Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Harmonylife - Πήλιου Χρύσα & Συνεργάτες Harmonylife - Πήλιου Χρύσα & Συνεργάτες 9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Harmonylife - Πήλιου Χρύσα & Συνεργάτες

Βελονιστής Άλιμος

Αριθμός αδείας: 1218

 • auto-confirmation icon Όποια ώρα και να κλείσεις το ραντεβού σου θα επιβεβαιωθεί άμεσα
 • real-hours icon Πραγματική διαθεσιμότητα για ραντεβού
 • Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Το Harmonylife - Πήλιου Χρύσα & Συνεργάτες είναι ένα ολιστικό κέντρο ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας. Το οποίο παρέχει υπηρεσίες από τον κλάδο της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και της ιατρικής με συμπληρωματικές θεραπείες! Οι θεραπείες δρουν εξατομικευμένα για κάθε ασθενή. Βρίσκουν αυτό που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά. Προσφέρουν ένα σύνολο ολιστικών θεραπειών, οι οποίες δύναται να πραγματοποιηθούν σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία. Συνδυάζοντας τη συνθετική προσέγγιση, με πιο σύγχρονες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, έχουν αναπτύξει έναν καινοτόμο ολιστικό τρόπο προσέγγισης που δίνει λύση εξατομικευμένα στον κάθε ασθενή, για να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά, πολλαπλά προβλήματα υγείας όπως, άγχος, πίεση, κατάθλιψη, ψυχοσωματικές ασθένειες, διακοπή καπνίσματος, αδυνάτισμα, αυτοάνοσα νοσήματα, κρίσεις πανικού, διαταραχές ύπνου, κεφαλαγία - ημικρανία, ψυχοσωματικά. Βρίσκουν τι ταιριάζει στον καθένα καλύτερα, ώστε να έχει μόνιμα αποτελέσματα. Είναι μία καινοτόμα μέθοδος, που οδηγεί στην πραγματική αιτία της πάθησης, στη συνέχεια επιλέγουν τις κατάλληλες θεραπευτικές τεχνικές, που δρουν σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, πνευματικό, ψυχικό) με σκοπό μια αποτελεσματική και ριζική θεραπεία. Κάποιες από τις μεθόδους θεραπείας είναι η ψυχοθεραπεία, ο διαλογισμός, το coaching, ο βελονισμός, ο ηλεκτροβελονισμός, η ρεφλεξολογία, η μοξοθεραπεία, η διατροφή, η αρωματοθεραπεία, η βοτανοθεραπεία και άλλες παραδοσιακές και σύγχρονες μεθόδους θεραπείας. Όλες οι θεραπείες γίνονται συνδυαστικά ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Στόχος τους είναι η εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου. Η εξατομικευμένη εικόνα του κάθε οργανισμού, αποτελεί τον πιο σημαντικό οδηγό. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος είναι ένας ολιστικός και εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης που οδηγεί σε μεταμορφωτική αλλαγή και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Στο κέντρο υπάρχουν ένα σύνολο συνεργατών όπως διατροφολόγοι, coaches, ψυχοθεραπευτές, βελονιστές κ.α., ώστε να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανθρώπινες, έχοντας ως πρώτο μέλημα μας την δική σας υγεία και ευεξία.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 2 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 2 ασθενείς
10
 • Όλες (2)
 • Θετικές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Φλωρεντία Ρ 03 Μαΐου 2022
Φλωρεντία Ρ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Υπέφερα για χρόνια από κρίσεις πανικού. Απίστευτη προσέγγιση θεραπείας. Έκανα βελονισμό σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία, διαλογισμό, ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία και ανακουφίστηκα άμεσα. Χρύσα είσαι εξαιρετική και η ομάδα σου επίσης. Μπράβο σου για όλο αυτό που έχεις δημιουργήσει.
10.0
Αντρεας Λ 03 Μαΐου 2022
Αντρεας Λ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Πραγματοποίησα συνεδρίες βελονισμού σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες στο Harmonylifeέ προκειμένου να απαλλαγώ από τις ημικρανίες. Με βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και είχα αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Πρόσβαση

 • Λεωφόρος Ιωνίας 22, Άλιμος , Αττική
  Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Πειραϊκό Ινστιτούτο Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας - ΕΨΥΘΕ, Δραπετσώνα, (2015 - 2019)
 • Higher National Diploma - HND στη Ψυχολογία, Σχόλη Ανθρωπιστικών Σπουδών, University of Wales, (2010 - 2012)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, ιδιωτικό γραφείο "Harmonylife", (2018 - σήμερα)

Μέλος συλλόγων

 • Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Harmonylife - Πήλιου Χρύσα & Συνεργάτες έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Harmonylife - Πήλιου Χρύσα & Συνεργάτες?