Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
3

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας στην Αλεξανδρούπολη

 • Απλή συνεδρία
 • Ο Στεφανακούδης Απόστολος είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα ερωτικών σχέσεων, σεξουαλικής υγείας και σεξουαλικής ταυτότητας. Εκπαιδεύτηκε σε διάφορα μοντέλα ψυχοθεραπείας (τραυματοθεραπεία, γνωσιακή - συμπεριφορική προσέγγιση, συστημική, προσωποκεντρική) και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων που αφορούν τόσο την ψυχολογία όσο και την προσωπική ανάπτυξη. Στο γραφείο του βοηθάει τους ανθρώπους να διαχειριστούν τις διάφορες προκλήσεις και δοκιμασίες που τους ταλαιπωρούν, να δημιουργήσουν μαζί τη νέα επιτυχημένη ιστορία σας με στόχο να έχουν μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή.

  περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Γεωργακοπούλου Νάγια είναι Ψυχολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας απο το Αριστετέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος Κάτοχος Pg Diploma στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Σκωτίας. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών με την ανθρωπιστική προσέγγιση, εστιάζοντας δηλαδή στον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής του και όχι στην επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος. Απώτερος σκοπός της να αναπτυχθεί το άτομο έτσι που να μπορεί το ίδιο να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Η ψυχολόγος αναλαμβάνει τη διεξαγωγή ατομικής και οικογενειακής ψυχοθεραπείας ενώ πραγματοποιεί και συμβουλευτική γονέων και ζευγαριών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση του ραντεβού

 • Απλή συνεδρία
 • Η Νόησις - Τσορμπατζούδη Αναστασία είναι ψυχολόγος και διατηρεί το γραφείο ΝΟΗΣΙΣ - ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, στην Αλεξανδρούπολη ενώ δέχεται περιστατικά και στο γραφείο της στο Διδυμότειχο. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Sheffield και έχει μετεκπαιδευτεί στη νευροανάδραση και στη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Η νευροανάδραση στην οποία ειδικεύεται αποτελεί μέθοδο πολύ αποτελεσματική στα ψυχοσωματικά, στις ημικρανίες, στο άγχος, στις μαθησιακές δυσκολίες, στη διάσπαση προσοχής κ.ά. Ψυχοθεραπευτικά, εφαρμόζει τη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, η οποία είναι δομημένη και επικεντρωμένη στο παρόν, σύντομης διάρκειας και με άμεσα αποτελέσματα. Επίσης, εξειδικεύεται στο EMDR, θεραπεία πολύ αποδοτική στην επεξεργασία στρεσσογόνων ή τραυματικών βιωμάτων, στο πένθος, στις φοβίες, στις κρίσεις πανικού και αγχώδεις διαταραχές, στην κατάθλιψη, αλλά και σε περιπτώσεις χρόνιου πόνου. Έχει, ακόμη, εκπαιδευτεί στη γνωστική αποκατάσταση - νοητική ενδυνάμωση παιδιών και ενηλίκων και στην αξιολόγηση και παρέμβαση δυσκολιών μάθησης (χορήγηση του Αθηνά Τεστ) και ΔΕΠ-Υ. Είναι γνώστρια της ελληνικής νοηματικής γλώσσας και έχει ολοκληρώσει προγράμματα εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών παιδιά και ενήλικες με κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ψυχικά τραύματα, χρόνιους πόνους, ψυχοσωματικά, διατροφικές διαταραχές, φοβίες, εκρήξεις θυμού, έλλειψη αυτοπεποίθησης, αγχώδεις διαταραχές, πένθος, bullying. Αναλαμβάνει ατομικά και ομαδικά προγράμματα συμβουλευτικής γονέων, γάμου και σχέσεων. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για online υποστήριξη με συνεδρίες μέσω Skype

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία , για την επιβεβαίωση του ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ