Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
4

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στην Καβάλα

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon
 • Απλή συνεδρία: Συμβουλευτική/Ψυχοθεραπεία
 • Η Ελευθεράκη Άννα είναι Ψυχολόγος και ζει και εργάζεται ιδιωτικά στην Καβάλα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και, στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc) στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο University of Derby. Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος σε Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες, αλλά και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου αναλαμβάνει συμβουλευτική γονέων και παιδιών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Συνεδρία μέσω skype, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψαροπούλου Στεριάνα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
 • Απλή συνεδρία: Περιλαμβάνει αξιολόγηση, ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική.
 • Η Ψαροπούλου Στεριάνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακές σπουδές Ειδικής Αγωγής, στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται ως Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός στην Καβάλα, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η εξειδίκευσή της στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, τη Συμβουλευτική και την Παιδοψυχολογία. Επιπλέον, η ψυχολόγος πραγματοποιεί συνεδρίες συμβουλευτικής σε μελλοντικούς και νέους γονείς, ώστε να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα εφόδια για την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του βρέφους. Θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου, αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, αξιοποιώντας την επιστημονική της αρτιότητα κι έχοντας ως σύμβουλο και απαράβατο όρο την αγάπη της για τον άνθρωπο.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Έλεγχος ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης βρεφικής ηλικίας

  περισσότερα
1

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας κοντά στην Καβάλα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: Κάθε ατομική συνεδρία διαρκεί 50-60 λεπτά.
 • Η Μητρούλη Μαρία "Ψύνθεσις" είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Χρυσούπολη. Είναι κάτοχος Bachelors of Science Ψυχολογίας και ολοκληρώνει την πτυχιακή της στο Master of Science στη συνθετική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο του Derby, ενώ παράλληλα έχει μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης. Επιπλέον, έχει ειδικευθεί, παρακολουθώντας μεταπτυχιακά σεμινάρια στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία και στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, ενώ αντίστοιχα έχει εξειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Προσέγγιση, Ψυχοεκπαίδευση παιδιών και εφήβων, στη θεραπεία μέσω της βοήθειας των ζώων, στη θεραπευτική ιππασία και την παιγνιοθεραπεία. Κατά την προϋπηρεσία της στο Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος και στο κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας «Ιπποστήριξη» ήταν υπεύθυνη των θεραπευτικών προγραμμάτων για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Σημαντική είναι επίσης και η εθελοντική της συμμετοχή σε διάφορους φορείς και προγράμματα θεραπείας και συμβουλευτικής. Τέλος, έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις ερευνών σε συνέδρια, είχε ρόλο εκπαιδεύτριας εθελοντών και εκπαιδευομένων στη θεραπευτική ιππασία και διοργανώνει σεμινάρια, ομάδες και ημερίδες εκπαιδευτικού περιεχομένου στην Αθήνα και στη Βόρεια Ελλάδα.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομική ψυχοθεραπεία, Ομαδική θεραπεία (group therapy), Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ