Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
5

Φυσικοθεραπευτές στην Κοζάνη

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας ΚΟΥΛΤΖΙΟΓΛΟΥ Σ. – ΜΑΔΙΚΑ Α. Ο.Ε βρίσκεται στην Κοζάνη. Υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι οι Κουλτζιόγλου Στέλιος και Μαδίκα Αργυρώ, οι οποίοι είναι απόφοιτοι του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας. Το φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το πρόγραμμα αποκατάστασης περιλαμβάνει ηλεκτροθεραπεία, κινησιοθεραπεία, ειδικές τεχνικές κινητοποίησης, θεραπευτική μάλαξη, τη μέθοδο McKenzie, PNF, BOBATH καθώς επίσης και κρουστικό υπέρηχο και λεμφική μάλαξη. Τέλος, αναλαμβάνονται και περιστατικά κατ’ οίκον.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • Η Τσιάμης Δημήτρης είναι Φυσικοθεραπευτής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Λαμίας ενώ έκανε την Πρακτική του στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης Μαμάτσειο. Εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής στο 1ο ΚΑΠΗ Κοζάνης, έχει παράσχει υπηρεσίες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες του ως Φυσικοθεραπευτής και στη Γενική Κλινική EUROMEDICA ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι κάτοχος βεβαίωσης παρακολούθησης πρώτου κύκλου διεθνούς σεμιναρίου Ιπποθεραπείας αναγνωρισμένο από την Ελληνική Εταιρεία Θεραπευτικής Ιππασίας, τον Φινλανδικό φορέα Association of Finnish Riding Therapists (SRT) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θεραπευτικής Ιππασίας (Federation of Horses in Education and Therapy International – HETI). Ο Φυσικοθεραπευτής ασχολείται έντονα με Αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων Νευρολογικές παθήσεις Ορθοπεδικές παθήσεις Αναπνευστικές παθήσεις Ρευματολογικές παθήσεις Καρδιολογικές παθήσεις Προεγχειρητική προετοιμασία ασθενούς και μετεγχειρητική αποκατάσταση καθώς και Ιπποθεραπεία

  Υπηρεσίες: Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
3

Φυσικοθεραπευτές κοντά στην Κοζάνη

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία
 • H Κωνσταντινίδου Ζωή είναι Φυσικοθεραπεύτρια και διατηρεί το Φυσικοθεραπευτικό της Κέντρο στην Πτολεμαϊδα. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες προσεγγίζοντας τον πόνο, στοχεύει στην ταχύτερη δυνατή επαναφορά του ασθενή στην φυσιολογική του σωματική κατάσταση. Παράλληλα με την πρακτική θεραπεία στο γραφείο, η φυσικοθεραπεύτρια φροντίζει ο ασθενής να γίνει ενεργός συμμετέχων στην αποκατάστασή σας και στη μελλοντική σωματική του υγεία. Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του γραφείου της, αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών αξιοποιώντας την επιστημονική της αρτιότητα και την πολυετή της πείρα, πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε ασθενούς.

  περισσότερα
6

Φυσικοθεραπευτές στην Κοζάνη

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ