Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Γήτας Γεώργιος είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και Διδάκτορας του Πανεπιστήμιου Saarland της Γερμανίας. Ο ιατρός εξειδικεύτηκε σε κορυφαία νοσοκομεία της Γερμανίας, τα οποία παρείχαν όλο το φάσμα της Μαιευτικής, Περιγεννητικής, Γυναικολογίας και Ογκολογίας με Κέντρο Μαστού. Έλαβε μετά από εξετάσεις τον τίτλο του ειδικού Μαιευτήρα-Γυναικολόγου και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη Γυναικολογική Ογκολογία, Χειρουργική Μαστού, Ουρογυναικολογία, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική και έλαβε τις παραπάνω επίσημες εξειδικεύσεις, μετά από εξετάσεις, με βάση τα Γερμανικά και Πανευρωπαϊκά κριτήρια. Διεύθυνε και εξέλιξε το Ενδοσκοπικό Κέντρο, το Κέντρο Ενδομητρίωσης καθώς και το Ουρογυναικολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Lübeck, ένα από τα πιο ιστορικά Πανεπιστήμια στο χώρο της Γυναικολογίας. Επίσης διεύθυνε το Γυναικολογικό Τμήμα της πανεπιστημιακής κλινικής του Βερολίνου Charité Campus Mitte, του πιο ξακουστού πανεπιστημίου στην Ευρώπη με εξαιρετική φήμη στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Όλα αυτά στην ηλικία των 36 χρόνων, καθιστώντας τον ίσως το νεότερο ιατρό που φτάνει σε αυτό το επίπεδο πανευρωπαϊκά. Το έτος 2022 βραβεύτηκε το Charité ως το καλύτερο νοσοκομείο της Ευρώπης και το πέμπτο καλύτερο σε όλον τον κόσμο. Ο Ιατρός παραδίδει μαθήματα Ενδοσκόπησης και Ρομποτικής Χειρουργικής στο ‘School of Gynaecological Endoscopy’ του Πανεπιστήμιο του Kiel, του κέντρου που γέννησε την λαπαροσκοπική χειρουργική, με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση του σε συναδέλφους.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Χρυσοστόμου Σμύρνης 11β, Θεσσαλονίκη , Νομός Θεσσαλονίκης

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Ρομποτική Χειρουργική, Ενδοσκόπηση , Πανεπιστήμια Γερμανία (Charite Berlin, UKSH..), Germany (2012 - 2022)
 • Γυναικολογική Ογκολογία, Πανεπιστήμια Γερμανία (Charite Berlin, UKSH..), Γερμανία (2012 - 2022)
 • Ουρογυναικολογία , Πανεπιστήμια Γερμανία (Charite Berlin, UKSH..), Γερμανία (2012 - 2022)
 • Χειρουργική Μαστού, Πανεπιστήμια Γερμανία (Charite Berlin, UKSH..), Γερμανία (2012 - 2022)
 • Μαιευτική , Πανεπιστήμια Γερμανία (Charite Berlin, UKSH..), Γερμανία (2012 - 2022)
 • Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ, Ελλάδα (2004 - 2010)

Επαγγελματική εμπειρία

 • τ. Διευθύνων της Γυναικολογικής Κλινικής με Κέντρο Γυναικολογικής Ογκολογίας και Μαστού του Πανεπιστημίου Charite CCM, Βερολίνου, Charite Berlin (2021 - 2022)
 • τ. Διευθύνων του Γυναικολογικού Κέντρου Ενδοσκόπησης, Ουρογυναικολογίας και Ενδομητρίωσης του Πανεπιστημίου Lübeck, Γερμανίας, Lübeck Germany (2017 - 2020)
 • Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Saarland, Γερμανίας, Saarland University (2012 - 2017)
 • Αντιμετώπιση προχωρημένων κακοηθών παθήσεων (Καρκίνος Μαστού, Καρκίνος Ενδομητρίου, Καρκίνος Τραχήλου, Καρκίνος Ωοθηκών, Καρκίνος Κόλπου, Σαρκώματα) Προχωρημένη χειρουργική (εξεντερώσεις, ριζικές υστερεκτομές με διατήρηση των νευρικών πλεγμάτων-μέθοδος Nerve-Sparing, τραχηλεκτομή, πυελική και παρααορτική λεμφαδενεκτομή, ανίχνευση λεμφαδένα φρουρού με χρήση του πράσινου της ινδοκυανίνης (ICG), tumor-debulking σε καρκίνο των ωοθηκών με αφαίρεση της νόσου σε ένα παρασκεύασμα, θεραπεία της εν τω βάθει ενδομητρίωσης με παρασκευή των πυελικών νεύρων, διόρθωση της κυστεοκήλης ενδοσκοπικά χωρίς τομή στον κόλπο, χρήση ουρογυναικολογικών πλεγμάτων κτλ) Θεραπεία πολλαπλών και ευμεγεθών ινομυωμάτων της μήτρας (Λαπαροσκόπηση-Υστεροσκόπηση) Θεραπεία προχωρημένου σταδίου ενδομητρίωσης (Ενδοσκοπική-Ρομποτική Xειρουργική) Ρομποτική / Λαπαροσκοπική / Κολπική /Ανοιχτή υστερεκτομή (ανάλογα με την ένδειξη) Αντιμετώπιση καλοηθών παθήσεων (όγκοι των ωοθηκών, συγγενείς ανωμαλίες μήτρας, πολυκυστικές ωοθήκες, πολύποδες μήτρας κτλ.) Κολποσκόπηση στο ιατρείο, λήψη βιοψιών, θεραπεία δυσπλασίας τραχήλου Προληπτικός έλεγχος μαστού, υπέρηχος - λήψη βιοψιών, παθήσεις μαστού Χειρουργική μαστού με πλαστική αποκατάσταση Ουρογυναικολογία (ακράτεια, πρόπτωση πυελικών οργάνων κτλ. με χρήση συντηρητικών και προηγμένων χειρουργικών τεχνικών) Διερεύνηση υπογονιμότητας Παρακολούθηση κύησης υψηλού κινδύνου Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή Προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος, Τεστ Pap – υπερηχογραφία Χρήση όλων των Χειρουργικών Τεχνικών αναλόγως την πάθηση, την ηλικία και επιθυμία της ασθενούς (Ρομποτική χειρουργική, λαπαροσκόπηση, κολπική χειρουργική, ανοιχτή χειρουργική, επεμβατική υστεροσκόπηση), Πανεπιστήμια Γερμανίας (Charite Berlin, UKSH..) (2012 - 2022)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Γήτας Γεώργιος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Γήτας Γεώργιος?