Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Πόντας Χρήστος είναι Γαστρεντερολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα. Ο ιατρός διετέλεσε Senior Clinical Fellow στην Επείγουσα Παθολογία και Γενικη Ιατρική (Acute General Medicine) στο Royal Free Hospital Hampstead NHS Trust και Clinical Fellow στο Γαστεντερολογικό και Ενδοσκοπικό τμήμα του ίδιου Νοσοκομείου στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε Υποτροφία UEG (United European Gastroenterology) καθώς και Υποτροφία Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας. Επι του παρόντος, ο ιατρός διατελεί Επιμελητής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μητέρα.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία
 • Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου
 • Φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου
1 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Konstantinos P 17 Ιανουαρίου 2023
Konstantinos P Μέλος από 21 Δεκεμβρίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Αν και πήγα καθυστερημένα στο ραντεβού μου, ο γιατρός δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη ενόχληση. Πήγα στο ραντεβού μου με τα αρχικά μου συμπτώματα να έχουν υποχωρήσει, αλλά έχοντας φόβο και όντας έτοιμος να ακούσω τα χειρότερα. Ο κος. Πόντας, αφού μου πήρε το ιστορικό και κάνοντας ορισμένες (στοχευμένες) ερωτήσεις κατάφερε να προσδιορίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να διώξει τους φόβους και το άγχος μου σχετικά με αυτό που νόμιζα πως έχω. Μου πρόσφερε πολύτιμες συμβουλές και μου έδωσε μια θεραπεία που πιστεύω θα βοηθήσει.

Πρόσβαση

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Διδακτορική Διατριβή με τίτλο ‘’Ο ρόλος της λοίμωξης από τον ιό Epstain-Barr στην γαστρική καρκινογένεση’’, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, (2020 - Σήμερα)
 • Μεταπτυχιακό στην επεμβατική ενδοσκόπηση, Πανεπιστήμιο UMF, Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca, Romania (2020 - 2021)
 • Ετήσια Υποτροφία της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας για το έτος 2020, ως εκπαιδευόμενος στην προχωρημένη ERCP και ενδοσκόπηση στο Institutul Regional de Gastroenterologie - Hepatologie “Prof. Dr Octavian Fodor” Cluj-Napoca, Romania υπό την επιτήρηση του καθηγητή Dr Marcel Tantau., IRGH “Prof. Dr Octavian Fodor” Cluj-Napoca, Romania (2020 - 2021)
 • 1ο Ενδοσκοπικό Σχολείο (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας), Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρία (2019 - 2020)
 • 4ο εκπαιδευτικό σχολείο ΙΦΝΕ Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου, Ελληνική Ομάδα Μελέτης των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου ΕΟΜΙΦΝΕ (2019 - 2020)
 • Υποτροφία UEG - Visiting Fellow (UEG Grand Fellowship visiting Programme), Rikshospitalet University Hospital, Endoscopy Unit, Oslo, Norway, (2019 - 2019)
 • 11ο Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας, Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (2017 - 2018)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Επιμελητής Γαστρεντερολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο Μητέρα (2021 - Σήμερα)
 • Εκπαιδευόμενος στην προχωρημένη ERCP και ενδοσκόπηση - Υποτροφία Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, Institutul Regional de Gastroenterologie- Hepatologie, Cluj-Napoca, Ρουμανία (2020 - 2021)
 • Υποτροφία UEG (United European Gastroenterology)- Visiting Fellow at Rikshospitalet University Hospital, Endoscopy Unit, Oslo , Norway (UEG Grand Fellowship visiting Programme) υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Lars Aabakken. , Rikshospitalet University Hospital, Oslo , Norway , Endoscopy Unit (2019 - 2019)
 • Ειδικευόμενος Γαστρεντερολογίας, Γαστρεντερολογική κλινική, Γ.Ν.Α ‘’Ευαγγελισμός’’, Αθήνα (2015 - 2020)
 • Clinical Fellow στο Γαστεντερολογικό και Ενδοσκοπικό τμήμα, Royal Free Hospital Hampstead NHS Trust.London,UK. , Royal Free Hospital Hampstead NHS Trust, London, UK (2014 - 2015)
 • Senior Clinical Fellow στην Επείγουσα Παθολογία και Γενικη Ιατρική (Acute General Medicine) Royal Free Hospital Hampstead NHS Trust.London,UK, Royal Free Hospital Hampstead NHS Trust.London,UK, Acute General Medicine (2010 - 2014)
 • Ειδικευόμενος Παθολογίας, Ά Παθολογική κλινική, Γ.Ν.Ν Καρδίτσας (2008 - 2010)
 • Ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου, Π.Ι. Βολιμών Ζακύνθου, Γ.Ν.Ν Ζακύνθου (2005 - 2007)
 • Εκπαιδευτής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Μονάδες Εντατικής Θεραπείας’’ στην κατεύθυνση ‘’Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου", Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2018 - 2019)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Πόντας Χρήστος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Πόντας Χρήστος?