• Κατάθλιψη
  • Υποβλήθηκε 04/01/2023

Διαγνωστικα με κατάθλιψη εδώ και 10 χρόνια στην αρχή μου είχε δώσει μια ψυχίατρος ένα απλό χάπι για την κατάθλιψη ένιωσα καλά και το σταμάτησα από τότε με έχει ξανά πιάσει και άλλες φορές όχι κάθε χρόνο κάθε δύο χρόνια τώρα είχε να με πιάσει τρία χρόνια και ξανά επανήλθε,νιώθω κόπωση αδυναμία φοηθηστεμε μήπως πρέπει να αλλάξω αγωγή,τώρα περνά εφεξορ 150 το πρωί και εφεξορ 75 το βράδυ μια φίλη μου φαακοποιος μου είπε ότι είναι βαριά για μένα και να αλλάξω χάπι ότι δεν μου φτιάχνουν την διάθεση μου πρότεινε το cympalta...θα μου φτιάξει την διάθεση μου είπε να το αλλάξω τα περνώ χρόνια αυτά μήπως τα συνηθησεςο οργανισμούς μου? βοηθήστε με σας παρακαλώ

30 ειδικοί απάντησαν

  • γεια σου αγαπητέ, δεν είμαι γιατρός ή ψυχολόγος, η γνώμη μου είναι ότι τα χάπια είναι σαν hanzaplast, καλύπτουν το πρόβλημα προσωρινά αλλά δεν λύνουν τη βασική αιτία του προβλήματος, δεν σε θεραπεύουν. Το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από τραύμα και όταν θεραπεύσετε τη βασική αιτία, τότε ίσως δεν θα χρειάζεστε πλέον χάπια. Θεράπευσα τa τραύμα μου κάνοντας life coaching, συνδέοντας την ψυχή μου και αυτό που πραγματικά είμαι, κάνοντας διαλογισμό, αναπνοή breathwork και άλλες πνευματικές πρακτικές. Μπορούμε να συζητήσουμε αν θέλετε.

    Λέσση Ατζέλικα

    Life coach

    Παλαιό Φάληρο

  • Για τη φαρμακευτική αγωγή μπορείτε να μιλάτε μόνο νμε τον ψυχίατρό σας, όχι με ψυχολόγους!
    Όμως σίγουρα θα σας βοηθούσε ψυχοθεραπεία παράλληλα της αγωγής.

    Κωνσταντίνου Υβόνη (Απενεργοποιημένος λογαριασμός)

    Ψυχολόγος

    Λεμεσός

  • Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτή, ψυχολόγο ώστε να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες των συμπτωμάτων σας και να σας διδάξει τρόπους και εργαλεία αντιμετώπισης τους στο βάθος, πέρα από το κομμάτι της αγωγής.

    Λιάτη Μαρία

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Αμπελόκηποι

  • Καλησπέρα σας

    Η καλύτερη θεραπεία για την καταθλιψη είναι συνδυασμός αγωγής και ψυχοθεραπείας
    Η αγωγής εξισορροπεί βιοχημικά το συναίσθημα όσο την λαμβάνετε και η ψυχοθεραπεία έχει μακροχρόνια αποτελέσματα μιας που εστιάζει στο παρόν και σε ενεργοποίηση σας αναφορικά με όσα χρειαζεστε στο "τώρα" , εστιάζει σε βιώματα που μπορεί να επηρεάζουν και να μας "στοιχειώνουν" αλλά και μαθαίνει και εκπαιδεύει κάποιον να διαχειρίζεται και να ανγνωρίζει ποια είναι τα συμπτώματα της κατθλιψης.
    Η κατάθλιψη είναι μια κλινική κατάσταση δεν χαρακτηρίζει κάνεναν, είναι μια κατάσταση που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί για να
    ... Διάβασε περισσότερα

    Αθανασιάδου Τραϊάνα

    Ψυχολόγος

    Αμπελόκηποι

  • Η σωστή χρήση των φαρμάκων βάσει διάγνωσης και παρακολούθησης από ψυχίατρο, είναι από τα θεμελιώδη ζητήματα στην υπέρβαση της κατάθλιψης. Θα συνιστούσα να διατηρείτε τακτική επαφή με έναν συγκεκριμένο ψυχίατρο ο οποίος θα ορίζει τη φαρμακευτική σας αγωγή, ενώ παράλληλα κάνετε ψυχοθεραπεία και συγκεκριμένα Γνωσιακή Συμπεριφορική που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

    Μυλερός Γιάννης

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Μεταξουργείο

  • Ευχαριστώ για το μήνυμα σας. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή μόνο μέσα από συνταγή και εποπτεία ψυχιάτρου. Επομένως, συνιστώ να επισκεφθείτε ειδικούς ψυχικής υγείας για όσα σας απασχολούν (ψυχίατρο - ψυχολόγο)

    Αναγνωστάκος Γρηγόριος

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Κολωνάκι

  • Η καλύτερη λύση είναι η παρακολούθηση από ψυχίατρο ψυχολόγο και η αγωγή συνδυαστικά

    Σκαπέτης Ευάγγελος

    Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Τρίκαλα

  • Καλησπέρα σας, η οποιαδήποτε αλλαγή σε φάρμακο γίνεται σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό σας, οπότε είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον/την ψυχίατρό σας.

    Ευσταθίου Ευγενία

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Νέο Ψυχικό

  • Η ρύθμιση των συναισθημάτων που δημιουργούν δυσλειτουργίες στην διάθεση και συμπεριφορά γίνεται μόνο από ειδικούς ψυχικής υγείας. Μια συνδυαστική θεραπεία με σωστή φαρμακευτική αγωγή (που θα προτείνει η ψυχιατρική εκτίμηση), και παράλληλη ενδυνάμωση ψυχοθεραπείας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για την ενδυνάμωση της ψυχικής ανθεκτικότητα σας.

    Μερτζάνη Κυριακή - Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής "Κοχλίας" (Απενεργοποιημένος λογαριασμός)

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Ιλίσια

  • Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Καταρχήν μην ανησυχείται και όλα θα βρουν τον δρόμο τους εάν αντιμετωπίσετε ολιστικά το ζήτημα που σας απασχολεί. Αυτό που ενοώ είναι ότι αρμόδιος/α για την αγωγή είναι ο/η ψυχίατρος που σας παρακολουθεί και κανένας άλλος. Είναι σημαντικό να σας παρακολουθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά στις φάσεις που αλλάζει η διάθεσή σας. Επίσης, αφήνω για το τέλος την καθοριστική σημασία που έχει η ψυχοθεραπεία στην βελτίωση και στην ουσιαστική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σας σε βάθος χρόνου. Στο ερώτημα που υποβάλατε δεν διαφένεται εάν έχετε τέτοια εμπειρία, αλλά αυτό που έχω να σας προτείνω είναι εάν δεν έχετε κάπο... Διάβασε περισσότερα

    Λοράνδος Επαμεινώνδας

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπευτής

    Γλυφάδα

  • Ο κατάληλος ειδικός για να συζητήσετε μαζί του το ζήτημα της φαρμακευτικής αγωγής είναι ο ψυχιατρός σας.

    Λέκκου Ελένη Α.

    Ψυχολόγος

    Άνω Πατήσια

  • Θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού σε ψυχίατρο, να πάρει το ιστορικο σας και να σας κατευθύνει. Δεν είναι υπεύθυνη η φαρμακοποιός για τη φαρμακευτική αγωγή σας και δεν είναι καλό για την υγεία σας να ξεκινάτε και να σταματατε φαρμακευτική αγωγή μόνη σας. Μόνο ο ψυχίατρος που θα σας αναλάβει μπορεί να σας κατευθύνει σε αυτό.

    Γιούμπαση Ζέφη

    Ψυχολόγος

    Καλλιθέα

  • Για την φαρμακευτική αγωγή, υπεύθυνος είναι ο ψυχίατρος και μόνο. Αν νιώθετε ότι δεν σας καλύπτει η αγωγή, συζητήστε το μαζί του. Πάρτε και μια δεύτερη γνώμη. Η καλύτερη θεραπεία για την κατάθλιψη είναι ο συνδυασμός της αγωγής με την ψυχοθεραπεία. Θα μπορέσετε να βρείτε τις αιτίες και να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε και διαχειρίζεστε τα πράγματα.

    Αγωγιάτου Χριστίνα

    Ψυχολόγος

    Καλαμαριά

  • Γεια σας, χρειάζεται να επισκεφθείτε ψυχίατρο ο οποίος μπορεί να αξιολογήσει και να σας βοηθήσει με φαρμακευτική αγωγή. Είναι πολύ σημαντικό να μην παίρνουμε φάρμακα χωρίς τις οδηγίες και την παρακολούθηση θεράποντα ιατρού. Η φαρμακευτική αγωγή βοηθά τα έντονα συμπτώματα να υποχωρήσουν αλλά προτείνεται συνδυαστικά με τα φάρμακα να κάνουμε και συμβουλευτική/ψυχοθεραπεία ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε, κατανοήσουμε και νοηματοδοτήσουμε την εμπειρία μας.

    Παναγιωτακοπούλου Ελένη & Συνεργάτες

    Ψυχολόγος

    Νέα Σμύρνη

  • Όσον αφορά τη φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να συζητήσετε το πρόβλημα σας με τον ψυχίατρο που σας παρακολουθεί. Εάν δεν είστε ικανοποιημένη/νος θα πρέπει να να συμβουλευτείτε έναν άλλο ψυχίατρο που να ταιριάζει σε εσάς και να μπορεί να σας βοηθήσει. Επίσης, καλό είναι πέρα από τη φαρμακευτική αγωγή να κάνετε και ψυχοθεραπεία, καθώς θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την βαθύτερη αιτία του προβλήματος σας και να το αντιμετωπίσετε

    Ρανούτσου Γεωργία

    Ψυχολόγος

    Ηράκλειο Κρήτης

  • Γεια σας, για οποιαδήποτε αλλαγή σε χάπια επικοινωνείτε με τον γιατρό σας. αν δεν σας καλύπτει αλλάζετε γιατρό. δεν ακούτε κάποιον άλλο στο θέμα φαρμάκων. επίσης σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία.

    Συνετός Διονύσιος

    Ψυχολόγος

    Χαλάνδρι

  • Την φαρμακευτική αγωγή μπορεί να την δώσει ή να την αλλάξει μόνο ο ψυχίατρος , ούτε ο ψυχολογος ούτε ο φαρμακοποιός . Θα πρέπει να συζητήσετε με τον ψυχίατρο σας για το πως νιώθετε κι αυτός θα σας καθοδηγήσει. Επίσης, είναι σημαντικό παράλληλα με την φαρμακευτική αγωγή , να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία για να μπορέσετε να δείτε τα αιτία τις κατάθλιψης και να βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε .

    Παππά Χριστίνα

    Ψυχολόγος

    Ανάβυσσος

  • Καλημέρα σας και καλή χρονιά με πολλή υγεία.
    Υπάρχουν πολλά είδη αντικαταθλιπτικών φαρμάκων. Ο μηχανισμός λειτουργίας τους διαφέρει, άλλα όμως έχουν στόχο να επαναφέρουν την ισορροπία του συστήματος των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. Μόνο ο ψυχίατρος επιλεγεί το κατάλληλο φάρμακο για κάθε άτομο και όταν δεν διαπιστώσει βελτίωση, το αντικαθιστά με ένα άλλο.
    Επίσης και η ψυχοθεραπεία βοηθάει στη μείωση των ψυχολογικών συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Έρευνες έχουν δείξει ότι η γνωσιακή- συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Ο συνδυασμός της γνωσιακής -συμπεριφοριστικής θεραπείας με
    ... Διάβασε περισσότερα

    Πασάτ Λιλιάνα

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Γνωσιακή - Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια (CBH)

    Πεύκη

  • Καλησπέρα σας. Η θεραπεία της κατάθλιψης χρειάζεται κυρίως σταθερότητα. Τόσο σε φαρμακευτική αγωγή όσο και σε βασικές λειτουργείς (ύπνος, διατροφή, άσκηση) και σε δραστηριότητες. Η αυθαίρετη αλλαγή, δια κοπή και επανέναρξη της αγωγής, ανάλογα με τη διάθεση, μόνο κακό κάνει καθώς αποσταθεροποιεί την διάθεση. Μόνο ο ψυχίατρος μπορεί να δώσει αξιόπιστες συμβουλές περί φαρμακευτικής αγωγής. Και η ταξική επίσκεψη σε έναν ειναι απαραίτητη. Εάν ο ψυχίατρος σας δεν σας κάλυπτε για κάποιο λόγο μπορείτε να βρείτε έναν άλλο. Αλλά σε καμία περίπτωση μην βγάζετε συμπεράσματα για το ποια αγωγή σας ταιριάζει. Κανετε πειράματα στον οργανισμό σας και αυτό ειν... Διάβασε περισσότερα

    Κωστής Νίκος

    Ψυχοθεραπευτής

    Μαρούσι

  • Καλό θα ήταν για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη Φαρμάκου άστην θεραπεία σας να συμβουλευτείτε τον ψυχίατρο που σας έχει εξετάσει . Μόνο ο θεράπων ψυχίατρος είναι υπεύθυνος για την αγωγή σας και γνωρίζει τι χρειάζεστε και τι όχι . Συζητήστε μαζί του ότι σας απασχολεί.

    Κέντρο Ψυχοθεραπείας in-between

    Ψυχολόγος

    Πανόρμου

  • Για το θέμα της αγωγής χρειάζεστε οπωσδήποτε την γνώμη γιατρού, και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

    Παπαθανασοπούλου Έλενα

    Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

    Χολαργός

  • Γειά σας!
    Φοράς σωσίβιο, (= φάρμακα) επιπλέεις.
    Βγάζεις το σωσίβιο, βυθίζεσαι ...
    Πρέπει να μάθεις κολύμπι!!!
    (= Ψυχοθεραπεία)
    Η ψυχοθεραπεία (γνωσιακή - Συμπεριφοριστική) είναι η πιο αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία που γνωρίζουμε σήμερα!
    Τα φάρμακα έχουν την χρησιμότητά τους αλλα, δυστυχώς, στην καλλίτερη περίπτωση, μπορουν να δράσουν ως παυσίπονα!
    Μπορεί να μειώσουν για λίγο, τα συμπτώματα, αλλά δεν κάνουν τίποτα για τις αιτίες...
    Έχουν χρησιμότητα μόνο όταν χρησιμοποιούνται επικουρικά (βοηθητικά) και όχι σαν κυρία θεραπεία. Μοναδική εξαίρεση οι ψυχώσεις.(Σχιζοφρένεια, διπολική Διαταραχή, Μελαγχολία...
    ... Διάβασε περισσότερα

    Παπαθανασίου Δημήτριος

    Ψυχολόγος

    Αιγάλεω

  • Καλησπέρα σας και Καλή χρονιά,
    Θα σας πρότεινα να μην αλλάξετε καμία αγωγή εάν δεν συμβουλευτείτε τον ψυχίατρό σας. Μην συμβουλεύεστε κάποιον άλλον! Εάν πιστεύετε οτι η αγωγή που έχετε στην παρούσα φάση δεν σας ικανοποιεί, επικοινωνήστε το στον ψυχίατρό σας για να βρεθεί η καλύτερη αγωγή για εσάς.
    Εύχομαι ότι καλύτερο.

    Πολίτη Δανάη

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Κολωνάκι

  • Θα ήταν απαραίτητο να απευθυνθείτε σε κάποιο ψυχίατρο, είναι φαρμακευτική αγωγή και χρήζει παρακολούθησης από ψυχίατρο και όχι από κάποιον άλλο. Παρόλα αυτά έχετε δοκιμάσει να κάνετε συνδιαστικά και ψυχοθεραπεία με την αγωγή; Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος με καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και πιθανόν να καταφέρετε να είστε κάποια στιγμή και χωρίς αγωγή.

    Παππά - Κατσιάφα Αλεξάνδρα

    Ψυχολόγος

    Καλλιθέα

  • Καλησπέρα, καλο θα ήταν να ακολουθείτε την αγωγή που σας δίνει ο Ψυχιατρος σας και να συζητήσετε μαζι του τους προβληματισμούς σας σχετικά με την αγωγή που σας προτείνει ώστε να δείτε εναλλακτικές. Επίσης, θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία όπου συνδυαστικά με την Φ.Α. Θα δείτε σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων καθώς και την επίλυση διαστρέβλωμενων πεποιθήσεων και αντιλήψεων ώστε να μην «επιστρέφει» η κατάθλιψη .

    Καράμπελα Ηλιάνα (Απενεργοποιημένος λογαριασμός)

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

    Βριλήσσια

  • Καλησπέρα σας. Λυπάμαι πολύ για αυτό. Καθώς η φαρμακευτική αγωγή είναι αντικείμενο των ψυχιάτρων και όχι των ψυχολόγων, θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε άμεσα σε κάποιον έμπειρο ψυχίατρο, ώστε να σας ρυθμίσει τη φαρμακευτική σας αγωγή. Σε καμία περίπωση μην αρκείστε στη συμβουλή των φαρμακοποιών. Όσο καλή και να είναι η πρόθεσή τους, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τι είναι κατάλληλο για εσάς. Παράλληλα θεωρώ φρόνιμο να αρχίσετε να μιλάτε με κάποιον/α ψυχολόγο, ώστε να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν στη καθημερινότητά σας.

    Γουλανδρής Γιώργος

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Βούλα

  • Καλησπέρα σας και καλή χρονιά!!
    Επισκεφτείτε τον ψυχίατρό σας ή έναν νέο ψυχίατρο. Αυτός θα γνωματεύσει την αλλαγή ή την τροποποίηση της φαρμακολογίας. Μόνο έτσι θα βοηθηθείτε. Ακόμη και αν επισκεφτείτε περισσότερους γιατρούς του ενός, καταλήξτε σε έναν με τον οποίο θα συνεργαστείτε και θα τον εμπιστευτείτε.
    Με εκτίμηση

    Πράπας Ιωάννης

    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπευτής

    Γέρακας

  • Εφόσον αναφέρετε διάγνωση κατάθλιψης και συνεργασία με ψυχίατρο, η λήψη της αγωγής σας θα πρέπει να γίνεται πάντα και αποκλειστικά βάσει οδηγιών του θεράποντα γιατρού. Εάν αισθάνεσαι αμφιβολίες για την αγωγή που λαμβάνεται καλό είναι να το συζητήσετε με το ίδιο τον ψυχίατρο. Δεν συνίσταται να διακόπτετε/ τροποποιείτε την φαρμακευτική σας αγωγή μόνος/η σας. Καλό θα ήταν να συνεργαστείτε σταθερά με κάποιον ψυχίατρο με το οποίον να αισθάνεσθε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Η ταυτόχρονη παρακολούθηση από ψυχοθεραπευτή ενδεχομένως να σας βοηθήσει περισσότερο.

    Τζο Γρηγοριάδου, Ψυχολόγος, Msc

    Creating Narratives

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

    Εξάρχεια

  • Χρόνια σας πολλά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε ειναι να εμπιστευτείτε τον θεράποντα ψυχίατρο και να ακολουθήσετε πιστα την φαρμακευτική σας αγωγή. Καθε αλλαγή θα πρεπει να γινεται με την συμφωνη γνωμη του, αν κατι σας προβληματίσει. Ειναι ο μονος που μπορεί να σας δωσει τις κατάλληλες συμβουλές. Δεν ωφελεί να σταματατε αυθαίρετα την αγωγη σας και να παιρνετε συμβουλές απο μη ψυχιάτρους. Έτσι κι αλιως και το Cybalta θα πρεπει να σας το γράψει ψυχιατρος, ειναι καλο ομως να σας παρακολουθεί σε τακτική βαση. Στην περίπτωση σας ειναι βασικη προϋπόθεση, αν θα θελατε να κανετε επιπρόσθετα και ψυχοθεραπεία.

    Απότσος Παναγιώτης

    Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Kλινικός ΨυχοΣεξολόγος

    Κυψέλη

  • Γεια σας. Σας προτείνω να μην διακόπτετε την φαρμακευτική αγωγή αυτοβούλως. Θα πρέπει να έρθετε σε συμφωνία με τον θεράποντα ιατρό σας.

    Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

    Ψυχολόγος

    Αλεξανδρούπολη

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ρώτα τους ειδικούς μας

Βρες απαντήσεις στα θέματα υγείας που σε απασχολούν. Υπόβαλε την ερώτησή σου ανώνυμα και οι ειδικοί μας θα σε βοηθήσουν.

Υποβολή ερώτησης
Θα στείλουμε email εδώ όταν υπάρξει απάντηση
Λάβαμε την ερώτησή σου

Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.

Η ερώτηση δεν υποβλήθηκε

Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.

Οδηγίες υποβολής ερωτήσεων
  • Επιτρέπονται

    • Η αναλυτική περιγραφή του ιατρικού σου προβληματισμού

    • Οι σύντομες και εύστοχες ερωτήσεις, ώστε οι ειδικοί να μπορούν να απαντήσουν όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα

  • Δεν επιτρέπονται

    • Οι ονομαστικές αναφορές σε άτομα

    • Τα αιτήματα τιμών για υπηρεσίες

    • Η δημοσίευση προσβλητικού ή υβριστικού περιεχομένου

Πώς λειτουργεί;

Υποβάλεις την ερώτησή σου ανώνυμα

Ελέγχουμε την ερώτηση σου και την στέλνουμε σε ειδικούς του doctoranytime

Πώς λειτουργεί;

Ενημερώνεσαι για την ερώτησή σου

Αν καταχωρήσεις το email σου, θα σε ενημερώσουμε όταν ένας ειδικός απαντήσει στην ερώτησή σου

Πώς λειτουργεί;

Βλέπεις τις απαντήσεις

Όταν η ερώτησή σου λάβει μια απάντηση, θα την δημοσιεύσουμε στις σχετικές ενότητες του doctoranytime