Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
5

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στην Κοζάνη

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Χαριτοπούλου Ανδριάνα

Ψυχολόγος - Υπνοθεραπεύτρια
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Απλή συνεδρία
 • Η Χαριτοπούλου Ανδριάνα είναι Ψυχολόγος - Υπνοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Κοινωνικής - Κλινικής και Εξελικτικής - Σχολικής Ψυχολογίας. Έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση μέσω ψυχομετρικών εργαλείων (tests), στη βραχεία ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία, σε πρωτόκολλα τραυματοθεραπείας και στο Sandplay Therapy. Είναι κάτοχος διπλώματος ανώτερης πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση - Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, πιστοποιημένο από το General Hypnotherapy Standards Council. Έχει εργαστεί στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής για έφηβους και ενήλικες με νοητική καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κοζάνης και στο ιδιωτικό Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης - Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "Κιβωτός" στον Άργιλο Κοζάνης. Μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με το Δήμο Κοζάνης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, όπου απασχολείται ως Ψυχολόγος με ειδίκευση στην παιδοψυχολογία. Τέλος, η κ. Χαριτοπούλου είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

  Υπηρεσίες: Yπνοθεραπεία, Απλή συνεδρία, Ατομική Συνεδρία

  περισσότερα

"Έμεινα ικανοποιημένη με το πρώτο ραντεβού μας, αισθάνθηκα άνετα ώστε να πω το πρόβλημα μου και φυσικά θα την πρότεινα σε οικείο πρόσωπο. "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Σβώλη Χιονία Msc είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Τραυματοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Κοζάνη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με τίτλο "Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία" του Παιδαγωγικού τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιπρόσθετα, κατέχει δίπλωμα με τίτλο "Τραυματοθεραπεία με τη μέθοδο EMDR - Eye Movement Desensitization and Reprocessing (Απευαισθητοποίηση και Επαναπροσαρμογή μέσω οφθαλμικών κινήσεων)". Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά σε πανελλήνια και τοπικά συνέδρια και ημερίδες, ενώ ενημερώνεται για τις εξελίξεις της ειδικότητάς της. Με 11 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής εμπειρίας και διαρκούς τριβής με το αντικείμενο, η ψυχολόγος είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της και να τους καταστήσει ικανούς να διαχειριστούν δυσκολίες που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κρυσταλλίδου Ειρήνη

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία
 • Η Κρυσταλλίδου Ειρήνη είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κοζάνη. Αφού αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με υποτροφία από το 'Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, παρακολούθησε ετήσιο πρόγραμμα για την άνοια. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της στις Επιστήμες της Αγωγής, με κατεύθυνση τη Συμβουλευτική στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Επίσης, κατέχει Μεταπτυχιακό στη Δίγλωσση Ειδική Αγωγή. Έχει ασκήσει την πρακτική της στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Α.με.Α. “Ο ΣΩΤΗΡ” και, στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού της, στο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κοζάνης(Πρώην ΚΕ.Δ.Δ.Υ.). Επιπλέον, έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των γυναικών “Εργάνη” και στην Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης. Αξιοσημείωτη είναι διδακτική της εμπειρία ως διδάσκουσα στο παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Τέλος, σημαντική είναι η εθελοντική της προσφορά καθώς, μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνη σχεδιασμού του εθελοντικού, μη-κερδοσκοπικού προγράμματος θεραπείας με τη βοήθεια ζώων "ΠΑΙ.ΖΩ.", στην οποία είναι εξειδικευμένη.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Μια χαρά όλα! Την ευχαριστώ πολύ!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Βαμβακά Μαρίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κοζάνη. Διαθέτει πτυχίο ψυχοθεραπείας Gestalt και είναι Master Practitioner στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Είναι συνεργάτης της Hellas EAP και διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στη ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας - Θράκης και στα Φροντιστήρια "Βακάλη". Τέλος, είναι μέλος την Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων και workshops στην στην ψυχοθεραπεία Gestalt, τη Δραματοθεραπεία και άλλα.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Θεραπεία Ζεύγους

  περισσότερα
1

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στην Κοζάνη

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ