Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
30

Ειδικοί για Θυρεοειδή

Νεονάκης Ευάγγελος

Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων - Θυρεοειδούς - Παραθυρεοειδών Αδένων

"Εξαιρετικός Επιστήμων και πάνω από όλα Άνθρωπος. Πάντα πρόθυμος ευχάριστος, κατατοπιστικός και φιλικός. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ως τον καλύτερο στο είδος του. "

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 50 € Η επίσκεψη. Η τιμή ισχύει μόνο για ασθενείς του Doctroanytime.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Eλάχιστα επεμβατική θυρεοειδεκτομή - ανοικτή ελάχιστα επεμβατική παραθυρεοειδεκτομή - βιντεοσκοπικά υποβοηθούμενη παραθυρεοειδεκτομή (video-assisted parathyroidectomy) - ελάχιστα επεμβατική ραδιοϊσοτοπικά καθοδηγούμενη παραθυρεοειδεκτομή (minimally invasive radioguided parathyroidectomy) - λεμφαδενικοί καθαρισμοί. Τεχνολογικός εξοπλισμός: α) η πλέον σύγχρονη τεχνολογία της συνεχούς νευροπαρακολούθησης για την προστασία των λαρυγγικών νεύρων, δηλαδή των νεύρων της φωνής σε όλη τη διάρκεια των επεμβάσεων στον θυρεοειδή αδένα. β) χρησιμοποιείται όλο το εύρος των εργαλείων νέας τεχνολογίας διατομής και σύγχρονης αιμόστασης μικρών αγγείων και ιστών: λαβίδα ηλεκτροθερμικής συγκόλλησης ιστών και αγγείων (Ligasure Precise), ψαλίδι υπερήχων (Harmonic Scalpel) και τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων (radiofrequency ablation)

  περισσότερα λιγότερα

"Η γιατρός είναι πολύ επεξηγηματική, με κατάρτιση στο αντικείμενό της. Μου εξήγησε με λεπτομέρειες την περίπτωσή μου και μου έδωσε μια σειρά εξετάσεων για να διερευνήσει το ζήτημά μου. Είναι πολύ ευγενική και φιλική. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 50 € η συνεδρία και διαρκεί 15-30 λεπτά. Ο ασθενής να προσκομίσει παλαιότερο εργαστηριακό έλεγχο, ιστορικό και τη φαρμακευτική του αγωγή .
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προτείνονται εξειδικευμένες ορμονικές εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος με υπέρηχο θυρεοειδούς και σπινθηρογράφημα θυρεοειδούς, εφόσον χρειάζεται, ερμηνεία των αποτελεσμάτων και σύσταση φαρμακευτικής αγωγής. Παράλληλα, πραγματοποιείται λιπομέτρηση και δίνονται οδηγίες διατροφής, όταν αυτό χρειάζεται, χορηγούνται βιταμίνες και άλλα συμπληρώματα και συστήνεται συγκεκριμένη σωματική άσκηση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως ο υποθυρεοειδισμός και ο υποθυρεοειδισμός στην κύηση, ο υπερθυρεοειδισμός και ο υπερθυρεοειδισμός στην κύηση, η πολυοζώδης βρογχοκήλη, ο μονήρης όζος θυρεοειδούς, η υποξεία θυρεοειδίτιδα de quervain, ο υπερπαραθυρεοειδισμός, οι διαταραχές μεταβολισμού του ασβεστίου, η ανεπάρκεια βιταμίνης D, η οστεοπόρωση και η παχυσαρκία σχετιζόμενη με διαταραχές μεταβολισμού λόγω παθήσεων θυρεοειδούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο Γιατρός και η γραμματέας του έδειξαν άμεσα ενδιαφέρον, ήταν πάντα διαθέσιμοι να μου απαντήσουν τις ερωτήσεις. Πολύ αναλυτικός και καθησυχαστικός,μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την αρχή. "

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 50 € η επίσκεψη. Δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης για ασθενείς που χρήζουν μετεγχειρητικής επανεκτίμησης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται με χρήση συνεχούς ή διαλείπουσας διεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης για το πνευμονογαστρικό και παλίνδρομο λαρυγγικό νεύρο που είναι υπεύθυνα για τη φωνή του ασθενούς, προκειμένου να γνωρίζουμε διεγχειρητικά την λειτουργική κατάσταση των φωνητικών χορδών. Στις επεμβάσεις του θυρεοειδούς αδένα χρησιμοποιείται η πρόσφατη τεχνολογία του αυτοφθορισμού για την επιβεβαίωση της αναγνώρισης και διαφύλαξη των παραθυρεοεδών αδένων. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες πηγές ενέργειας για την άρτια αιμόσταση. Οι επεμβάσεις των παραθυρεοεδών αδένων πραγματοποιούνται με χρήση διεγχειρητικής παραθορμόνης, ώστε να γνωρίζει διεγχειρητικά αν η επέμβαση είναι επιτυχημένη ή απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση. Αντιμετωπίζονται: Πολυοζώδεις Βρογχοκήλες, Τοξικό Αδένωμα, Νόσος Graves - Υπερθυρεοειδισμός, Κύστη Θυρεογλωσσικού Πόρου, Καρκίνος Θυρεοειδούς, Τραχηλικές Λεμφαδενικές Μεταστάσεις, Πρωτοπαθής Υπερπαραθυρεοειδισμός λόγω Αδενώματος Παραθυρεοειδούς ή Διάχυτης Υπερπλασίας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ώρες είναι ενδεικτικές. Ο ιατρός εξυπηρετεί σε Αθήνα και Κύπρο κι εκτός του εμφανιζόμενου ωραρίου, κατόπιν επικοινωνίας με τον ίδιο

Καλλίγερος Διονύσιος

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος - Ειδικός Οστεοπόρωσης
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικος επιστημονας και πολυ καλος ανθρωπος. Ασχολειται εις βαθος με το προβλημα σου και λυνει ολες τις αποριες σου."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ανασκόπηση, οδηγίες και συμβουλές με τυχόν νέα τεστ που παραγγέλθηκαν κατά την επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο Καλλίγερος Διονύσιος είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος - Ειδικός Οστεοπόρωσης και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, Σίδνεϋ, Αυστραλία (UNSW) με πτυχίο Bachelor of Medicine & Bachelor of Surgery. Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησής του στο Prince of Wales & Prince Henry Hospital Group στο Σίδνεϋ, πέρασε τέσσερα χρόνια στη γενική ιατρική πριν επιστρέψει στη βασική εκπαίδευση Pαθολόγων και συνέχισε να ολοκληρώνει προχωρημένη εξειδικευμένη εκπαίδευση στην ενδοκρινολογία, τον διαβήτη και το μεταβολισμό στην ίδια ομάδα. Από το 1989 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται συνεχώς στην κλινική ιατρική και έρευνα. Ως Σύμβουλος Παθολόγος στην Ιατρική και Ενδοκρινολογία, διορίστηκε αρχικά ως Συμβουλευτικός Παθολόγος στο Royal South Sydney Hospital, μέλος της ίδιας ομάδας νοσοκομείων που σχετίζεται με το UNSW και, στη συνέχεια, διορίστηκε Διευθυντής Κλινικών Υπηρεσιών Ενδοκρινολογίας στο Νοσοκομείο Prince of Wales και Νοσοκομείο Prince Henry και συμμετείχε στη γενική ιατρική κάλυψη για την ομάδα. Για αρκετά χρόνια διετέλεσε Διευθυντής Βιοχημείας και Ενδοκρινολογίας, Medical Diagnostics Australia, Sydney. Ίδρυσε την πρώτη Κλινική Οστεοπόρωσης στο Νοσοκομείο Prince of Wales και το Κέντρο Οστεοπόρωσης Randwick στο Σίδνεϋ, για να παρέχει περιπατητικές εγκαταστάσεις οστεοπόρωσης και κλινική έρευνα. Πριν μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, εργάστηκε ως Παθολόγος στην Ενδοκρινολογία & Διαβήτης & Γενική Ιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο West Middlesex και στο Great Western Hospital στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2005 διευθύνει μια ιδιωτική κλινική στην Αθήνα και για κάποιο διάστημα ήταν Ακαδημαϊκός Συνεργάτης του Τμήματος Παθοφυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με το ρόλο της έναρξης και της καθοδήγησης των εκπαιδευόμενων ενδοκρινολογίας στην κλινική έρευνα. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της καριέρας του, έδωσε πολλές διαλέξεις, παρουσιάσεις και διδακτικές συνεδρίες σε γενικούς ιατρούς, μαθητές και εκπαιδευόμενους ειδικότητας, καθώς και παρουσίαση αρκετών ασυνήθιστων κλινικών περιστατικών σε ομότιμες ομάδες. Υπήρξε Διευθυντής Ερευνών στην Κλινική Έρευνα, ενώ έχει αρκετές δημοσιεύσεις και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη μελέτη και έρευνα στην κλινική ιατρική και τις σχετικές επιστήμες.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"Γιατρός με εμπειρία, έμεινα ευχαριστημένη από το πρώτο ραντεβού"

περισσότερα
 • Για την κλινική εξέταση απαιτείται η διενέργεια απλών εργαστηριακών εξετάσεων & σε ορισμένες περιπτώσεις υπερηχογραφήματος θυρεοειδούς, εάν δεν υπάρχουν. Οι εξετάσεις συνταγογραφούνται από τον ιατρό.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Έμεινα πολύ ικανοποιημένος! Εξαιρετική γιατρός και άψογη σαν άνθρωπος! "

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Η γιατρός με έκανε να νιώσω άνετα, ήταν αναλυτική και κατανοητή. Σίγουρα θα την πρότεινα."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: Από 60 € έως 85 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα θυρεοειδούς και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως θυρεοειδίτιδα Hashimoto, υποθυρεοειδισμός, θυρεοτοξίκωση, νόσος Graves, υπερθυρεοειδισμός, βρογχοκήλη, οζώδης βρογχοκήλη, όζοι θυρεοειδούς, πολυοζώδης βρογχοκήλη, καρκίνος θυρεοειδούς, ολική θυρεοειδεκτομή και χειρουργείο θυρεοειδούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετος επιστήμονας & πρωτίστως άνθρωπος! Βρήκε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου ενώ από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε σχολαστικά, με απόλυτη κατανόηση και συμπόνια. "

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 50 € Ανα συνεδρία. Εξέταση με υπέρηχο. Ο επανέλεγχος είναι Δωρεάν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωση μου.Ηταν λεπτομερής και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1100€ έως 2250€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Το χειρουργείο σχεδόν πάντα, είναι ολική θυρεοειδεκτομή και διαρκεί 2 ώρες περίπου. Σήμερα χρησιμοποιούμε νέα χειρουργικά εργαλεία, (Radiofrequency ablation/Laser/Ultrasicion/Ligasure), για μία ανώδυνη, σύγχρονη και προπαντός ασφαλή εγχείρηση. Έτσι στην τομή, χρησιμοποιούμε τις ραδιοσυχνότητες (RF) ή το laser, για ένα άριστο μετεγχειρητικό αισθητικό αποτέλεσμα. Για την αφαίρεση του αδένα χρησιμοποιούμε το ψαλίδι υπερήχων (για καλύτερη αιμόσταση και λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο). Σημαντική επίσης είναι η χρήση του νευροδιεγέρτη (neuromonitoring) για την προφύλαξη των λαρυγγικών νεύρων, αποφεύγοντας έτσι τη κάκωση των φωνητικών χορδών, που οδηγεί σε αφωνία και δύσπνοια. Ο ασθενής μετεγχειρητικά, οδηγείται στο κρεββάτι του χωρίς πόνο. Κινητοποιείται σε 2-3 ώρες στο θάλαμο και σιτίζεται γρήγορα την ίδια ημέρα. Η ανάρρωση είναι ταχεία και η νοσηλεία διαρκεί συνολικά ένα 24-ωρο. Αντιμετωπίζεται η βρογχοκήλη, οι όζοι θυρεοειδούς, ο παραθυρεοειδής και ο καρκίνος θυρεοειδή.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

 • Θυρεοειδής: 50 € η συνεδρία και διαρκεί 15-30 λεπτά. Ο ασθενής να προσκομίσει παλαιότερο εργαστηριακό έλεγχο, ιστορικό και τη φαρμακευτική του αγωγή .
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προτείνονται εξειδικευμένες ορμονικές εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος με υπέρηχο θυρεοειδούς και σπινθηρογράφημα θυρεοειδούς, εφόσον χρειάζεται, ερμηνεία των αποτελεσμάτων και σύσταση φαρμακευτικής αγωγής. Παράλληλα, πραγματοποιείται λιπομέτρηση και δίνονται οδηγίες διατροφής, όταν αυτό χρειάζεται, χορηγούνται βιταμίνες και άλλα συμπληρώματα και συστήνεται συγκεκριμένη σωματική άσκηση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως ο υποθυρεοειδισμός και ο υποθυρεοειδισμός στην κύηση, ο υπερθυρεοειδισμός και ο υπερθυρεοειδισμός στην κύηση, η πολυοζώδης βρογχοκήλη, ο μονήρης όζος θυρεοειδούς, η υποξεία θυρεοειδίτιδα de quervain, ο υπερπαραθυρεοειδισμός, οι διαταραχές μεταβολισμού του ασβεστίου, η ανεπάρκεια βιταμίνης D, η οστεοπόρωση και η παχυσαρκία σχετιζόμενη με διαταραχές μεταβολισμού λόγω παθήσεων θυρεοειδούς.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 70 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει υπέρηχο θυρεοειδούς.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπέρηχος θυρεοειδούς με το μηχάνημα GE Lunar. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως καρκίνος θυρεοειδούς, νόσος Hashimoto, υποθυρεοειδισμός, υπερθυρεοειδισμός, όζοι θυρεοειδούς, παρακέντηση θυρεοειδούς και θυρεοειδίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ συνεπής, ευγενικός, με γνώση και ενδιαφέρον για τον ασθενή."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: Από 40 € έως 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Περιλαμβάνει κλινική εξέταση,η συνταγογράφηση παραπεμπτικών εξετάσεων και ο υπερηχογραφικός έλεγχος θυρεοειδούς.Ο ασθενής να έχει μαζί του ΑΜΚΑ και προηγούμενες διαγνωστικές εξετάσεις,κατά την πρώτη επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται σύγχρονος υπερηχραφικός έλεγχος και χρησιμοποιούνται διαγνωστικοί μέθοδοι. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως υποθυρεοειδισμός, Hashimoto, υπερθυρεοειδισμός, Graves, όζοι θυρεοειδούς, οζώδης βρογχοκήλη, Ca θυρεοειδούς, θυρεοειδίτιδες κ.α.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται έκτακτα περιστατικά και εκτός ωραρίου λειτουργίας του κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ιατρείο

"Είναι η δεύτερή μου επίσκεψη στη γιατρό και είδα πολύ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις μου . Την συνιστώ ανεπιφύλαχτα ."

περισσότερα
 • Εφαρμόζεται βελoνισμός όπου απατείται και για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας εφαρμόζεται η μέθοδος Eurodiet

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ώρες των ραντεβού είναι πραγματικές και ενδέχεται να υπάρξει ολιγόλεπτη αναμονή έως 30 λεπτά λόγω έκτακτων περιστατικών.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική γιατρός! Συζητήσαμε, με εξέτασε διεξοδικά και ήταν λεπτομερής και κατανοητή παράλληλα."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 60 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λαμβάνεται πλήρες ιστορικό και πραγματοποιούνται φυσική εξέταση και ορμονολογικές εξετάσεις. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι ο υποθυρεοειδισμός, ο υποθυρεοειδισμός, οι πολυοζώδεις βρογχοκήλες, οι θυρεοειδίτιδες Hashimoto, τα τοξικά αδενώματα, οι διαταραχές θυρεοειδή στην κύηση, οι θυρεοειδίτιδες μετά τον τοκετό, οι κύστες θερεογλωσικού πόρου και η βρογχοκήλη Zuckerkandl.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ώρες των ραντεβού είναι πραγματικές και ενδέχεται να υπάρξει ολιγόλεπτη αναμονή έως 30 λεπτών, λόγω έκτακτων περιστατικών.

"Πήγα για πρώτη φορά δεν περίμενα καθόλου ακριβείς στο ραντεβού μου κέρδισε την εμπιστοσύνη και θα παρακολουθεί την πορεία της υγείας μου"

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 40 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Η γιατρός ήταν πρόσχαρη και χαμογελαστή, αλλά ταυτόχρονα σαφής και κατατοπιστική επαγγελματίας με ιδιαίτερη διάθεση να βοηθήσει τον ασθενή και ως επιστήμων και ως άνθρωπος."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: Από 60 € έως 80 € Κόστος επίσκεψης. Στο κόστος περιλαμβάνεται, αν απαιτηθεί, ενδοσκοπικός ή ακοολογικός έλεγχος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων του θυρεοειδούς-Ολική θυρεοειδεκτομή-Παραθυρεοειδεκτομή-Λεμφαδενικός καθαρισμός τραχήλου-Λοβεκτομή Χρήση νευροδιέγερσης-νευροπαρακολούθησης διεγχειρητικά Σύστημα ανίχνευσης παραθυρεοειδών αδένων με αυτοφθορισμό

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός δέχεται και έκτακτα περιστατικά εκτός ωραρίου κατόπιν συνεννόησης με την ίδια.

"Ο κος. Σακοράφας σου εμπνέει εμπιστοσύνη με το που τον αντικρίζεις. Σου λύνει όλες τις απορίες σου και σε καθησυχάζει. Πολύ προσιτός άνθρωπος και δείχνει κατανόηση και ανθρωπιά σε ό,τι σε απασχολεί!!!"

περισσότερα
 • Όταν υπάρχει ένδειξη η εξέταση και η αντιμετώπιση γίνεται με βάση τα διεθνή βιβλιογραφικά δεδομένα: νευροδιεγέρτης για την αναγνώριση των παλίνδρομων λαρυγγικών νεύρων, σύγχρονες συσκευές αιμόστασης με υπερήχους ή ραδιοσυχνότητες, εκλεκτικός λεμφαδενικός καθαρισμός (προσανατολισμένος στα ανατομικά διαμερίσματα των λεμφαδένων του τραχήλου [compartment-oriented] στον καρκίνο θυρεοειδούς με λεμφαδενικές μεταστάσεις

  περισσότερα λιγότερα
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το γιατρό, πριν κλειστεί κάποιο ραντεβού.

"Επαγγελματίας με ευγένεια και ήθος!"

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα θυρεοειδούς στα πλαίσια του ελέγχου του θυρεοειδούς χωρίς επιπλέον χρέωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα θυρεοειδούς και μήτρας - ωοθηκών. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως ο υπερθυρεοειδισμός, ο υποθυρεοειδισμός, οι θυρεοειδίτιδες, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 & 2, ο διαβήτης κύησης, οι διαταραχές του κύκλου, η οστεοπόρωση και οι διαταραχές ανάπτυξης σε παιδιά.

  περισσότερα λιγότερα

"Μου αρεσε που καθισε και με ακουσε και δεν υπηρξαν βιασυνες στο ραντεβου γενικοτερα."

περισσότερα
 • Θυρεοειδής: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1500€και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Οι οδηγίες δίνονται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αφαίρεση θυρεοειδούς με χρήση Laser. O ασθενής θα πρέπει να φέρει μαζί του, κατά την εξέταση, μικροβιολογικές εξετάσεις ή υπερηχογράφημα, αν έχουν γίνει, ούτως ώστε να αξιολογηθούν.

  περισσότερα λιγότερα

"Μας βοηθεισε πολλή . Θα τον συνιστούσα και στους άλλους ."

περισσότερα
 • Όταν υπάρχει ένδειξη η εξέταση και η αντιμετώπιση γίνεται με βάση τα διεθνή βιβλιογραφικά δεδομένα: νευροδιεγέρτης για την αναγνώριση των παλίνδρομων λαρυγγικών νεύρων, σύγχρονες συσκευές αιμόστασης με υπερήχους ή ραδιοσυχνότητες, εκλεκτικός λεμφαδενικός καθαρισμός (προσανατολισμένος στα ανατομικά διαμερίσματα των λεμφαδένων του τραχήλου [compartment-oriented] στον καρκίνο θυρεοειδούς με λεμφαδενικές μεταστάσεις

  περισσότερα λιγότερα
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το γιατρό, πριν κλειστεί κάποιο ραντεβού.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ