Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Αρβανίτης Γεώργιος

1

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας Μαρούσι

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή Παθολογία τραχήλου της μήτρας Παθολογία της κύησης
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Αρβανίτης Γεώργιος

 • Συμμετείχε ενεργά και τακτικά στα ιατρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Μαιευτικών και Γυναικολογικών Υπερήχων, Γυναικολογικής Ογκολογίας και
 • Παθολογίας Τραχήλου της Μήτρας, Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Βιογραφικό - Αρβανίτης Γεώργιος

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Εισάγεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων από όπου και αποφοιτεί το 2002.
 • Το 2006-2008 ειδικεύεται στον κλάδο της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο ΓΝΝ Λαμίας με ενεργό συμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της Μ/Γ Κλινικής (εξωτερικά ιατρεία, φυσιολογικούς τοκετούς και χειρουργεία).
 • Από το 2008 εώς το 2011 συνεχίζει και ολοκληρώνει την ειδίκευση στον κλάδο της Μαιευτικής - Γυναικολογίας στη Μ/Γ Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου συμμετείχε ενεργά και τακτικά στα ιατρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Μαιευτικών και Γυναικολογικών Υπερήχων, Γυναικολογικής Ογκολογίας και
 • Παθολογίας Τραχήλου της Μήτρας, Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Οικογενειακού Προγραμματισμού.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Eργάζεται ως αγροτικός ιατρός για 3 μήνες στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λαμίας και για 7 μήνες στο Περιφερειακό Ιατρείο Μπράλου του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας Φθιώτιδας.
 • Ακολούθως ειδικεύεται στη Γενική Χειρουργική στο ΓΝΝ Λαμίας με συμμετοχή ως χειρουργός και A' ή Β' βοηθός σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων και ικανό αριθμό λαπαροσκοπικών χολοκυστεκτομών.
 • Στο ίδιο χρονικό διάστημα επιτελεί ερευνητικό έργο με ενεργή συμμετοχή στην εκπόνηση μελετών που ανακοινώνονται σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.
 • Απο τις αρχές του 2011 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται με γνωστά ιδιωτικά μαιευτήρια και κεντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης της περιοχής των Αθηνών.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • Παρακολουθεί τακτικά πληθώρα πανελλήνιων και διεθνών συνεδρίων και έχει ανακοινώσει αρκετές εργασίες και μελέτες.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Αρβανίτης Γεώργιος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι