Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Λαζαρίδου Μαρία

Ψυχολόγος Γαλάτσι

Δες τον χάρτη
  • Φιγαλείας 31, Γαλάτσι ΑΤΤΙΚΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ψυχολόγος
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Περιγραφή

" Οι άνθρωποι ταράζονται όχι από αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άποψή τους για αυτά που συμβαίνουν" Επίκτητος (Στωικός φιλόσοφος)

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Λαζαρίδου Μαρία

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • H Μαρία Λαζαρίδου MSc. είναι ψυχολόγος (αρ. άδειας ασκήσεως 3752) με ειδίκευση στην ψυχολογία της Υγείας και τη Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Αγγλία και την Αμερική. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με την εκπαίδευση της στην Αμερική στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία όπου μαθήτευσε δίπλα στον εμπνευστή της ψυχοθεραπευτικής αυτής μεθόδου τον Α.Beck. Η επιστέγαση της εκπαίδευση της στην γνωσιακή ψυχοθεραπεία ήρθε με την ολοκλήρωση του θεωρητικού και του κλινικού κύκλου εκπαίδευσης στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών- Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Διαθέτει κλινική εμπειρία στην Αγγλία. Έχει εργαστεί με παιδιά σε τρία διαφορετικά δημοτικά σχολεία στο Λονδίνο. Εργάστηκε σε υπηρεσία στήριξης ενηλίκων στο πένθος (Brent Bereavement Service). Ήταν μια από της ψυχολόγους του Δημοτικού Ιατρικού Κέντρου (Orchard’s Health Center) στο Ανατολικό Λονδίνο.
  • Στην Ελλάδα εργάστηκε ως σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού-συμβουλευτική ψυχολόγος στην εταιρεία ISON-Psychometrica και την ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Α.Ε. Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Pierce College) ανέλαβε την επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών του Λυκείου.
  • Σήμερα εργάζεται ιδιωτικά με παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Συνεργάζεται με το Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων ως εκπαιδεύτρια γονέων. Επίσης ασχολείται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό εφήβων και τον επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό ενηλίκων.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
  • Μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, μέλος του British Association Συμπεριφοριστικής και Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας (BABCP). Είναι επίσης μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Γνωσιακών Ψυχοθεραπευτών και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  • Έχει συμμετάσχει σε Πανευρωπαικά και Παννελήνια Συνέδρια, Συμπόσια και Σεμινάρια. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, μέλος του British Association Συμπεριφοριστικής και Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας (BABCP). Είναι επίσης μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Γνωσιακών Ψυχοθεραπευτών και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Λαζαρίδου Μαρία

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι