Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
16

εξειδικευμένοι γιατροί για Κύστη κόκκυγος

"Ευγενικός, συνεπής και επεξηγηματικός. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. "

περισσότερα
 • Ακολουθείται παγκοσμίως εξελιγμένη ανώδυνη μέθοδος με χρήση Laser, και τεχνική με ενδοσκοπική μικρο-κάμερα για ριζικά αποτελέσματα στη κύστη κόκκυγος και των συριγγίων που προκαλεί. Η επέμβαση γίνεται σε σύγχρονες κλινικές και δε διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά ενώ πραγματοποιείται ημερήσια νοσηλεία στην κλινική.

  περισσότερα λιγότερα

"Vary satisfied , reccomending this doctor."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 700€ έως 1500€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται αποκλειστικά με Laser σαν μέθοδος εκλογής. Η εγχείρηση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη στο χειρουργείο μέσω οπτικής ίνας Laser, είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά και μετά από 2-3 ώρες ο ασθενής βρίσκεται στο σπίτι του, σε πλήρη κινητικότητα και λειτουργία. Μετεγχειρητικά παρακολουθείται στο ιατρείο, μέχρι την πλήρη ίαση. Με Laser αντιμετωπίζονται επίσης και όλες οι παθήσεις του πρωκτού, όπως οι αιμορροΐδες, η ραγάδα, ο πολύποδας και το περιεδρικό συρίγγιο.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Κατατοπιστικος και ευγενικός! Θα ξαναπήγαινα! "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία πριν από την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εξάγχωση κύστης κόκκυγος με χρήση Laser τελευταίας γενιάς (SiLaC). Εξάγχωση κύστη κόκκυγος με χρήση ενδοσκοπικής μικροκάμερας (EPSiT). Πάντα προηγείται συριγγογραφία με ειδικό σκιαγραφικό μέσο για έλεγχο όλων των πιθανών επικοινωνιών, καθώς σε περίπτωση που δεν εξαγχωθούν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Επί ενδείξεων κλασική ανοιχτή μέθοδος.

  περισσότερα λιγότερα

"Κατανόηση του προβλήματος και ευγενική αντιμετώπιση του ηλικιωμένου, με υπομονή και χαμόγελο"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 35 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 900€η αμοιβή του χειρουργού. Η επέμβαση διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με χρήση Laser και γίνεται λαπαροσκοπική αφαίρεση της κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

""Πήγα πρώτη φορά στη γιατρό. Με άκουσε, μου εξήγησε και με κατατόπισε . Πολύ ευγενική, σε κάνει να νιώθεις άνετα και εμπνέει εμπιστοσύνη Είναι πολύ γλυκιά και καλοσυνάτη με βοήθησε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Αρκετά επεξηγηματική, απάντησε σε ότι απορία είχα. Σίγουρα κέρδισε την εμπιστοσύνη μου." "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ασχολείται με την περίπτωση και σε κερδιζει"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 30 € έως 70 € η επίσκεψη και το κόστος διαφοροποιείται εάν υπάρχει φλεγμονή και χρειαστεί να γίνει διάνοιξη με τοπική αναισθησία.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτα και ανώδυνα με χρήση κάμερας και Laser και το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν.

  περισσότερα λιγότερα

"Είναι πολύ συζητησημος και σου εμπνέει εμπιστοσύνη απτην πρώτη επίσκεψη. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 50 € έως 100 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, προγραμματισμό εξετάσεων και παρακολούθηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • LASER, EPSiT (ενδοσκοπική επέμβαση), Κρημνός, Μαρσιποποίηση, Μίνι Χειρουργικός Καθαρισμός.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εμπειρος, προσηνης , τον συστηνω ανεπιφυλακτα."

περισσότερα

"Πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser ανώδυνα. 2 - 3 ώρες μετά την επέμβαση ο ασθενής επανέρχεται.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 50 € η εξέταση. Ειδικές οδηγίες δίνονται εξατομικευμένα για κάθε περίπτωση πριν την επέμβαση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εκπληκτικός άνθρωπος και πολυ αξιόλογος χειρούργος. Εκανε στον πατερα μου επεμβαση βουβωνοκήλης. Ολα πηγαν αριστα και ηταν παντα παρον σε οτι και αν χρειαστηκαμε. Το σημαντικότερο θεωρω εκτος της αριστης δουλειας ειναι οτι μας εξηγουσε τα πάντα και ελυνε καθε αποριας μας χωρίς να δυσανασχετεί. Το επαγγελμα του πατερα μου ειναι μηχανικος, σηκωνε βαρη ολη μερα και τωρα συνεχίζει και σηκωνει χωρις καμια ενοχληση ή φοβο αρα εγινε καλη δουλεια. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Έμεινα ευχαριστημένη.Είναι πολύ ευγενικός. "

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται ενδοσκοπική θεραπεία με laser. Η επέμβαση είναι ανώδυνη και τον ασθενή και επέρχεται άμεση αποκατάσταση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Προσηνής και πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 50 € η επίσκεψη. Το κόστος περιλαμβάνει εξέταση και επιλογή θεραπευτικού πλάνου.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Συνδυαστική ενδοσκοπική θεραπεία EPSiT + FiLaC που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς νοσηλεία και μετεγχειρητικό πόνο. Πλήρης χαρτογράφηση της πάσχουσας περιοχής, πλήρης εξάχνωση της κύστης και των συριγγίων σε 15', χωρίς ανοιχτή τομή, χωρίς ράμματα, χωρίς πόνο, άμεση επούλωση, άμεση επιστροφή στην εργασία και στις δραστηριότητες, μηδενική πιθανότητα υποτροπής και οριστική αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολυ καλος, ενιωσα ανετα αμεσως. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser στο ιατρείο και η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα

"Ακολούθησα τη θεραπεία που μου έδωσε και η ανακούφιση ήταν άμεση και αποτελεσματική. Επεξηγηματικός ,απλός, κατανοητός και , βασικό για εμένα, σε κάνει να νιώθεις άνετα . φαίνεται οτι ειναι γνώστης του αντικειμένου του και σε αντιμετωπίζει ανθρώπινα. πεντακάθαρος χώρος ιατρείου. έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένη και , αν και σπάνια γράφω κριτικες, εδώ νομίζω οτι άξιζει και με το παραπάνω. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και η συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Laser και η χειρουργική τεχνική HAL - RAR με σύστημα υπερήχων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις του πρωκτού (αιμορροΐδες, κύστη κόκκυγος, κονδυλώματα, απόστημα/συρίγγιο πρωκτού, ραγάδα πρωκτού, καρκίνος πρωκτού), κήλες και πέτρες στη χολή.

  περισσότερα λιγότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Βλαζάκης Στυλιανός

Χειρουργός - Χειρουργός παίδων
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Κύστη κόκκυγος: ΔΩΡΕΑΝ η επίσκεψη γνωριμίας και ταξινόμησης του προβλήματος. Το συνολικό κόστος καθορίζεται από την έκταση της βλάβης, σε πολύ προσιτές τιμές.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με εκπομπή κυκλικής ακτινοβολίας Laser. Γίνεται με τοπική αναισθησία, χωρίς τομές, αναίμακτα, στο χώρο του ιατρείου. Αντιμετωπίζονται όλες οι περιπτώσεις, από τις πολύ απλές, μέχρι περιπτώσεις με πολλαπλά συρίγγια, επανεγχειρήσεις και υποτροπές με τις παλαιές μεθόδους. Ο ασθενής δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία για την επέμβαση και η διάρκεια αυτής εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.

  περισσότερα λιγότερα
48

Γιατροί για Κύστη κόκκυγος

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός και εντιμότατος. Θα τον συστήναμε ανεπιφύλακτα."

περισσότερα

"Ο γιατρός είναι εύστοχος στις παρατηρήσεις και τα λόγια του, είναι ειλικρινής. Έφυγα από το ιατρείο χωρίς απορίες και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. "

περισσότερα

"Την συνιστώ ανεπιφύλακτα, έσκυψε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με ανθρωπιά μου έδωσε λύση και μου εξήγησε αναλυτικά τις διαδικασίες του χειρουργείου μου, πήγα με άγχος κι έφυγα ήρεμος, καμμία σχέση με άλλους που είχα επισκεφτεί "

περισσότερα

"Πολύ καταρτισμένος και έμπειρος επιστήμονας αλλά και καλοσυνάτος άνθρωπος."

περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει