Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Γουλόπουλος Θωμάς

Γενικός Χειρουργός Καρδίτσα

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Γενικός Χειρουργός
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Γουλόπουλος Θωμάς

 • Στο υπερσύγχρονο χειρουργικό ιατρείο του κ. Γουλόπουλου, υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης του συνόλου των χειρουργικών παθήσεων: Ενδοκρινών Αδένων (θυρεοειδούς, παραθυρεοειδούς, επινεφριδίων), Μαστού, Πεπτικού Συστήματος (Στομάχου, Λεπτού, Παχέος εντέρου), Χοληδόχου κύστεως, Χοληφόρων, Ήπατος, Παγκρέατος, Κήλες (Βουβωνοκήλη, Ομφαλοκήλη, Μηροκήλη), Κύστη Κόκκυγα, Αιμορροιδοπάθεια, Τραύματα, Άτονα και Διαβητικά Έλκη.

Βιογραφικό - Γουλόπουλος Θωμάς

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή της Βάρνας.
 • Έλαβε την ισοτιμία του πτυχίου του δίνοντας εξετάσεις επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Κρήτης καθώς και στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.
 • Εκπαιδεύτηκε στην απομόνωση των μονοπύρηνων περιφερικών κυττάρων του αίματος στο Ίδρυμα Ηπατολογικών Ερευνών (The Foundation of Liver Research, Λονδίνο) και μετέφερε τη μέθοδο στην Ελλάδα, στα πλαίσια συνεργασίας για την κατανόηση της μετάπτωσης σε Ηπατοκυτταρικό καρκίνο χρόνιων λοιμωδών νοσημάτων του Ήπατος, ενώ από την ίδια χρονιά συμμετέχει ενεργά σε πειραματικά πρωτόκολλα θεραπείας του Ηπατοκυτταρικού καρκίνου με σημαντικά αποτελέσματα, μέρος των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ μέρος αυτών θα αποτελέσουν το θέμα Διδακτορικής Διατριβής που θα κατατεθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα, (2014).
 • Παρακολούθησε όλες τις λειτουργίες και όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Sigmaringen στη Γερμανία που ειδικεύεται στον καρκίνο του παχέος εντέρου και αποτελεί τμήμα του Πανεπιστημίου του Tubingen, (2012).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Γενικός Χειρουργός, Ιδιωτικό Ιατρείο, Καρδίτσα.
 • Ειδικός επιστήμων στις επιτροπές των πανελληνίων εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, (2011 - Σήμερα).
 • Εκπαιδευτής των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων, (2010 - 2013).
 • Ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική, Κέντρο Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης (συμμετείχε τόσο σε μεταμοσχεύσεις νεφρών όσο και σε μεταμοσχεύσεις ήπατος που την περίοδο εκείνη ήταν και το μοναδικό κέντρο στη χώρα (σε μεταμοσχεύσεις ήπατος), (2013).
 • Εργάσθηκε σε δύο Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης και δίδαξε ανατομία φυσιολογία και φαρμακολογία, (2010).
 • Ειδίκευση, στην Γενική Χειρουργική, ΓΝΑ "Η ΕΛΠΙΣ", (2008).
 • επιστημονικός συνεργάτης, στον τομέα της Διεγχειρητικής Νευροφυσιολογικής Παρακολούθησης, (σε πλήθος επεμβάσεων όλου του φάσματος της χειρουργικής), Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στα μεγάλα Νοσοκομεία της περιφέρειας, (2006 - 2008).
 • Εργάσθηκε ως Ιατρός πρώτων βοηθειών, (2006).
 • Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συμμετοχή στην ομάδα άμεσης επέμβασης πρώτων βοηθειών των Ιατρικών Υπηρεσιών του Ολυμπιακού Σταδίου, (2004).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • Καθ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του και παράλληλα με αυτή συμμετείχε σε δεκάδες συνέδρια με πληθώρα ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων. Παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και παρακολουθεί κάθε νέα επιστημονικά τεκμηριωμένη επεμβατική μέθοδο και θεραπεία της ειδικότητας του.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Γουλόπουλος Θωμάς

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι