Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
5

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στην Κέρκυρα

"Θα πρότεινα τη συγκεκριμένη γιατρό εξαιτίας της επαγγελματικής της συμπεριφοράς και για τον τρόπο που έχει για αν νιώσει άνετα ο ασθενής."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Ζώτου Αικατερίνη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κέρκυρα. Κατέχει BSc Ψυχολογίας από το American College of Greece και MSc στην Εφαρμοσμένη Παιδική Ψυχολογία από το Kingston University του Λονδίνου. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας "Δρομοκαΐτειο'' και στη Μονάδα εφηβικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία". Ακόμη, διαθέτει επάρκεια χορήγησης των Τεστ Αθηνά (πρώιμη ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών) και ΕΔΕΠΠΕ (Ερωτηματολόγια Δια-προσωπικής και Ενδο-προσωπικής Προσαρμογής παιδιών και εφήβων) και είναι Marte - Meo Practitioner (τίτλος πιστοποίησης από την Marte-Meo International). Τέλος, η κ. Ζώτου είναι μέλος της British Psychological Society.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Συνεδρία (φοιτητική κάρτα ISIC), Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Συστήνεται ανεπιφύλακτα,εμπνέει εμπιστοσύνη "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Η επίσκεψη έχει διάρκεια 50'.
 • Η Σαγιά Πέγκυ είναι Κοινωνική Λειτουργός & Ψυχοθεραπεύτρια, αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πάτρας και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων στην Αθήνα. Από το 2012 έως το 2015 εργάστηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού ως υπεύθυνη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κέρκυρας και στη συνέχεια ίδρυσε τον χώρο συμβουλευτικής και οικογενειακής ψυχοθεραπείας "Ενσυναίσθηση", όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, οικογένειες και ομάδες, ενώ οργανώνει και συντονίζει βιωματικά εργαστήρια που αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις. Από το 2018 ως τις αρχές του 2021 εργάστηκε στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας ως υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "Η ΜΕΛΙΣΣΑ". Σήμερα συνεργάζεται με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως εξωτερικός συνεργάτης, για την εκπόνηση του προγράμματος "Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους".

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Παγιάτη Δώρα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon
 • Απλή συνεδρία: Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 50 λεπτά.
 • Η Παγιάτη Δώρα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κέρκυρα. Παράλληλα, είναι Ψυχολόγος στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ "Η ΜΕΛΙΣΣΑ" του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως ψυχοθεραπεύτρια σε διάφορα προγράμματα φορέων στη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα για την απεξάρτηση από εξαρτησιογόνων ουσιών και ατόμων με ψυχιατρικών διαταραχών. Έχοντας πάντα κατά νου την αξία της διερεύνησης της γνώσης και το ενδιαφέρον να προσεγγίσει παιδία και εφήβους παρακολούθησε το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και παράλληλα εκπαιδεύεται στη Συστημική Οικογενειακή θεραπεία στο Ψυχιατρικό Τμήμα Έφηβων & Νέων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Τέλος, έχει ειδικευτεί στη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, φοβίες, ψυχαναγκασμό, προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, εξαρτήσεις, συναισθηματικές διαταραχές, στην κατάχρηση ουσιών και στην ατομική ψυχοθεραπεία.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Θεραπεία οικογένειας, Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
 • Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ