Θα ταξιδέψω με λεωφορείο το ταξίδι είναι 4.30 ώρες είμαι αγχώδης και παθαίνω κρίση πανικού τι πρέπει να κάνω στο ταξίδι γιατί δεν μπορώ να το αντέξω
Οι κρίσεις πανικού είναι δυσάρεστες αλλά όχι επικίνδυνες. Πριν το ταξίδι αποφύγετε καφεΐνη και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Κατά τη διαδρομή ακούστε μουσική, κάντε αργές αναπνοές και θυμηθείτε ότι το άγχος κορυφώνεται και μετά υποχωρεί. Αν εχετε οδηγίες από τον ψυχολόγο σας, ακολουθήστε τες.
Κλινικός Ψυχολόγος | Θεσσαλονίκη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.