβής στο ραντεβού με όρεξη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1500€ έως 1700€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Lasik - PRK femtosecond laser. Ο ασθενής θα πρέπει να απέχει από χρήση φακών επαφής για διάστημα 1 εβδομάδας. Αντιμετωπίζονται οι διαθλαστικές ανωμαλίες.

  περισσότερα λιγότερα

"Μου εξήγησε σε βάθος τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και με έκανε να αισθανθώ ευχάριστα και άνετα"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται η μέθοδος Femtosecond Laser με LDV-Z4 (LASIK με δημιουργία κρημνού χωρίς λεπίδα) και Transepithelial PRK.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός σε όλα , πάντα ευγενής, πρόσχαρος και επαρκέστατος σε οιοσδήποτε πρόβλημα ."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 25 € έως 50 € η εξέτασηΚόστος επέμβασης: 1000€ έως 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

Δρ. Λασπιάς Γεώργιος MD, PhD, FEBO

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Έμεινα ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου. Πολύ καλός επαγγελματίας. Μου έκανε πλήρη οφθαλμολογική εξέταση και απάντησε στις ερωτήσεις μου αναλυτικά. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη.Περιλαμβάνει τον οφθαλμολογικό έλεγχο,την ενημέρωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας του ασθενούς.Κόστος επέμβασης: 1500€ έως 1700€ ανάλογα με την επιλεγόμενη μέθοδο.Περιλαμβάνεται η άμεση μετεγχειρητική παρακολούθηση του ασθενούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Transepithelial PRK, Femto-LASIK (με δημιουργία κρημνού χωρίς νυστέρι), Cross linking (CXL) για θεραπεία κερατόκωνου, Lasik-XTRA, Διαθλαστική χειρουργική με ένθεση κατάλληλου premium ενδοφακού.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός. Συστηνεται ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 50 € η επίσκεψη. Ο προεγχειρητικός έλεγχος (οι εξετάσεις που γίνονται πριν το Laser Μυωπίας) διαρκεί περίπου 1 ώρα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Τελευταίας τεχνολογίας laser διόρθωσης υπερυψηλής ακρίβειας με σύστημα παρακολούθησης των κινήσεων του ματιού για απόλυτη ασφάλεια. Θεραπεύονται η μυωπία, η υπερμετρωπία, ο αστιγματισμός και η πρεσβυωπία .Συνιστάται ο ασθενής να έχει αφαιρέσει τους φακούς επαφής του (εάν χρησιμοποιεί) για 2 εβδομάδες πριν την εξέταση. Περισσότερες οδηγίες δίδονται κατά την εξέταση εξατομικευμένα, ανάλογα το περιστατικό.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΑΤΡΟΣ !!! ΑΠΛΗ , ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ !!! ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ..."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1500€ έως 1600€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοπιείται η επίσκεψη και ο προεγχειρητικός έλεγχος και κατόπιν προγραμματίζεται το χειρουργείο.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος!"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψηΚόστος επέμβασης: 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Γνώστης του αντικειμένου της,πολύ αναλυτική και κατατοπιστική.Εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 50 € έως 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται ο έλεγχος της οπτικής οξύτητας, η μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης, ο έλεγχος για ξηροφθαλμία και η κυκλοπληγία που είναι απαραίτητη για να γίνει βυθοσκόπηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γιατρός χρησιμοποιεί Excimer Laser και femptosecond Laser για να πραγματοποιήσει αντίστοιχα την φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή και το flap του κερατοειδούς. Η κυκλοπληγία που θα χρειαστεί να γίνει κατά την εξέταση θα στερήσει στον ασθενή τη δυνατότητα να έχει καλή κοντινή όραση τις πρώτες 12 με 18 ώρες μετά την ενστάλαξη των κολλυρίων. Με τις φωτοδιαθλαστικές επεμβάσεις επιτυγχάνεται διόρθωση τής μυωπίας, του αστιγματισμού και της υπερμετρωπίας. Έτσι ο ασθενής μπορεί να δραστηριοποιείται χωρίς να χρειάζεται τα γυαλιά του. Επίσης μπορεί να γίνει λείανση των ανωμαλιών του κερατοειδούς που προκλήθηκαν λόγω ασθένειας ή τραυματισμού. Η επέμβαση αυτή λέγεται φωτοθεραπευτική κερατετομή ή PTK και βοηθά πολύ στη βελτιστοποίηση της οπτικής οξύτητας.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός ασχολήθηκε σε βαθος με την περιπτωση μου"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: ΔΩΡΕΑΝ ο προεγχειρητικός έλεγχος και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1700€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με Femtosecond Lasik - Trans PRK - LASik Xtra - PRK Xtra. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός.

  περισσότερα λιγότερα

"Ένας εξαιρετικός γιατρός με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στον ασθενή. Ενδελεχής έλεγχος, σωστές πληροφορίες με γνώμονα το καλό του ασθενή ώστε να φτιάξει τα σωστά γυαλιά χωρίς περιττά έξοδα. Ένας πολύ καθαρός χώρος που εφαρμόζονται όλοι οι κανονισμοί υγιεινής κάτι που (δυστυχώς) δεν συναντάς παντού!"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη για την ενημέρωση.Κόστος επέμβασης: 1500€και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται οι μέθοδοι LaserLASIK, femtolasik, PRK, transepithelial-PRK. Προηγείται η προεγχειρητική τοπογραφία κερατοειδούς. Ειδικές οδηγίες για την επέμβαση δίνονται στο ραντεβού με το γιατρό.

  περισσότερα λιγότερα

"Επέλεξα να επισκεφτώ την κ. Καρσαλιάκου μετά τις κριτικές που διάβασα εδώ. Πραγματικά άριστη επαγγελματίας, ασχολήθηκε εις βάθος. 20 χρόνια πάω σε οφθαλμίατρους , κανένας ποτέ δεν ασχολήθηκε παραπάνω από 15΄ κάνοντας τις πιο γενικές εξετάσεις. Άριστη σε όλα της ! Την προτείνω 100%. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 50 € η επίσκεψη.Κόστος επέμβασης: 1800€Το κόστος ξεκινάει από 1800€ και διαφοροποιείται ανάλογα με την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Περιλαμβάνεται βυθοσκόπηση με μυδρίαση και θα ήταν καλύτερο να μην οδηγήσει ο ασθενής μετά την εξέταση.

  περισσότερα λιγότερα

" Αισθάνθηκα ένα αξιόλογο άνθρωπο."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1400€ έως 1600€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται είτε η επέμβαση LASIK, είτε η PRK με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα σε εξειδικευμένο κέντρο και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως μυωπία, αστιγματισμός και υπερμετρωπία. Ο ασθενής θα πρέπει πριν την επέμβαση να μην έχει φορέσει φακούς επαφής για 48 ώρες.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας! Εξαιρετικός άνθρωπος! Τον συνιστώ για οποιονδήποτε θέλει να κάνει διεξοδικο οφθαλμολογικο έλεγχο."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: ΔΩΡΕΑΝ το κόστος θα εξαρτηθεί από τη χειρουργική μέθοδο και θα καθοριστεί μετά από τον προεγχειρητικό έλεγχο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Trans-PRK, LASIK, Φακικοί ενδοφακοί ICL για υψηλές μυωπίες, αντικατάσταση κρυσταλλοειδούς φακού (PreLex). Η χειρουργική μέθοδος επιλέγεται ανάλογα με την ηλικία, το βαθμό μυωπίας, το πάχος του κερατοειδούς, το μέγεθος της κόρης και τις ανάγκες του ατόμου.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή εξυπηρέτηση.. Σας ευχαριστώ!! "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € Επίσκεψη: Οφθαλμολογικός έλεγχος και ΕνημέρωσηΚόστος επέμβασης: 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ασχολήθηκε όσο πρέπει με την περίπτωσή μου και φάνηκε να γνωρίζει πολλά πράγματα σχετικά με το αντικείμενο. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 30 € έως 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1300€ έως 1600€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται Femtosecond Laser Technolas Perfect Vision, Allegretto Wavelight Laser System 400. Αντιμετωπίζεται η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός. Ο ασθενής συνιστάται να μην οδηγήσει για τουλάχιστον 2 ώρες μετά την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης δέχεται επείγοντα περιστατικά όλες τις ημέρες και ώρες.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Παρά πολύ καλός με μεγάλη εμπειρία και πολύ φιλικός"

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την καλύτερη δυνατή μέτρηση του διαθλαστικού σφάλματος (μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού) σε ασθενείς που κάνουν χρήση φακών επαφής, καλό είναι να μη τους φορέσουν για περίπου 1 εβδομάδα πριν την εξέταση.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος, ευγενικός συνεπής καθως μελετά κάθε περίπτωση ανάλογως. Έχω εμπιστευτεί όλη την οικογένεια μου στα χέρια του. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: Από 30 € έως 50 € Η επίσκεψη. Η εξέταση διαρκεί 15-30'. 50€ με οπτικά πεδία
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • FEMTO-LASIK, PRK, TRANS-PRK, Επεμβασεις Καταρράκτη/Γλαυκώματος Τοπογραφία Κερατοειδους PENTACAM, Οπτικά Πεδία, OCT (Οπτική Τομογραφία Συνοχής), Πλήρης Γενικός Οφθαλμολογικός Εξοπλισμός. Αντιμετωπίζονται περιστατικά: Διαθλαστικών Ανωμαλιών (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, πρεσβυωπία), καταρράκτη, γλαυκώματος, ηλικιακής εκφύλισης ώχρας, Διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας αλλά και όλων των γενικών οφθαλμολογικών παθήσεων.

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολήθηκε με την περίπτωση της κόρης μου και της έδωσε και τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλον."

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται η τεχνική PRK (Photo Refractive Keratectomy - Φωτοδιαθλαστική Κερατεκτομή) και η μέθοδος LASIK της διόρθωσης της διαθλαστικής ανωμαλίας. Αντιμετωπίζονται η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός , και ως επιστήμονας και ως άνθρωπος. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και σου εξηγεί την ώρα που σε εξετάζει τι βλέπει. Επομένως έχεις κι εσύ την άνεση να ρωτήσεις ότι θέλεις. "

περισσότερα
 • Laser μυωπίας: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο γιατρός χρησιμοποιεί laser τελευταίας γενιάς: femtosecond laser με LDV-Z4 (Lasik με χρήση αποκλειστικά laser), transepithelial PRK Η επέμβαση κρατάει το πολύ 15 λεπτά και είναι ανώδυνη, καθώς προηγείται τοπική αναισθησία με σταγόνες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θα μπορείτε να βλέπετε καθαρά χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής. Πριν την επέμβαση, να μην φοράτε φακούς επαφής για 10 ημέρες.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει