Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
Εξασφάλισε ιατρικές βεβαιώσεις με €10
Εξασφάλισε ιατρικές βεβαιώσεις με €10
ΔΕΣ ΠΩΣ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
1

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής στο Αγρίνιο

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές Αγρίνιο

Ο Ψυχολόγος ασχολείται με τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς (ψυχικές & διανοητικές λειτουργίες) και ειδικά με την αντιμετώπιση και τη θεραπεία διαφόρων ψυχολογικών διαταραχών & προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή του ατόμου (άγχος, φοβίες, προβλήματα συμπεριφοράς, δυσκολίες στην επικοινωνία κ.α.)
Κλείσε ραντεβου εύκολα & γρήγορα με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή στο Αγρίνιο με ασφάλιση Ιδιωτικό ραντεβού.

Σχετικό άρθρο από το Doctoranytime Blog
Ποια είναι η ψυχολογία του κυνηγού;

“Το κυνήγι ως άλογη έκφραση συναισθημάτων”

Λίγο καιρό πριν λήξει επισήμως η κυνηγετική περίοδος θα είχε ενδιαφέρον να μελετήσουμε τα συναισθήματα ενός κυνηγού, την ψυχολογία του και ποια είναι αυτά τα γνωρίσματα που τον ελκύουν στα θηράματά του.

Αυτό που συνήθως οι κυνηγοί εκτιμούν στα θηράματά τους είναι η δύναμη, η ομορφιά, η τελειότητα της γούνας και των φτερών, η κοφτερή τους αντίληψη και ευφυΐα, οι γρήγορες και απρόβλεπτες κινήσεις, η εξυπνάδα, η σβελτάδα και το κουράγιο.

Σύμφωνα μ’ αυτά τα γνωρίσματα, το παιχνίδι του κυνηγιού γίνεται ελκυστικό σ’ αυτούς. Ο κοινός παρανομαστής των διαφορετικών αυτών γνωρισμάτων είναι το μαχητικό πνεύμα κι έτσι το παιχνίδι της μάχης γίνεται μια πραγματική πρόκληση γι’ αυτούς.

Ο κυνηγός απολαμβάνει την πρόκληση που του χαρίζει το παιχνίδι του κυνηγιού και μαγεύεται από τα εντυπωσιακά γνωρίσματά του.

Οι δημοφιλέστερες παθήσεις και υπηρεσίες

Βρες τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς για την πάθηση ή υπηρεσία που χρειάζεσαι
Δεν βρήκες τον γιατρό σου;
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει