Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
19

εξειδικευμένοι γιατροί για Κύστη κόκκυγος

"Επεξηγηματικος, κατανοητός και πολύ προσιτός σαν άνθρωπος. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και η συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Laser και η χειρουργική τεχνική HAL - RAR με σύστημα υπερήχων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις του πρωκτού (αιμορροΐδες, κύστη κόκκυγος, κονδυλώματα, απόστημα/συρίγγιο πρωκτού, ραγάδα πρωκτού, καρκίνος πρωκτού), κήλες και πέτρες στη χολή.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός εμπνέει ηρεμία και εμπιστοσύνη. Επεξηγηματικός, υπομονετικός, ενημερώνει τον ασθενή για τα βήματα της διαδικασίας. Δίνει άμεσα feedback. Ανθρώπινος και καθησυχαστικός. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 50 € η επίσκεψη. Το κόστος περιλαμβάνει εξέταση και επιλογή θεραπευτικού πλάνου.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Συνδυαστική ενδοσκοπική θεραπεία EPSiT + FiLaC που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς νοσηλεία και μετεγχειρητικό πόνο. Πλήρης χαρτογράφηση της πάσχουσας περιοχής, πλήρης εξάχνωση της κύστης και των συριγγίων σε 15', χωρίς ανοιχτή τομή, χωρίς ράμματα, χωρίς πόνο, άμεση επούλωση, άμεση επιστροφή στην εργασία και στις δραστηριότητες, μηδενική πιθανότητα υποτροπής και οριστική αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταρτισμένος, ευγενικός, επεξηγηματικός και λεπτομερής. Αφιέρωσε χρόνο για να μελετήσει την περίπτωση μου σε βάθος και να μου αναλύσει τη διάγνωση."

περισσότερα
 • Θεραπεία με ιδιόκτητη μικροκάμερα-συριγγοσκόπιο (Τεχνική EPSIT) και Laser. Κατά περίσταση ανοικτή μέθοδος με ράμματα και πλαστική αποκατάσταση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως Απόστημα και συρίγγιο κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική σε όλα, νιώθω πραγματικά τυχερή που τη γνώρισα. Αν μπορούσα να βάλω πάνω από 10 σε όλα τα πεδία θα το έκανα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλός μου εξήγησε με λεπτομέρειες ποιο είναι το πρόβλημα και τον τρόπο αντιμετώπισης ."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser στο ιατρείο και η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα

"Πραγματικά άψογος σε όλα. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη, από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με γιατρό κορυφή. Ο Θεός να τον εχει καλά να βοηθάει τους ανθρώπους."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται ενδοσκοπική θεραπεία με laser. Η επέμβαση είναι ανώδυνη και τον ασθενή και επέρχεται άμεση αποκατάσταση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Ο γιατρος ηταν ηταν ευγενεστατος,με εκανε να αισθανθω ανετα,με ενημερωσε λεπτομερως για το θεμα που αντιμετωπιζω και μου εδωσε θεραπεια."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser ανώδυνα. 2 - 3 ώρες μετά την επέμβαση ο ασθενής επανέρχεται.

  περισσότερα λιγότερα

"Ένας καταπληκτικός γιατρός με απίστευτες γνώσεις και ανθρωπιά... "

περισσότερα
 • Ακολουθείται παγκοσμίως εξελιγμένη ανώδυνη μέθοδος με χρήση Laser, και τεχνική με ενδοσκοπική μικρο-κάμερα για ριζικά αποτελέσματα στη κύστη κόκκυγος και των συριγγίων που προκαλεί. Η επέμβαση γίνεται σε σύγχρονες κλινικές και δε διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά ενώ πραγματοποιείται ημερήσια νοσηλεία στην κλινική.

  περισσότερα λιγότερα

"Δεν ήμουν και από τις δύσκολες περιπτώσεις. Ασχολήθηκε όμως μαζί μου, μου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει, μου εξήγησε ακριβώς την διαδικασία του χειρουργείου και το κόστος. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 30 € έως 70 € η επίσκεψη και το κόστος διαφοροποιείται εάν υπάρχει φλεγμονή και χρειαστεί να γίνει διάνοιξη με τοπική αναισθησία.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτα και ανώδυνα με χρήση κάμερας και Laser και το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν.

  περισσότερα λιγότερα

"Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!Γιατρός της λεπτομέρειας! "

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται ενδοσκοπική θεραπεία με Laser, χωρίς νοσηλεία και μετεγχειρητικό πόνο. Γίνεται εξάχνωση της κύστης κόκκυγος και των συριγγίων, χωρίς τομή και ράμματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Αρίστος ιατρός με πολλές γνωσεις"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 700€ έως 1500€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται αποκλειστικά με Laser σαν μέθοδος εκλογής. Η εγχείρηση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη στο χειρουργείο μέσω οπτικής ίνας Laser, είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά και μετά από 2-3 ώρες ο ασθενής βρίσκεται στο σπίτι του, σε πλήρη κινητικότητα και λειτουργία. Μετεγχειρητικά παρακολουθείται στο ιατρείο, μέχρι την πλήρη ίαση. Με Laser αντιμετωπίζονται επίσης και όλες οι παθήσεις του πρωκτού, όπως οι αιμορροΐδες, η ραγάδα, ο πολύποδας και το περιεδρικό συρίγγιο.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Εξαιρετικά ευγενής, ουσιαστικός, επεξήγησε με ακρίβεια την διάγνωση.Εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία πριν από την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εξάγχωση κύστης κόκκυγος με χρήση Laser τελευταίας γενιάς (SiLaC). Εξάγχωση κύστη κόκκυγος με χρήση ενδοσκοπικής μικροκάμερας (EPSiT). Πάντα προηγείται συριγγογραφία με ειδικό σκιαγραφικό μέσο για έλεγχο όλων των πιθανών επικοινωνιών, καθώς σε περίπτωση που δεν εξαγχωθούν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Επί ενδείξεων κλασική ανοιχτή μέθοδος.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός ασχολήθηκε με την περίπτωση μου, φάνηκε πολύ καταρτισμένος"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 35 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 900€η αμοιβή του χειρουργού. Η επέμβαση διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με χρήση Laser και γίνεται λαπαροσκοπική αφαίρεση της κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

"Ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι με τον γιατρο και τις γνώσεις του. Μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχοσύνθεση του ασθενή. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € Κόστος επίσκεψης
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Τεχνολογία LASER - Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Κύστης Κόκκυγα (SiLaT, EPSiT), ενδοσκόπηση κύστης κόκκυγα. Αντιμετωπίζονται: Κύστη κόκκυγα, δερμοειδείς (σμηγματογόνες) κύστεις

  περισσότερα λιγότερα

"Ένιωσα πολλή ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εξέτασης (που για μένα ήταν ο φόβος κι ο τρόμος). "

περισσότερα
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με την χρήση Laser. Είναι μέθοδος σχετικά ανώδυνη και αναίμακτη. Γίνεται σε συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης. Επίσης, με Laser αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του πρωκτού, όπως ραγάδες, συρίγγια, πολύποδες, αποστήματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Είναι πολύ συζητησημος και σου εμπνέει εμπιστοσύνη απτην πρώτη επίσκεψη. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 50 € έως 100 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, προγραμματισμό εξετάσεων και παρακολούθηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • LASER, EPSiT (ενδοσκοπική επέμβαση), Κρημνός, Μαρσιποποίηση, Μίνι Χειρουργικός Καθαρισμός.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 50 € η εξέταση. Ειδικές οδηγίες δίνονται εξατομικευμένα για κάθε περίπτωση πριν την επέμβαση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός γιατρός, τον προτείνω ανεπιφυλακτα. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ευγενικός και φιλικός .Έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειαζομουν και σαφείς οδηγίες ."

περισσότερα
45

Γιατροί για Κύστη κόκκυγος

"Άψογος ...."

περισσότερα
 • Ο Γιάλβαλης Δημήτριος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Ολοκλήρωσε τις ιατρικές του σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, μετέπειτα στην Μεγάλη Βρετανία στο Royal College of Surgeons of England, καθώς και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS Hospitals) σε Leeds και Manchester. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Β΄ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα και στην συγγραφή επιστημονικών άρθρων και παρουσιάσεων σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων. Επιπλέον, πιστοποιήθηκε με Μάστερ στην Ελάχιστα επεμβατική και Ρομποτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική Άνω Γαστρεντερικού στο St’James University Hospital στο Leeds και έπειτα επιλέχθηκε σε θέση εξειδίκευσης (Fellowship) στην Ενδοκρινική Χειρουργική του King’s College Hospital στο Λονδίνο. Εκεί εργάστηκε ως Senior Clinical Fellow και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην χειρουργική καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων, εκτελώντας πλήθως πολύπλοκων ανοικτών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων και επανεπεμβάσεων, καθώς και συμμετέχοντας ενεργά στα αντίστοιχα ογκολογικά συμβούλια και στις επιστημονικές εργασίες του τμήματος. Επιπροσθέτως, μετεκπαιδεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική θυρεοειδεκτομή MIVAT και στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική παραθυρεοειδεκτομή MIVAP. Ήταν συνεργάτης Χειρουργός στο Τμήμα Μαστού του Νοσοκομείου Metropolitan και υπηρέτησε ως επικουρικός Επιμελητής Β΄στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΚΑΤ, όπου και πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων τραύματος, γενικής, επείγουσας και λαπαροσκοπικής χειρουργικής και είχε ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση των ειδικευομένων και στο επιστημονικό έργο της κλινικής με εργασίες και δημοσιεύσεις σε διάφορα συνέδρια. Τέλος, έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής, Κλινική Γενικής & Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Πεπτικού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από το 2013 έως το 2020 και μέχρι και σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής του Metropolitan General.

  Υπηρεσίες: Αιδοιοπλαστική, Απλή επίσκεψη, Αφαίρεση ραμμάτων, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ