Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Κόλλια Μαρία είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Γκύζη, κοντά στο πάρκο της Ευελπίδων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Ψυχολογία από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ψυχοθεραπευτικά έχοντας εκπαιδευτεί στην Μη – Κατευθυντική Παρεμβατική (Non – Directive Intervention, NDI) ή επικεντρωμένη στην επιθυμία, μέθοδο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής του Michel Lobrot (προσωποκεντρική μέθοδος ψυχοθεραπείας). Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου της NDI (Non – Directive Intervention, NDI, μεθόδου ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Ευρωπαϊκής αντίστοιχα. Παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο συνεργάζεται με κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά και γονείς. Φροντίζει συνεχώς για την προσωπική της δια βίου μάθηση μέσω θεωρητικής και βιωματικής εκπαίδευσης και εποπτείας, παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων. Παρέχει υποστήριξη σε ζητήματα διαχείρισης άγχους, χαμηλής αυτοπεποιθησης, προβλήματα που προκύπτουν στις διαπροσωπικές σχέσεις, διαταραχές που προκαλούνται από το στρες, διαταραχές διάθεσης, κατάθλιψης, ψυχοσωματικές καταστάσεις, ζητήματα αυτοεκτίμησης και έλλειψης στόχου ζωής. Επίσης, ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Απο την προσωπική και επαγγελματική της εμπειρία η ψυχοθεραπεία αποτελεί μια συνάντηση με τον εαυτό και δίνει την δυνατότητα στο ατομο να ελευθερωθεί μέσω της έκφρασης και του θετικού βιώματος ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τη φυσιολογική του ανάπτυξη και ωρίμανση, να αποσύρει τα εμπόδια, ώστε να συνεχίσει τη ζωή του προς τα εμπρός. Κάθε άτομο αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση με μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερες ανάγκες. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το κοινωνικό ιατρείο- φαρμακείο Αθηνών Κ.Ι.Υ.Α., το τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία, τη συμβουλευτική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 11525, της ένωσης "Μαζί για το παιδί, τους Συμβούλους Χωρίς Σύνορα και το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 2 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 2 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (2)
 • Θετικές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Iro P 02 Φεβρουαρίου 2023
Iro P Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Με τη Μαρία κάνουμε συνδρίες σχεδόν 4 χρόνια. Με βοήθησε πάρα πολύ σε δύσκολες στιγμές (δεν ξέρω τι να κάνω, κατάθλιψη). Μέσα από τις συνεδρίες ανακάλυψα καλύτερα τον εαυτό μου, πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου και έδιωξα αυτά που με κάνουν δυστυχισμένη. Οι συνεδρίες μας ήταν κατά 90% ονλάιν (βρίσκομαι στο εξωτερικό) αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να μου δείξει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για μένα και να με βοηθήσει. Την ευχαριστώ για όλα και το ξέρει :)
10.0
Σοφία Λ 02 Φεβρουαρίου 2023
Σοφία Λ Μέλος από 03 Απριλίου 2019 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Πολύ θετική εντύπωση από την πρώτη συνεδρία, εξαιρετικά προσιτή και φιλική, αλλά και με ξεκάθαρα όρια σε όλα. Αυτό που μου έκανε απρόσμενα καλή αίσθηση ως αντιμετώπιση από μία ειδικό ήταν ο σεβασμός με τον οποίο δέχτηκε και προσέγγισε και εμένα ως άνθρωπο και τα προβλήματα ή προβληματισμούς μου. Την ευχαριστώ πολύ, με έκανε από την αρχή να τη δω ως εν δυνάμει συνοδοιπόρο στην προσωπική μου εξέλιξη απέναντι στις όποιες δυσκολίες.

Πρόσβαση

 • Κων/νου Παπαρρηγόπουλου 45, Γκύζη , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Μεταπτυχιακό, Ψυχολογία, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Επαγγελματική εμπειρία

 • [{"Id":"3cf9571e-41f5-4229-97f0-52e166146912","Type":0,"Keys":{"Title":"ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ","Place":"ΙΔΙΩΤΙΚΑ","Location":"ΕΛΛΑΔΑ","StartYear":"2009","EndYear":"2022"}}]
 • Συνεργάζεται με κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά και γονείς
 • Έχει συνεργαστεί με το κοινωνικό ιατρείο- φαρμακείο Αθηνών Κ.Ι.Υ.Α., το τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία, τη συμβουλευτική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 11525, της ένωσης "Μαζί για το παιδί, τους Συμβούλους Χωρίς Σύνορα και το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Μέλος συλλόγων

 • Ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου της NDI
 • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Ευρωπαϊκής
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Κόλλια Μαρία έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κόλλια Μαρία?