Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
10

Λογοθεραπευτές στην Βόρεια Αττική

"Η κα Ρεσίτη απάντησε άμεσα στο αίτημά μου για ραντεβού (την ίδια μέρα) και αξιολόγησε με σοβαρότητα, επαγγελματικότητα και μεγάλη φροντίδα το δύο ετών παιδί μου το οποίο δυσκολεύεται με το λόγο. Τήρησε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ήταν συνεπής στο ραντεβού της και ιδιαιτέρως καθησυχαστικά απέναντι στο άγχος της "νέας μαμάς". Ανυπομονούμε μικροί και μεγάλοι για το επόμενο ραντεβού! Σας ευχαριστούμε! "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μόνο κατ'οίκον.
 • Η Ρεσίτη Άντζελα είναι Λογοθεραπεύτρια αναπτυξιακής και σχεσιακής θεραπευτικής προσέγγισης. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία και εκτεταμένη επιστημονική κατάρτιση. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πάτρας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Διατελεί Υπεύθυνη του τμήματος Λογοθεραπείας σε ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών τα τελευταία 4 έτη, με συμμετοχή σε πλήθος σεμιναρίων και εποπτειών, ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η εξειδίκευσή της στις Νευροαναπτυξιακές διαταραχές, την πρώιμη παρέμβαση, προετοιμασία (κοινωνική, γνωστική και γλωσσική) για ένταξη στο σχολικό πλαίσιο και την αξιολόγηση της σχολικής ετοιμότητας.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αυτισμού, Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή επίσκεψη
 • Το Κέντρο Επικοινωνώ είναι Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης, Επιστημονική Υπεύθυνη του οποίου είναι η Λογοθεραπεύτρια Χρηστάκη Βασιλική. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών, από το 2008. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ανθρώπινη Επικοινωνία (MSc Human Communication) από το Πανεπιστήμιο City University London, από το 2010. Έκτοτε συνεργάζεται με επιστημονικά πλαίσια για την αξιολόγηση και παρέμβαση παιδιών που παρουσιάζουν διάφορες αναπτυξιακές διαταραχές, όπως διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (αυτισμός), διαταραχές του λόγου, της ομιλίας (τραυλισμός), διάσπαση προσοχής και δυσπραξία. Ειδικότερα έχει εργαστεί σε πρωινό πρόγραμμα κέντρου ημέρας και ως συνοδός παράλληλης στήριξης παιδιών με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή. Επίσης, έχει συνεργαστεί με ιδιωτικό κολέγιο ως καθηγήτρια σε δευτεροετείς και τριτοετείς φοιτητές Λογοθεραπείας αναλαμβάνοντας και την εποπτεία πτυχιακών εργασιών. ‘Έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε ομαδικά προγράμματα παρέμβασης για παιδιά με διαταραχές λόγου στο ίδρυμα "Η Παμμακάριστος". Επιπλέον έχει παρακολουθήσει πλήθος πρακτικών σεμιναρίων, όπως την προσέγγιση DIR/Floortime, το γλωσσικό πρόγραμμα MAKATON, τη μέθοδο εναλλακτικής επικοινωνίας PECS, την προσέγγιση στον τραυλισμό Pallin PCI, το πρόγραμμα Hanen, It Takes Two to Talk, την Πρώιμη Ανίχνευση του Αυτισμού με τη χρήση του M-CHAT. Επίσης συμμετέχει σε ομάδες γονέων για την εκπαίδευσή τους στην κατανόηση του Αυτιστικού Φάσματος μέσω του προγράμματος Cygnet. Το 2019 παρακολούθησε το Advance Workshop του Early Start Denver Program και έκτοτε είναι εκπαιδευόμενη θεραπεύτρια ESDM (Early Start Denver Model). Τέλος, έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις άρθρων και posters σε διεθνή και παγκόσμια επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια με θέμα την στάθμιση εργαλείων αξιολόγησης και παρέμβασης ατόμων μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη, Συνεδρία (φοιτητική κάρτα ISIC)

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Συνεδρία θεραπευτικής παρέμβασης
 • Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λογοπαιχνιδίσματα", στην Νέα Ιωνία, παρέχει υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής γονέων με Επιστημονική υπεύθυνη τη Λογοθεραπεύτρια Μητσιάκη Κασσιανή. Σπούδασε Λογοθεραπεία στη Σχολή Επιστημών Υγείας του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών και εξειδικεύεται στις μαθησιακές δυσκολίες, στην καθυστέρηση λόγου καθώς και στις αναπτυξιακές διαταραχές.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη

  περισσότερα

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την ιατρό και την επισκέφθηκα ξανά. Την έχω ήδη προτείνει και σε άλλους."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Η συνεδρία. Καλύπτεται και η αξιολόγηση.
 • Η Λιάτσικου Άντζη είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Padova στην Ιταλία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επικοινωνία των Ανθρώπων από το Πανεπιστήμιο New Castle της Αγγλίας. Διαθέτει σημαντική επαγγελματική εμπειρία καθώς έχει εργαστεί στο Ειδικό Κέντρο Παιδιού Δυτικής Αττικής, στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας του Αναρρωτήριου Πεντέλης και στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στο Ειδικό Δημοτικό Τυφλών Καλλιθέας, καθώς και σε Ειδικό Νηπιαγωγείο και Σχολείο Τυφλοκωφών στον ίδιο δήμο. Στο ιδιωτικό της χώρο αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών και αντιμετωπίζει αρθρωτικές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, φωνολογικές διαταραχές κ.α.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Το κέντρο Εξέλιξη Λόγου, Φωνής και Κατάποσης - Πέτρου Σύλα είναι ένα κέντρο εξειδικευμένο σε νευρολογικές παθήσεις για διάγνωση και αποκατάσταση διαταραχών ομιλίας, φωνής και κατάποσης το οποίο εδράζεται στο Χαλάνδρι. Επιστημονική Υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια του Κέντρου είναι η Λογοθεραπεύτρια Πέτρου Σύλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών και εξειδικεύτηκε ως φωνοθεραπεύτρια και στις Νευρογενείς Κινητικές Διαταραχές Ομιλίας - Φωνής και Κατάποσης. Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στην εφαρμογή Νευρομυικής Ηλεκτρικής Διέγερσης (Ν.Μ.Ε.S.), στο Επιφανειακό Ηλεκτρομυογράφημα (S.E.M.G.) και στην Νευρομυική Περίδεση (Neuromuscular Taping) στο Aspire Center of Health and Wellness στην Νέα Υόρκη. Επιπροσθέτως, συμμετείχε στη διεξαγωγή του Dysphagia Summer School στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία, όπου πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Λογοθεραπευτών σε όλα τα τελευταία επιστημονικά νέα θεραπευτικά δεδομένα στον τομέα της Δυσφαγίας, τόσο σε επίπεδο αξιολόγησης όσο και σε επίπεδο θεραπείας. Ακόμα, πιστοποιήθηκε στην εκπόνηση σεμιναρίων και επιμορφώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Εργάστηκε στο Aspire Center of Health and Wellness στην Νέα Υόρκη και, από το 2012 ως σήμερα, πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές με συναδέλφους λογοθεραπευτές, ενισχύοντας τις γνώσεις τους πάνω σε διάφορες διαταραχές, εκπονώντας σχεδιασμό θεραπευτικού προγράμματος και επιλύοντας συχνές απορίες σχετικά με τα περιστατικά που παρακολουθούν. Επιπλέον, συμμετείχε στην διερμηνεία σεμιναρίων λογοθεραπευτικού περιεχομένου από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Τέλος, είναι μέλος του Συλλόγου επιστημόνων Λογοπαθολόγων - Λογοθεραπευτών Ελλάδος. Η Ζαχαριάδου Μαρίνα είναι επίσης Λογοθεραπεύτρια και εργάζεται στο Κέντρο Εξέλιξη Λόγου, Φωνής και Κατάποσης - Πέτρου Σύλα. Είναι απόφοιτη Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών. Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια πάνω στις νευρογενείς κινητικές διαταραχές, στις διαταραχές φωνής και κατάποσης και στις μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία και διαταραχές της ροής της ομιλίας. Η Κοντογεωργίου Μαριάνθη είναι επίσης Λογοθεραπεύτρια και εργάζεται στο Κέντρο Εξέλιξη Λόγου, Φωνής και Κατάποσης - Πέτρου Σύλα. Είναι απόφοιτη Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπαιδεύτηκε σε ενήλικο και παιδιατρικό πληθυσμό πάνω στις νευρολογικές διαταραχές. Την πρακτική της άσκηση την πραγματοποίησε στο «Παιδικό Εργαστήρι Περιστερίου». Επίσης, εργάστηκε ως Λογοθεραπεύτρια σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές και εθελοντικά στο «Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου». Τέλος, παρακολούθησε πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στο Neuromuscular Taping for Feeding, Swallowing & Speech Disorders, ο ρόλος του NMES & sEMG στη Διαχείριση της Δυσφαγίας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής, δυσαρθρία - απραξία: διαφοροδιάγνωση- αξιολόγηση - θεραπεία, Integrated Voice Therapy - Επίπεδα Α, Β & Γ.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Μακάρι να έβρισκε κανείς, σε όλες τις ειδικότητες, επαγγελματίες σαν την κα.Μαρία. Συνέπεια, επαγγελματισμός (καθώς το ραντεβού προορίζονταν για παιδί) και γνώση του αντικειμένου. Ασφαλώς και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας. Σας ευχαριστούμε για όλα."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Πραγματοποιούνται μόνο κατ οίκον επισκέψεις
 • Η Καρούμπη Μαρία είναι Λογοθεραπεύτρια και κάνει κατ'οίκον επισκέψεις και online συνεδρίες. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας και Κοινωνιολογίας των Queen Margaret University και του Παντείου Πανεπιστημίου αντίστοιχα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Ειδικης Αγωγής απο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Στην επαγγελματική της καριέρα έχει εργαστεί στο πεδίο της Ενίσχυσης των Γλωσσικών Ικανοτήτων, στην Εφαρμογή Παιδαγωγικών προγραμμάτων αλλά και στην Αξιολόγηση, Διάγνωση και Θεραπευτική Παρέμβαση σε όλο το φάσμα παιδικών ηλικιών ( 3-10) αλλά και στη Διάγνωση και Αποκατάσταση διαταραχών λόγου- ομιλίας σε ενήλικες. Αντιλαμβανόμενη την επιστήμη της ως μια δυναμική διαδικασία σε μόνιμη εξέλιξη και θέλοντας να θέσει τον εαυτό της μέσα σε αυτή τη διαδικασία, παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων, έχοντας ως στόχο την επιστημονική αρτιότητα και την εναρμόνισή με όλες τις σύγχρονες προσεγγίσεις και μεθόδους, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες του θεραπευόμενου. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η εξειδίκευσή της σε καινοτόμες μεθόδους όπως η θεραπευτική μουσική ( Integrated Listening Systems) και το Speecheasy που αφορά στον τραυλισμό.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Η κυρία Παντελεμίδου ήταν πραγματική επαγγελματίας με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου της και πολύ φιλική με το παιδί μας. Ο χώρος της ηταν επίσης πολύ "ζεστός" με πολλά παιχνίδια πράγμα που έκανε την μικρή μας να χαλαρώσει και να αισθανεί οικεία. Φυγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν.
7

Λογοθεραπευτές στην Βόρεια Αττική

χωρίς δυνατότητα online ραντεβού

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ