Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία είναι ψυχολόγος και διατηρεί το γραφείο ΝΟΗΣΙΣ - ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, στην Αλεξανδρούπολη ενώ δέχεται περιστατικά και στο γραφείο της στο Διδυμότειχο. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Sheffield και έχει μετεκπαιδευτεί στη νευροανάδραση και στη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Η νευροανάδραση στην οποία ειδικεύεται αποτελεί μέθοδο πολύ αποτελεσματική στα ψυχοσωματικά, στις ημικρανίες, στο άγχος, στις μαθησιακές δυσκολίες, στη διάσπαση προσοχής κ.ά. Ψυχοθεραπευτικά, εφαρμόζει τη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, η οποία είναι δομημένη και επικεντρωμένη στο παρόν, σύντομης διάρκειας και με άμεσα αποτελέσματα. Επίσης, εξειδικεύεται στο EMDR, θεραπεία πολύ αποδοτική στην επεξεργασία στρεσσογόνων ή τραυματικών βιωμάτων, στο πένθος, στις φοβίες, στις κρίσεις πανικού και αγχώδεις διαταραχές, στην κατάθλιψη, αλλά και σε περιπτώσεις χρόνιου πόνου. Έχει, ακόμη, εκπαιδευτεί στη γνωστική αποκατάσταση - νοητική ενδυνάμωση παιδιών και ενηλίκων και στην αξιολόγηση και παρέμβαση δυσκολιών μάθησης (χορήγηση του Αθηνά Τεστ) και ΔΕΠ-Υ. Είναι γνώστρια της ελληνικής νοηματικής γλώσσας και έχει ολοκληρώσει προγράμματα εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών παιδιά και ενήλικες με κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ψυχικά τραύματα, χρόνιους πόνους, ψυχοσωματικά, διατροφικές διαταραχές, φοβίες, εκρήξεις θυμού, έλλειψη αυτοπεποίθησης, αγχώδεις διαταραχές, πένθος, bullying. Αναλαμβάνει ατομικά και ομαδικά προγράμματα συμβουλευτικής γονέων, γάμου και σχέσεων. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για online υποστήριξη με συνεδρίες μέσω Skype

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Λεωφορείο
  • 238m ALEKSANDROPOLIS
  • 285m PORT OF ALEXANDROUPOLIS
  Parking
  • 128m ALEXPARKING
  • 136m EL. VENIZELOU 40 GARAGE
  • 319m MEG. ALEXANDROU 1 PARKING
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο του Sheffield
 • Μετεκπαίδευση, Νευροανάδραση και Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, Ιδιωτικό γραφείο ΝΟΗΣΙΣ - ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Αλεξανδρούπολη

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Κρίση πανικού

  εδώ και χρονια πάσχω από κρίσης πανικού δωκιμασα αρκετές φαρμακευτικές μεθόδους σε αρκετούς ψυχιάτρους και στο τέλος δεν βρήκα τη λύση

  • Γεια σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι κρίσεις πανικού μπορούν να ξεπεραστούν και με ψυχοθεραπείες, χωρίς δηλαδή φαρμακευτική αγωγή.

   Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

   Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

 • Εθισμός

  Υπάρχει τρόπος να μπω σε ένα νοσοκομείο και να κόψω της βενζοδιαζεπίνες συγκεκριμένα το Hipnoseton χωρίς το στερητικό σύνδρομο να είναι ανώδυνο.Γιατι πάω στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και περνώ είδη το χάπι βουπερνοφινη όπου είναι 10 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη.Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Το στερητικό είναι αυτό που με τρομάζει μετά από εμπειρία σε νοσοκομείο πριν χρόνια για να κόψω την ηρωίνη.

  • Γεια σας. Θα σας συμβούλευα να επισκεφτείτε κάποιον ψυχίατρο.

   Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

   Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

 • Κατάθλιψη

  Έχω κάποια ήπια συμπτώματα κατάθλιψης κ βρισκόμαστε οικογενειακά σε δυσκολη φάση πενθους Δυστυχώς μετά την απώλεια του μπαμπά μου συμπεριφέρονται σπίτι σα να είμαι παιδι ενώ είμαι γυναίκα 38 στα 39 είναι ανυπόφορο Μου δείχνουν ότι είμαι βάρος Θεωρουν ότι δε πρέπει να εκφράζω άποψη ειδικά σε social media για σημαντικά θέματα Η ανεργία με έχει καταστήσει ευάλωτη Θεωρώ ότι η αγάπη τους είναι τοξική κ με βλάπτει όπως εκφράζεται Θέλουν να επιλέξουν αυτοί ειδικό για να προσαρμοστω στους κανόνες Δεν ξέρω τι να κάνω Αυτή η κατάσταση με πνιγει κ απομονώνει Δεν θέλουν να ακουν την γνώμη μου αλλά ζητούν να την λέω Δεν αντέχω στην πιεση κ τις φωνές ουτε να μου λένε στα μουτρα ότι δε θα κάνω τίποτα στην ζωή μου σε αντίθεση με τον αδερφό μου Έχετε κάποια λυση;

  • Γεια σας. Καλό θα ήταν να επισκεφτείτε κάποιον ή κάποια συνάδελφο ψυχολόγο προκειμένου να καταφέρετε να διαχειριστείτε τις δυσκολίες που περνάτε.

   Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

   Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Φωτογραφίες και βίντεο περιστατικών

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία?