Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Η άσκηση του βελονισμού από επαγγελματία ιατρό εξασφαλίζει την επιστημονική προσέγγιση της παθολογίας των ασθενών, της συνεκτίμησης όλων των παραγόντων κινδύνου και της υπεύθυνης εκτέλεσης των ιατρικών πράξεων. Η ψυχιατρική εξάλλου, αναγνωρίζει την ύπαρξη ψυχικών και κοινωνικών παραγόντων στη νόσο (βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο), εν παραλλήλω με την ολιστική προσέγγιση του βελονισμού, όπου η κατανόηση των ασθενών, η συναισθηματική τους κατάσταση και οι απόψεις τους συνυπάρχουν στο βίωμα της νόσου. Ο Κουφόπουλος Λεονάρδος μέσω της επιστημονικής γνώσης και της ενσυναίσθησης, ως Ψυχίατρος μπορεί να εντάξει αρμονικά τον βελονισμό ως συμπληρωματική θεραπεία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χρόνιο νευροπαθητικό πόνο (κεφαλαλγία, ημικρανία, οσφυοισχυαλγία, αυχεναλγία), στη διαχείριση άγχους και κρίσεων πανικού, δυσκολία συγκέντρωσης, στην κατάθλιψη και συνοδές εκδηλώσεις (ανορεξία ή υπερφαγία), στις διαταραχές ύπνου , στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, στη ναυτία και στα άτυπα άλγη, στις ψυχοσωματικές δερματοπάθειες (ψωρίαση, έκζεμα, λεύκη, αλωπεκία), στο άσθμα και στις αλλεργίες, στα μεταβολικά σύνδρομα και στον έλεγχο βάρους, στις διαταραχές κύκλου και στην υπογονιμότητα, στις ρευματικές και αυτοάνοσες νόσους, στη διακοπή καπνίσματος και άλλων ουσιοεξαρτήσεων.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ρούμελης 1 & Νεότητος, Νέο Ηράκλειο , Αττική
  Μετρό
  • 130m ΗΡΆΚΛΕΙΟ
  • 1,15km ΝΈΑ ΙΩΝΊΑ
  Λεωφορείο
  • 100m ΑΦΕΤΗΡΙΑ
  • 190m 7Η ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • 330m ΑΣΤΕΡΙΑ
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού Αθήνα, Εκπαιδεύση στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και τον Ιατρικό Βελονισμό (2007 - 2009)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Πρακτική στον Βελονισμό, Πρακτική στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού της Ακαδημίας Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (Πεκίνο), Κίνα (2012)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Ελληνικά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Κουφοπουλος Λεοναρδος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κουφόπουλος Λεονάρδος?