Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Δρ. Πούνης Γεώργιος BSc, MSc, PhD γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1985 και το 2008 αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Το 2010 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, οπότε και ξεκίνησε εντονότερα την ερευνητική του δραστηριότητα, για την διαπίστωση της σχέσης της Διατροφής με την Υγεία του Πληθυσμού. Αποτέλεσμα της έρευνας του ήταν το 2014 να ανακηρυχθεί Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ. Τα αμέσως επόμενα έτη συνέχισε την διεξαγωγή ερευνητικών έργων, ως μεταδιδάκτορας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Neuromed της Ιταλίας. Ήταν και η περίοδος που η ερευνα του για την Μεσογειακή Διατροφή και τα οφέλη της στην διαχείριση του σωματικού βάρους και των φλεγμονωδών νοσημάτων έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τα διεθνή μέσα παγκοσμίως. Συγκεκριμένα η εργασία του που έδειξε για πρώτη φορά στον κόσμο ότι η κατανάλωση ζυμαρικών στα πλαίσια μιας ισορροπημένης Μεσογειακής Διατροφής μπορεί να συμβάλλει στην διαχείριση του σωματικού βάρους αναμεταδόθηκε από ΜΜΕ στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. To έτος 2018 ολοκλήρωσε την συγγραφή του Επιστημονικού του Βιβλίου με τίτλο Analysis in Nutrition Research που εκδίδεται παγκοσμίως, από τον διεθνούς φήμης εκδοτικό οίκο Elsevier της Βοστώνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Είναι συνολικά συγγραφέας 35 πρωτότυπων ερευνητικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά με την μέθοδο των κριτων και άλλοι ερευνητές έχουν αναφερθεί σε εργασίες του 800 και πλεον φορές. Είναι και ο ίδιος κριτής ερευνητικών εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά όπως International Journal of Cancer, British Journal of Nutrition, and the International Journal of Food Science and Nutrition. Τα τελευταία έτη υπηρέτησε ως σύμβουλος Ελληνικής Βιομηχανίας τροφίμων και μέλος της επιτροπής Διατροφικής Πολιτικής του ΣΕΒΤ. Την περίοδο αυτή εξασκεί πρακτικά την Διαιτολογία και διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για ερευνητικά έργα και συμβουλευτικη εταιρειών στην ανάπτυξη υγιεινών διατροφικών επιλογών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Σακχαρώδης διαβήτης
 • Κλινική διαιτολογία
 • Παχυσαρκία & μεταβολισμός

Πρόσβαση

 • Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 39 (εντός εμπορικού κέντρου "Plaza"), Γλυφάδα , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • BSc, Διαιτολογίας - Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
 • MSc, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • PhD, Διδακτορικό, Πανεπιστήμιο Μάαστριχτ

Επαγγελματική εμπειρία

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ιδιωτικό γραφείο Eating Healthy, 2008 - ως σήμερα
 • Μεταδιδακτορικός Ερευνητής (επί πενταετία), Νοσοκομείο "Neuromed", Ιταλία
 • Σύμβουλος Ανάπτυξης Προϊόντων σε ελληνική βιομηχανία τροφίμων

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Δρ. Πούνης Γεώργιος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Δρ. Πούνης Γεώργιος?