Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
3

εξειδικευμένοι γιατροί για Πονοκέφαλο

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου στο γραφείο της κας Καλαϊτζάκη. Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωση μου και με το ιστορικό μου, ήταν σαφέστατη στις οδηγίες της και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Επίσης, ήταν πολύ συνεπής αναφορικά με την ώρα του ραντεβού. "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος: 50 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Στο κόστος επίσκεψης περιλαμβάνεται λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται έγχυση αλλαντικής τοξίνης, έγχυση σφηνοϋπερώιου γαγγλίου, cefaly, ψηφιακός ηλεκτροεγκεφαλογράφος και ψηφιακός ηλεκτρομυογράφος. Ο ασθενής θα πρέπει να προσκομίσει προηγούμενες αιματολογικές ή απεικονιστικές εξετάσεις. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η ημικρανία, η κεφαλαλγία τάσης, η αθροιστική κεφαλαλγία, η κεφαλαλγία από αναλγητικά, το αυχενικό σύνδρομο, οι νευραλγίες, οι νευροπάθειες, η πολλαπλή σκλήρυνση, η επιληψία, το πάρκινσον, η άνοια, η ζάλη και τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

  περισσότερα λιγότερα

"Πάρα πολύ καλή!!!Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη..!!"

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά περίπτωση πραγματοποιείται έγχυση αλλαντικής τοξίνης. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η ημικρανία, η κεφαλαλγία τύπου τάσεως, η αθροιστική κεφαλαλγία και άλλες πρωτοπαθείς ή δευτεροπαθείς κεφαλαλγίες.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο γιατρός επέδειξε εξαιρετικό ιατρικό και ανθρώπινο ενδιαφέρον. Πήρε και σημείωσε με προσοχή και λεπτομέρεια το ιστορικό μου,ήταν πολύ επεξηγηματικός ως προς τη διάγνωση του προβλήματός μου και ως προς τις θεραπευτικές μεθόδους ,τις οποίες πρέπει να ακολουθήσω. Τον ευχαριστώ για το χρόνο που μου διέθεσε και την ανθρώπινη προσέγγισή του. "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά. Περιλαμβάνει εξέταση και λήψη πλήρους ιστορικού, συμπλήρωση ερωτηματολογίου και κλινικών κλιμάκων. Ο ασθενής να προσκομίσει τυχόν παλαιότερες εξετάσεις και φάρμακα που λαμβάνει.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Υπάρχει η δυνατότητα έγχυσης βοτουλινικης τοξίνης για την αντιμετώπιση της ημικρανίας, της κεφαλαλγίας τάσεως, της αθροιστικής κεφαλαλγίας, των πρωτοπαθών και δευτεροπαθών κεφαλαλγιών, της κεφαλαλγίας από κατάχρηση αναλγητικών (δυνατότητα νοσηλείας), της χρόνιας ημικρανίας (δυνατότητα Botox). Εκτιμώμενο κόστος θεραπείας: 120€ - 150€

  περισσότερα λιγότερα
56

Γιατροί για Πονοκέφαλο

"Έδειξε πολύ ενδιαφέρον και μας καθοδήγησε εξαιρετικά. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα

"Εξαιρετικός γιατρός! ευχαριστούμε πολύ"

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας: Περιλαμβάνεται στο κόστος επίσκεψης.

"Μελετησε αναλυτικα την περιπτωση μου. Ειναι πολυ καλη γιατρος. Την συστηνω ανεπιφυλακτα"

περισσότερα

"Ασχολήθηκε σχεδόν μια ώρα με το πρόβλημα της μητέρας μου με υπομονή "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"The Doctor was very helpful and easy to speak with. I would definelty recommend her."

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Πάρα πολύ καλός γιατρός κ έμπειρος μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη αμέσως κ ότι μου είπε ισχύει."

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"10'''''. Του ζήτησα να με περιμένει μισή ώρα και με περίμενε! Κατανόηση, εμπειρία, εξυπηρέτηση!"

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Πολυ αμεση, προσηνης και αναλυτικη επιστημονας! Τα βαλαμε ολα σε σειρα και ξερουμε πως να κινηθουμε για την βελτιωση της καταστασης της υγειας της μητερας μου! "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Ιδιαίτερα εξυπηρετικός και καταρτισμένος. Αντιμετωπίζει ψύχραιμα τις καταστάσεις και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας."

περισσότερα

"Excellent doctor. Professional approach to my medical issue but also very human to discuss and listen several health conserns. I'm very satisfied from the visit and the medical advices that I received"

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Ακρίβεια στην ώρα του ραντεβου. Μεθοδικότητα από το μέρος του ιατρού. Γνώστης του αντικειμένου μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Γενικά ένας άριστος επιστήμονας με εμπειρία στο αντικείμενο του. "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

" ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΝΩΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ"

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Ο ιατρός κ. Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός επιστήμων και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Ήταν απολύτως συνεπής στο ραντεβού του. Εξέτασε σχολαστικά την κατάκοιτη μητέρα μου και επέδειξε μεγάλη προθυμία και υπομονή στην επίλυση κάθε μας απορίας. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Εξαιρετικός επιστήμων και εξαιρετικός άνθρωπος. Ευγενικός, εγκάρδιος, προσέγγισε την περίπτωση μου ιδανικά. Φεύγω από το ραντεβού με τις καλύτερες εντυπώσεις. "

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Με απλά λόγια .Επιστήμονας με εμπειρία με ανθρωπιά και σεβασμό Εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή .Ο γιατρός που θέλει κάθε ασθενής."

περισσότερα
 • Πονοκέφαλος

"Όπως θέλουμε από τον γιατρό να μας δώσει με την εμπειρία και τις επιστημονικές γνώσεις εγώ αισθάνθηκα ότι ενδιαφέρθηκε κατά πολύ περισσότερο από την υποχρέωση που είχε. "

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει