Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
18

εξειδικευμένοι γιατροί για Κύστη κόκκυγος

 • Κύστη κόκκυγος: 50 € η εξέταση. Ειδικές οδηγίες δίνονται εξατομικευμένα για κάθε περίπτωση πριν την επέμβαση.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1500€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω απ'όλα Άνθρωπος."

περισσότερα
 • Θεραπεία με μικροκάμερα (EPSIT) και Laser. Κατά περίσταση κλασσική ανοιχτή μέθοδος. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως Απόστημα και συρίγγιο κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επαγγελματίας, ενδιαφέρθηκε για το ιστορικό μου και να δούμε το πρόβλημα σωστά και σε βάθος. Ευγενικοτατος και ευχάριστος άνθρωπος."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 50 € έως 100 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, προγραμματισμό εξετάσεων και παρακολούθηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • LASER, EPSiT (ενδοσκοπική επέμβαση), Κρημνός, Μαρσιποποίηση, Μίνι Χειρουργικός Καθαρισμός.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός Ιατρός και Άνθρωπος. Φιλικός, εμπνέει εμπιστοσύνη, διαθέτει χιούμορ, αφιερώνει αρκετό χρόνο για τις διαδικασίες που αφορούν την επίλυση του προβλήματος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την χειρουργική ομάδα του (ιδίως τον συνεργάτη και την αναισθησιολόγο) και τις οδηγίες που έλαβα από την γραμματέα του. Όλοι τους επαγγελματίες, συνεπείς, ευγενικοί και ωραίοι άνθρωποι. Θα τον πρότεινα σε οικεία πρόσωπα και σιγουρα θα είναι ο πρώτος που θα απευθυνθώ αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με τις επεμβάσεις & θεραπείες του. Η κριτική αυτή γράφεται από την οικία μου - ενώ λίγες ώρες πριν βρισκόμουν στο χειρουργείο - χωρίς πόνο ή άλλη ενόχληση. Σας ευχαριστώ όλους, για όλα!"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται ενδοσκοπική θεραπεία με laser. Η επέμβαση είναι ανώδυνη και τον ασθενή και επέρχεται άμεση αποκατάσταση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Βλαζάκης Στυλιανός

Χειρουργός - Χειρουργός παίδων
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Κύστη κόκκυγος: ΔΩΡΕΑΝ η επίσκεψη γνωριμίας και ταξινόμησης του προβλήματος. Το συνολικό κόστος καθορίζεται από την έκταση της βλάβης, σε πολύ προσιτές τιμές.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με εκπομπή κυκλικής ακτινοβολίας Laser. Γίνεται με τοπική αναισθησία, χωρίς τομές, αναίμακτα, στο χώρο του ιατρείου. Αντιμετωπίζονται όλες οι περιπτώσεις, από τις πολύ απλές, μέχρι περιπτώσεις με πολλαπλά συρίγγια, επανεγχειρήσεις και υποτροπές με τις παλαιές μεθόδους. Ο ασθενής δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία για την επέμβαση και η διάρκεια αυτής εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.

  περισσότερα λιγότερα

"Ενας γιατρός με γνώσεις και εμπειρία,πολύ φιλικός και πρόθυμος να απαντήσει και να λύσει τις ιατρικές σου απορίες!!"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 30 € έως 70 € η επίσκεψη και το κόστος διαφοροποιείται εάν υπάρχει φλεγμονή και χρειαστεί να γίνει διάνοιξη με τοπική αναισθησία.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτα και ανώδυνα με χρήση κάμερας και Laser και το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν.

  περισσότερα λιγότερα

"Kalos epaggelmatias, deixnei endiaferon, prospatheia kai meraki stin douleia tou, 10/10 recommend"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 50 € η επίσκεψη. Το κόστος περιλαμβάνει εξέταση και επιλογή θεραπευτικού πλάνου.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Συνδυαστική ενδοσκοπική θεραπεία EPSiT + FiLaC που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς νοσηλεία και μετεγχειρητικό πόνο. Πλήρης χαρτογράφηση της πάσχουσας περιοχής, πλήρης εξάχνωση της κύστης και των συριγγίων σε 15', χωρίς ανοιχτή τομή, χωρίς ράμματα, χωρίς πόνο, άμεση επούλωση, άμεση επιστροφή στην εργασία και στις δραστηριότητες, μηδενική πιθανότητα υποτροπής και οριστική αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξετάζει όλες τις παραμέτρους μιας παθησης και με σωστή επεξήγηση στον ασθενή. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 500€ έως 1400€Με Εοπυυ 500€-1400€ + Νοσοκομείο. ΔΩΡΕΑΝ με ιδιωτική ατομική ή ομαδική ασφάλεια.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται αποκλειστικά με Laser σαν μέθοδος εκλογής. Η εγχείρηση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη στο χειρουργείο μέσω οπτικής ίνας Laser, είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά και μετά από 2-3 ώρες ο ασθενής βρίσκεται στο σπίτι του, σε πλήρη κινητικότητα και λειτουργία. Μετεγχειρητικά παρακολουθείται στο ιατρείο, μέχρι την πλήρη ίαση. Με Laser αντιμετωπίζονται επίσης και όλες οι παθήσεις του πρωκτού, όπως οι αιμορροΐδες, η ραγάδα, ο πολύποδας και το περιεδρικό συρίγγιο.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser ανώδυνα. 2 - 3 ώρες μετά την επέμβαση ο ασθενής επανέρχεται.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εμπειρος, προσηνης , τον συστηνω ανεπιφυλακτα."

περισσότερα

"Ο Γιατρός ήταν φιλικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συνεπής στο ραντεβού. Αμεση τηλεφωνική ανταπόκριση μετά το χειρουργείο για απορίες που είχα. .Συνιστώ τον συγκεκριμένο γιατρό ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχει εμπειρία και γνώση στο τομέα του. "

περισσότερα
 • Ακολουθείται παγκοσμίως εξελιγμένη ανώδυνη μέθοδος με χρήση Laser, και τεχνική με ενδοσκοπική μικρο-κάμερα για ριζικά αποτελέσματα στη κύστη κόκκυγος και των συριγγίων που προκαλεί. Η επέμβαση γίνεται σε σύγχρονες κλινικές και δε διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά ενώ πραγματοποιείται ημερήσια νοσηλεία στην κλινική.

  περισσότερα λιγότερα

"Εκπληκτικός άνθρωπος και πολυ αξιόλογος χειρούργος. Εκανε στον πατερα μου επεμβαση βουβωνοκήλης. Ολα πηγαν αριστα και ηταν παντα παρον σε οτι και αν χρειαστηκαμε. Το σημαντικότερο θεωρω εκτος της αριστης δουλειας ειναι οτι μας εξηγουσε τα πάντα και ελυνε καθε αποριας μας χωρίς να δυσανασχετεί. Το επαγγελμα του πατερα μου ειναι μηχανικος, σηκωνε βαρη ολη μερα και τωρα συνεχίζει και σηκωνει χωρις καμια ενοχληση ή φοβο αρα εγινε καλη δουλεια. "

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Ασκεί ορθά το λειτούργημα του ιατρού ,τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30-45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 500€ έως 1500€ανάλογα με την τεχνική, το νοσοκομείο και τη χρήση ασφαλιστικού φορέα. Η επέμβαση διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ακολουθείται η τεχνική SiLaC με χρήση Laser και η Τεχνική EPSiT με χρήση ενδοσκοπικής μικρο-κάμερας για την εξάχνωση και καταστροφή της κύστης κόκκυγος και των συριγγίων που προκαλεί, χωρίς μεγάλες τομές και εκτεταμένα τραύματα.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 35 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 900€η αμοιβή του χειρουργού. Η επέμβαση διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με χρήση Laser και γίνεται λαπαροσκοπική αφαίρεση της κύστης κόκκυγος.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός εμπνέει εμπιστοσύνη. .Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και η συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Laser και η χειρουργική τεχνική HAL - RAR με σύστημα υπερήχων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις του πρωκτού (αιμορροΐδες, κύστη κόκκυγος, κονδυλώματα, απόστημα/συρίγγιο πρωκτού, ραγάδα πρωκτού, καρκίνος πρωκτού), κήλες και πέτρες στη χολή.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική η επίσκεψη στο ιατρείο, επαγγλεματική αντιμετώπιση και διάγνωση συστήνεται ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία πριν από την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εξάγχωση κύστης κόκκυγος με χρήση Laser τελευταίας γενιάς (SiLaC). Εξάγχωση κύστη κόκκυγος με χρήση ενδοσκοπικής μικροκάμερας (EPSiT). Πάντα προηγείται συριγγογραφία με ειδικό σκιαγραφικό μέσο για έλεγχο όλων των πιθανών επικοινωνιών, καθώς σε περίπτωση που δεν εξαγχωθούν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Επί ενδείξεων κλασική ανοιχτή μέθοδος.

  περισσότερα λιγότερα

"Εκπληκτική γιατρός και άνθρωπος. Με σεβασμό, κατανόηση, θετική στάση, φιλική διάθεση. Με έκανε να νιώσω άνετα απο την πρωτη στιγμη και κατά την εξέταση. Αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο να με κατατοπίσει αναλυτικότατα κι εμπεριστατωμένα για το πρόβλημά μου, να με καθησυχάσει και να μου δώσει περαιτέρω συμβουλές για να εξασφαλίσω την υγεία μου. Ο χωρος φιλοξενος,ανετος και καθαρος."

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εμπειρος, ευγενικος, φιλικος, ανελυσε σε βαθος την περιπτωση μου. Εξαιρετικος!!"

περισσότερα
 • Κύστη κόκκυγος: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται θεραπεία της κύστης κόκκυγος με Laser στο ιατρείο και η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα
42

Γιατροί για Κύστη κόκκυγος

"Εξαιρετικός επιστήμονας,ευγενής με άψογη συμπεριφορά και αντιμετώπιση του προβλήματος!!"

περισσότερα

"Εξαίρετη ιατρός, με βοήθησε να νιώσω άνετα και μου εξήγησε εκτενώς τη κατάσταση μου λύνοντας μου απορίες και ερωτήματα , βοηθώντας με έτσι να αποβάλλω το αγχος μου. Πλήρως επεξηγηματικη όσον αφορά τη θεραπεία. Ευχάριστο περιβάλλον και επαγγελματική συμπεριφορά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Υ.Γ. Απο τις λιγες φορές όπου τα μέτρα απόστασης και υγιεινής τηρούνται σωστά. "

περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει