Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Περιγραφή

Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα άγχους, πένθους, κατάθλιψης, φοβίας, πανικού, ανορεξίας, βουλιμίας, εξάρτησης, μοναξιάς, σχέσεων, κοινωνικά, οικογενειακά, μαθησιακά, συναισθηματικά, σεξουαλικά, ψυχοσωματικά, κτλ…

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

Ενημερωτικά Βίντεο

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συμβουλευτική/Ψυχοθεραπεία ατομική/ομαδική παιδιών, εφήβων, ενηλήκων, οικογένειας.

Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης.
Πρόγραμμα στήριξης οικογένειας (Σχολές γονέων, ατομική στήριξη γονέων, συμβουλευτική ζεύγους, ατομική συμβουλευτική παιδιού, ομάδες παιδιών-εφήβων).
Play Therapy.
On line ραντεβού.

2

Βιογραφικό - Μπλίτσας Βασίλειος

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Σπούδασε Ψυχολογία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου PARIS 8 (1992-95) και εξειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία (1995-96).
 • Από το 1997 έως το 2000 φοίτησε στη σχολή Ψυχολογίας του Κέντρου Ανθρωπιστικών Σπουδών και Ερευνών (ΚΑΣΕ) όπου εξειδικεύτηκε στα ψυχομετρικά τεστ (τεστ νοημοσύνης και προβολικά τεστ), και την περίοδο 2000-2001 εκπαιδεύθηκε στο London school of Counselling and psychotherapy (παράρτημα Αθήνας) στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό Προσωποκεντρικής, Ψυχοδυναμικής και Γνωστικής-Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας.
 • Επιπλέον, από το 2001 έως το 2006 εκπαιδεύθηκε στο Κέντρο εκπαίδευσης Προσωποκενρικής Προσέγγισης στις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα, το διάστημα 2003-2006, παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και την Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου του Strathclyde της Σκωτίας (Ηνωμένο Βασίλειο). Σήμερα είναι ειδικός συνεργάτης του εν λόγω κέντρου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Από το 1998 έως το 2000 συνεργάστηκε με το Δρομοκαΐτειο Θεραπευτήριο, ενώ από το 1999 εργάζεται ως ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής παρακολουθώντας ατομικά πελάτες και ομάδες.
 • Διετέλεσε υπεύθυνος διάφορων ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Ελλάδα όπως το πρόγραμμα "Περιπλανώμενοι Νέοι στους Σταθμούς των Τρένων", το οποίο πραγματοποιήθηκε σε 7 ευρωπαϊκές χώρες με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και το πρόγραμμα "Ρομ της Ευρώπης" κατά τη διάρκεια του οποίου συνεργάστηκε με τον κεντρικό υπεύθυνο της οργάνωσης μελετώντας την κοινότητα των αθιγγάνων του Ασπρόπυργου.
 • Το 2006 ήταν συνιδρυτής του «Εργαστηρίου Ψυχοκοινωνικών Μελετών" το οποίο έχει πολυσχιδή δραστηριότητα. Σκοπός του είναι να προάγει την έρευνα και την εκπαίδευση στο χώρο της συμβουλευτικής, της ψυχοθεραπείας, της ψυχοδιαγνωστικής και της προσωπικής ανάπτυξης μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων, βιωματικών εργαστηρίων και διαλέξεων καθώς και της εκπόνησης ερευνών και μελετών.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Από το 1998 έως το 2001 υπήρξε ενεργό μέλος των "Γιατρών του Κόσμου".
 • Είναι μέλος πολλών επαγγελματικών και πολιτιστικών συλλόγων.
 • Επίσης, είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σουφλιωτών στην Αθήνα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Αγγλικά
 • Γαλλικά

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Μπλίτσας Βασίλειος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι